Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6661 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 October 2008 - 09:31 PM

O Dilema kok si boga sad.gif

Js sm tud čist fertik. Dobila sm alergijo in imam izpuščaje po celem telesu. Od vratu do bokov, na polno pikasta... zdej se je pa še po nogah začel širit. cry.gif Tok sm obupana. V pon. bom šla k zdravnici, pa upam da obstaja kaj, da bi me pozdravil. 3 dni že jemljem Flonidan, pa se sploh nič ne izboljša. Res bom znorela. Ko sm prišla izpod tuša in opazila nova žarišča, sm se tako zjokala. cry.gif Zakaj morm met neprestano take težave s kožo? Nikoli se ne konča to sranje.
  • 0

#6662 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 October 2008 - 09:36 PM

Boga, od česa pa maš to?

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6663 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 October 2008 - 09:36 PM

Tole bi se ti mogla spovedat dohtarju, draga moja.
  • 0

#6664 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26014 posts

Posted 18 October 2008 - 09:41 PM

totalno sem razočarana in obenem jezna na mami.

1. ful ma težave s ščitnico in jo hočjo poslat na radiojod "terapijo", ki uniči ščitnico ... da bi bla pol do konca življenja na nekih jebenih hormonih in seveda ji ni do tega ... in kao išče alternative ampak kar nima volje, skor da se ji jebe za vse ... tud če jaz kaj poiščem pa ji pošljem, pokažem, preberem, povem - ništa, skomigne pa konc. ja fak, no, sej je TVOJE življenje, valjda lahko nardiš par minimalnih sprememb v življenjskem stilu, sploh če ti je druga opcija nek radioaktiven šit in tona tablet!

2. nasploh mi je sitno, da me hočjo na vsak način doma čez vikend in to čim dlje, kljub temu da se nimamo KEJ pogovarjat, ker me a) sploh ne jemljejo resno in cool.gifočitno ne morjo bit veseli, ker sem končno za par odtenkov bolj srečna in c) ker vsi nekaj kimajo in so bebavi, ko se je pa treba zjasnit glede česa, pa nič.

totalno sem slabe volje zarad prihajajočega kolokvija iz kemije, kroničnega primanjkanja €, blesavih ur vožnje in dejstva, da je c. tok j* daleč (+tega, da ma bronhitis. jabadabadu, no, če to ni super sad.gif ).

se opravičujem za dolgo spoved, mogla sem si dušo olajšat cry.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6665 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 October 2008 - 09:50 PM

Sj grem k dohtarci. Ta teden je nism sploh dobila na telefon.. Očitno je bla na dopustu. Pa mislila sm da bo mogoče izginil, ker take alergije potem po flonidanu izginejo. Potem pa ni, pa dohtarce ni blo...
Kupila sm eno novo majčko, iz čiste sintetike in sm bla v diskaču, pa je blo vroče itd. Spala sm 4 ure, k sm šla zjutraj na faks, pa sm že opazila izpuščaje po trebuhu... Tako da sumim to smotano majčko.
Zdej me vse ful srbi, predvsem pa vrat. Upam da se mi ne bo razsširilo po obrazu. Neki me že srbi, pa ne vem, al je to samo moja psiha, al se dejansko kej pripravlja. Vglavnem- čist sm obupana

• 0

#6666 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 October 2008 - 09:52 PM

Tole z mamino boleznijo pa sounds familiar.
Moja je šla na pregled za raka...
In so ji rekl d ji bojo poslal izvide oz. poklical.
In nevemkok cajta po datumu, zakaterga so rekl da je pač dead line d sporočijo, še zmer ni blo nč.
In potem jz paniko zganjam, in jz klicarm na kliničnga pa mi itak nočjo nč povedat, prasci, in jz mami preprečujm nej že enkrt pokliče, gre tja, da bo zvedla kaj je...jz, jz, jz. Ona pa...kt da neb šlo za njo, za njeno zdravje. Je po mojem klicarjenju in nevemčem trajal še nevemkok cajta da se je odločla d bi se blo mogoče dobr pozanimat.

Res sm bla besna na njo.

QUOTE(ananas @ 18. 10. 2008 - 22:50) View Post

Sj grem k dohtarci. Ta teden je nism sploh dobila na telefon.. Očitno je bla na dopustu. Pa mislila sm da bo mogoče izginil, ker take alergije potem po flonidanu izginejo. Potem pa ni, pa dohtarce ni blo...
Kupila sm eno novo majčko, iz čiste sintetike in sm bla v diskaču, pa je blo vroče itd. Spala sm 4 ure, k sm šla zjutraj na faks, pa sm že opazila izpuščaje po trebuhu... Tako da sumim to smotano majčko.
Zdej me vse ful srbi, predvsem pa vrat. Upam da se mi ne bo razsširilo po obrazu. Neki me že srbi, pa ne vem, al je to samo moja psiha, al se dejansko kej pripravlja. Vglavnem- čist sm obupana

A slučajno dobivaš poleg srbečice tut izpuščaje? Ženska, da ne dobivaš ti urtukarije. blink.gif
  • 0

#6667 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 18 October 2008 - 09:59 PM

Js sem pa še zmeri vsa boga od včerejšnje noči. Se mi pozna, da sem ful zabubljena skoz... Upam, da se maček do jutri le poleže.
  • 0

#6668 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 19 October 2008 - 08:17 AM

Dilema probi z črno redkvico pa medom. V redkvico izdolbeš luknjo, daš noter med in počakaš par urc in tisto po žličkah piješ. Men samo to pomaga in nobene septolete, neoangina in podobnega.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#6669 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 October 2008 - 10:50 AM

QUOTE(Sinnaia @ 18. 10. 2008 - 22:52) View Post

A slučajno dobivaš poleg srbečice tut izpuščaje? Ženska, da ne dobivaš ti urtukarije. blink.gif

Mislm da mam prov urtikarijo. Sm pogledala kakšne simptomi so za to bolezen in so identični.
A poznaš to bolezen?

