Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
6752 replies to this topic

#6661 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4942 posts

Posted 18 August 2026 - 02:07 PM

Jina, jaz za travo ne bi dajala nekega premoženja, tako da ta skrb odpade. Me ne moti malo plevela vmes, če je le lepo pokošena.Verjamem pa, da eni zmečejo konkretne vsote v to.

Olivija hvala! Si bom pogledala.

• 0

#6662 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Validating
  • PipPipPipPipPip
  • 18212 posts

Posted 18 August 2026 - 05:21 PM

Meni je jasno, da glede na naš življenjski slog in delovnike je zame morda obvladljiva 1 manjša visoka greda pa par kvadratov trave. 😁
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6663 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90617 posts

Posted 18 August 2026 - 05:59 PM

Kaj pa bi potem imeli okrog hise?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6664 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Validating
  • PipPipPipPipPip
  • 18212 posts

Posted 18 August 2026 - 06:27 PM

Točno to, kar sem napisala, eno manjše dvorišče je za hišo (ki je vrstna).
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6665 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90617 posts

Posted 18 August 2026 - 07:27 PM

Aja, nisem vedela. Makes sense za vas. :)

😂
https://www.instagra...jk4emdxazM5djc1
  • 0

― V. Van Gogh

#6666 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19339 posts

Posted 19 August 2026 - 06:07 AM

Kaj pa to, letos se je to res ekstremno pokazalo - ce zabelezim samo tole ekstremno poletje in pa tisti veter v marcu na Gorenjskem, ki me se danes tako strasi ko se spomnim nanj da nimam besed. In vse te spremembe niso samo vremenske ker vplivajo na toliko dejavnikov - pozari, hrana, slab pridelek, cene hrane, obmocja, ki bodo zaradi vrocine postala nenaseljena. Kam tocno drvimo, se vprasam in ali se kdo sploh zaveda razseznosti, ki jo ekstremno vreme lahko prinese?

https://www.instagra...TBqNjIwZmt6YWF3
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6667 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24240 posts

Posted 19 August 2026 - 09:49 AM

Jaz imam nekaj svojega vrta, zalivamo pa z vodo iz svojega zalogovnika. Nimam nobenega posebnega znanja, vsako leto si samo pogledam, katere rastline so dobri in slabi sosedje in probam nekako temu ustrezno posadit in posejat zelenjavo. Pa zraven dam malo naravnrga gnojila, to je vse. Nekatere sadike sama vzgojim iz semen. Je pa pogosto tudi polno plevela, ker ne utegnem redno vzdrževat, jbg. Je pa dovolj, da poleti zelenjave praktično ne rabimo kupovat.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6668 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19339 posts

Posted 22 August 2026 - 09:59 AM

Ta zadnja Petrina objava o trebuhu in njeno nasplosno stalno slikarjenje v speglu se mi zdi rahlo bolezensko.
Razumem da ji je tezko in hudo, podjetje, dva otroka, neprespana. Ampak, zal si na ogled vsej vesoljni Sloveniji in mislim da sporocilo ki ga posilja ni pozitivno.
Ker jaz v tem sporocilu preberem to da evo, tok sem zjahana in zmatrana, da niti jest ne morem, zato sem pa vsaj trebuh izgubila.
Z drugacno sliko in drugace zapakirano bi lahko poslala "lift up" sporocilo vsem mamam, ki so trenutno tudi v tem dreku. Tako je pa bolj grenkega priokusa. V smislu, sem zjebana v vseh pogledih ampak vsaj debela in zamascena nisem.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6669 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Validating
  • PipPipPipPipPip
  • 18212 posts

Posted 22 August 2026 - 10:21 AM

Meni je ta objava bila tudi kar wtf. Seveda spodaj plaz nesramnih komentarjev, kar je žal vedno, če se takole izpostaviš. Razumem, da mora tudi zaradi biznisa biti in ostati fit ampak da potem objaviš, kako si fertik od tega odrekanja in javno jamraš..., obubožali ne bi, tudi če bi ona rabila več časa, da bi prišla do ravnega trebuha. In ja, nikakor nobeno pozitivno ali spodbudno sporočilo za ostale ženske, ki se soočajo s spremembami telesa, slabo samopodobo.
  • 0