• 0

#6670 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29864 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 October 2008 - 12:04 PM

spet je blo isto, js se bom ob tem začela še zabavat. ok, se zbudiva (js itak eno uro prej, grem kot po navadi šarit po kuhinji, da ga ne zbudim), pojeva zajtrk, si nardim kavo, ki jo res hočem v miru spit (pač mi ena 2 deci šalca kave traja tut pol ure al pa eno uro, kokr mi pač paše pit) in gledava neke nanizanke in leživa v postli. in spet ko strela z jasnega, da greva pa na Storžič. ma dej odjebi ti in tvoji prokleti hribi nekam. in sem se naprdnila, res full. oops.gif in pol gre iz sobe, napakiran in me neki objema, pol pa tko reče, naj nekaj rečem. pa kva nej ti rečem?! pa reče, če komi čakam, da zaprem vrata in js valda ustrelim, da ja. pa da ni nč ni treba nosit za jest. in mi je res full odleglo, ko sem zaklenila vrata. in se tut ne mislim o tem pogovarjat, ker se mi ne zdi potrebno - bova pač mela vsak svoje hobije in se tut ločeno z njimi ukvarjala, sej ni treba, da sva skos skupi k rit pa srajca. sam k mi gre na jetra, ker to pol doume kao da ga mam kej manj rada .... al kva js vem .... uh, kok paše bit mal sam .... smile.gif (a morm to že u probleme pisat? laugh.gif)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6671 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 19 October 2008 - 06:46 PM

Jaz sem obupala. Ne morem in ne morem požirat tablet. Če je majhna še gre, ampak če je velika cry.gif Me je kar groza, ker mam za pojest še 3/4 škatle antibiotikov. sad.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#6672 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 October 2008 - 06:52 PM

QUOTE(Jeannette @ 19. 10. 2008 - 19:46) View Post

Jaz sem obupala. Ne morem in ne morem požirat tablet. Če je majhna še gre, ampak če je velika cry.gif Me je kar groza, ker mam za pojest še 3/4 škatle antibiotikov. sad.gif

V takem primeru ne smeš drobit tablet, al pa jih razpolovit. Pomoje bi blo najbolj, če jo poješ s kakšno kašo oz. hrano k je ne grizeš, ker lahko vgrizneš v tableto in potem ni isti učinek.
Pa tko naredi, da pred aplikacijo, vedno popiješ že mal tekočine, kaše in nato hitr še tableto. Pa med tem probi mislt na ovčke in ne na veliko tableto biggrin.gif

• 0

#6673 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 19 October 2008 - 07:01 PM

QUOTE(ananas @ 19. 10. 2008 - 19:52) View Post

V takem primeru ne smeš drobit tablet, al pa jih razpolovit. Pomoje bi blo najbolj, če jo poješ s kakšno kašo oz. hrano k je ne grizeš, ker lahko vgrizneš v tableto in potem ni isti učinek.
Pa tko naredi, da pred aplikacijo, vedno popiješ že mal tekočine, kaše in nato hitr še tableto. Pa med tem probi mislt na ovčke in ne na veliko tableto biggrin.gif

Zakaj pa tega ne? Jaz to delam vedno.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#6674 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 October 2008 - 07:06 PM

QUOTE(Jeannette @ 19. 10. 2008 - 20:01) View Post

Zakaj pa tega ne? Jaz to delam vedno.

Dej prvo poglej v navodila, če piše da so to kakšne gastrorezistentne tablete, al pa da so filmsko obložene... Kere tablete pa maš to? K fora je v tem, da imajo tablete določene obloge, da ne razpadejo npr v kislem pHju (v želodcu) ampak v tankem črevesju, kjer se zdravilna učinkovina iz tablete tudi mora sprostiti in tam absorbirati. Določene zdravilne učinkovine niso stabilne v določenih okoljih in tako v bistvu zavarujejo tableto pred razpadom. Lahko da potem tablete sploh ne delujejo, ker prej razpadejo!
  • 0

#6675 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17061 posts

Posted 19 October 2008 - 07:07 PM

Zaradi PMS-ja imam take mood swinge kot že dolgo ne. En dan vsa naspidirana, ful se mi poje, ... Drug dan, kot na primer danes pa tečna kot rit in ni nič od mene. Neprestano bi nekaj jedla in še zebe me za povrh.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#6676 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 19 October 2008 - 07:24 PM

Lena sem k fuks, čist nič, popolnoma nič se mi ne da. down.gif
  • 0

#6677 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 October 2008 - 07:50 PM

Včeraj sem bla na fešti, ker sem si po celem tednu zaslužla, zdaj sem malo mačkasta, jutri pa sem vprašana fiz & pišemo mat.
Sama sebi se smilim.
  • 0
Viens, reste ici!

#6678 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26014 posts

Posted 19 October 2008 - 08:27 PM

QUOTE(tašika @ 19. 10. 2008 - 20:07) View Post

Zaradi PMS-ja imam take mood swinge kot že dolgo ne. En dan vsa naspidirana, ful se mi poje, ... Drug dan, kot na primer danes pa tečna kot rit in ni nič od mene. Neprestano bi nekaj jedla in še zebe me za povrh.

word. down.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6679 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 October 2008 - 07:27 AM

Včeraj je blo nadfantastično! wub.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6680 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 October 2008 - 01:07 PM

Čisto me je začaral. oops.gif
Kaj bi dala, da bi bla zdaj v Mb...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users