Bill Bullard

#6670 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24240 posts

Posted 22 August 2026 - 11:11 AM

Jaz sem videla na fb to njeno objavo, mi je bil kar všeč en komentar, ki ga je en moški napisal.
Drugače pa ja, skoz to slikanje in snemanje pred ogledalom. Pred časom sem ujela, ko je izjavila, da letos ne bo šla v kopalke, ker ima kao tako grozno postavo, hahaha, par mesecev po porodu. Kot je Fiona napisala, poglejte me, sem fit in suha, ampak da se bodo ostale ženske lahko bolj poistovetile z njo, mora še javno pojamrat, kako je utrujena in objokana.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6671 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Validating
  • PipPipPipPipPip
  • 18212 posts

Posted 23 August 2026 - 01:10 PM

Itak je zbrisala, češ kako je Janezi ne razumejo.. Kaj pol sploh objavlja 🤷
  • 0

Bill Bullard

#6672 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19339 posts

Posted 23 August 2026 - 03:22 PM

Ja dost bed....lahko bi atala za tem kar je dala ven.
  • 0

#6673 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30778 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 August 2026 - 07:26 AM

Itak je zbrisala, češ kako je Janezi ne razumejo.. Kaj pol sploh objavlja

Kok moraš biti to bogi v glavi, da ti je mar, da eni Janezi (ki jih zgleda itak prezira) ne razumejo ene tvoje objave?! :lol1:

Js spremljam primer Lindsay Clancy malo po FB pa je ista scena k tipi ne kapirajo, zakaj ženske nosijo roza in izražajo podpirajo LC - za spremembo gre ne za to al je al ni kriva (kar je tut debatable, tbh).  

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6674 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90617 posts

Posted 24 August 2026 - 02:49 PM

Zadnjic je Lara N. objavila, ko je ob 23 cistila njihovo pocitnisko vilo, da to je pa realnost oddajanja in da ni vse tako roznato … Pa je povedala, da so bili gostje ful pridni z vzdrzevanjem cistoce, ampak ocitno ji je ob vsej bogatiji prevec placat cistilko in mora boga reva sama. Prav za crknit, kako nimajo nobenega stika z realnostjo vec (otroci pa ga bodo imeli se manj).
Vidim pa, da je danes to priloznost izkoristila se za reklamo cistil. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#6675 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19339 posts

Posted 24 August 2026 - 03:16 PM

Ja pac tudi meni je to smesno. Ne mi rect da ni dobrega cistilnega servisa, rajsi povej da jih noces toliko placat :D
  • 0

#6676 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90617 posts

Posted 24 August 2026 - 03:43 PM

Ob tem, da mesecno od oddajanja pokasirajo 20k, kolikor sem videla …
  • 0

― V. Van Gogh

#6677 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19339 posts

Posted 25 August 2026 - 11:54 AM

Pa dejmo se naprej opravljat haha :D

Jaz sem vcasih kar malo anksiozna ko gledam Hajdi in te njene haule, kot prvo, mi je jasno da ne obdrzi vseh cunj ampak tudi ce jih 1/10 je to ogromno. Res da se ji da tok premisljevat o tem pa modo spremljat pa vsaka dva dni delat te haule....mene to prov overwhelma :lol: se mi zdi da sploh nima nekega svojega stila ampak je all over the place, kar je pac trenutno in, pa tud ce smesno izgleda.
  • 0

#6678 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90617 posts

Posted 27 August 2026 - 07:29 PM

Kaj ta tip Yummy avanture pri 30+ se vedno zivi doma pri mamici, ima pa za 28 potovanj na leto. Je ze imel par takih izjav, ko sem samo pobuljila, kaksen mamin sincek je.
  • 0

― V. Van Gogh

#6679 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28223 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 August 2026 - 07:33 PM

Ne vem kdo je to, ampak poznam tipa, ki vozi avto v vrednosti garsonjere, pri 30ih pa še vedno živi pri starših v otroški sobi, ki si jo deli s sestro. Prioritete. 💀
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6680 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90617 posts

Posted 27 August 2026 - 07:39 PM

Lol, noro.

Tale: https://www.instagra...m80a3BzZWU1ag==
So ga veckrat sprasevali, zakaj je samski. 😂
  • 0

― V. Van Gogh

3 user(s) are reading this topic

1 members, 2 guests, 0 anonymous users

Limona