Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6661 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2012 - 09:31 PM

^^ 2, če podaljšaš :P
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6662 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86990 posts

Posted 12 June 2012 - 09:58 PM

Govorim za tiste, ki ne. Poleg tega jaz ne bi nikoli podaljšala knjige, če vem, da si drugega izvoda ni mogoče sposodit.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6663 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 June 2012 - 10:00 PM

Sem mislila, da imate to urejeno. Jaz sem si zadnjič izposodila eno knjigo, so mi jo dali samo za 14 dni,
sem že dobila obvestilo. Itak sem takoj nesla nazaj.

Še ena iz knjižnice: ko vzamem knjigo, in je vsa podčrtana, popisana ... ali še lepše, ko vzamem kakšne mednarodne
izpite, ki jih potem kopiram, in so vsi rešeni (včasih s kemičnim, da niti zbrisati ne morem). Znorim. Kakšni loji so ljudje.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6664 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2012 - 10:02 PM

Pri nas se nekaterih knjig ne da podaljšati, nekatere se pa da sposoditi samo za polovičen (aka 14 dni) čas - npr Kitajsko študijo.
Podaljšat na dva meseca pa itak ne moreš če jo ima nekdo drug že rezervirano.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6665 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 June 2012 - 10:03 PM

Tako, ja, enako na FF na mojem oddelku.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6666 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 June 2012 - 10:04 PM

To sem ravno zadnjič pizdila.
Morajo res v slovnične vadnice reševat? HALOOOOOOO?
  • 0
Viens, reste ici!

#6667 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26085 posts

Posted 12 June 2012 - 11:53 PM

Primitiven (in po možnosti highly opinionated) folk, ki na FB zganja agresijo in zdravi svoje komplekse - po možnosti brez repa in glave, v vsakem primeru pa brez kančka logike v pisanju.

Mi takoj na pamet pade tole dvoje:

Posted Image

Posted Image
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

• Guests

Posted 13 June 2012 - 10:41 PM

Na živce mi gre folk, ki kar neki bluzi, ki kar neki podjebava folk in jim je to dejansko smešno. Danes sem dobila klic od gospoda, ki naj bi v družbi veljal za nekoga pomembnega, wannabe elita in mi pribije "dej povej M., da ga bom poslal v k*, če me kmalu ne pokliče", šlo se je pa za to, da je imel ta M. ravno sestanek in sem mu povedala, da trenutno ne more. Mislim halo!? "Dej povej, da ga bom poslal v K*..." in se reži zraven. Are you retarded or yes? Sem mu prav rekla, nalašč, če sem prav razumela da on kliče (in poudarila njegovo funkcijo v družbi) in se namenoma nisem režala nazaj, glih tolk da mu nisem kar direktno poklopila.

In še ena stvar: na živce mi gre to, da me tako hitro peče vest. Na živce mi gre, da se tako sekiram za ljudi okoli sebe in včasih celo sebe postavim v slabši položaj, samo da ne bo kdo slučajno razočaran, žalosten... Na živce mi gre to, da ob določenih veselih trenutkih ne morem zadihati in se preprosto veseliti ampak razmišljam o ljudeh v ozadju in o njihovih občutkih. Primer za to je selitev, zaradi katere bi morala skakati od veselja, a jaz se sekiram, kako bo to prenesla mami, imam ta zoprn občutek, da jo "zapuščam", prav razžira me in vem, da me ne bi smelo.
  • 0

#6669 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28131 posts

Posted 14 June 2012 - 12:51 PM

na živce mi gre to, da me tako hitro peče vest. Na živce mi gre, da se tako sekiram za ljudi okoli sebe in včasih celo sebe postavim v slabši položaj, samo da ne bo kdo slučajno razočaran, žalosten...

+1
:down:

Ah, "elita".
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 14 June 2012 - 01:18 PM

Ljudje, ki zagrabijo roko, ko jim ponudiš prst. In to, da smo z vsakim dnem vsi skupaj, kot družba, slabši. Z vsakim dnem smo bolj prodani, manj solidarni, manj enotni. Prou žalosti me, kako nas je denar (oziroma pomanjkanje le tega) spremenil. :down:
  • 0

• Guests

Posted 14 June 2012 - 03:22 PM

Ane? Meni je prav smešno to, da pogrešam čase v katerih me sploh še ni bilo. Ko poslušam babico, se mi zdi čas njene mladosti prav neverjeten. Verjamem, da je bilo zaradi marsičesa težko, ampak bili pa so na nek poseben način povezani.
  • 1

• Guests

Posted 15 June 2012 - 12:13 PM

Ja, žalostno. Že mi smo bili tam do 2000 nekako boljši. V starih časih so bili pa stoposto veliko bolj enotni, pa to. Ne vem, kam to pelje. Meni ne diši živeti po načelu "poskrbi najprej za svojo rit"....res ne.
Aja...to, da so v težjih časih ljudje bolj povezani, je pa že kar pravilo. Jaz sem imela v življenju res eno težko preizkušnjo (14 mesecev), ampak po drugi strani je bil pa to eden najboljših obdobij. Ne vem, če sem se kdaj prej ali pozneje tok iskreno presmejala kot takrat :)
  • 0

#6673 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86990 posts

Posted 17 June 2012 - 06:39 PM

Folk, ki orgazmira ob vsaki novi Applovi stvari, samo zato, ker je pač Apple. Koga briga, če nov MBP nima CD/DVD drive-a in da je Retina zaslon sam sebi namen, ker večina programov ne podpira njegove resolucije
- glavno, da je nov. :woot:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6674 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 18 June 2012 - 08:20 AM

Ko ljudje objavljajo fotografije svojih otrok, popackanih s hrano. Fuj.
  • 0

#6675 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17749 posts

Posted 19 June 2012 - 11:17 AM

Ljudje, ki pišejo Gdo/Gdaj namesto s K, na mailu ali kje drugje na internetu. Piši kao što govoriš pa to :AJEBEŠ: Res ponorim, ko to vidim.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6676 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 June 2012 - 11:21 AM

Ko ljudje objavljajo fotografije svojih otrok, popackanih s hrano. Fuj.

JA! In potem je še spodaj pod sliko naval navdušenih komentarjev. WTF, spucaj
otroka, preden ga slikaš.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6677 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 19 June 2012 - 11:36 AM

Jaaa. Še hujše so mi pa slike direkt iz porodne sobe.

Kako očka prereže popkovino. :AJEBEŠ:
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6678 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 June 2012 - 11:42 AM

^^Omg, ja, te porodne zmagajo. :cry:
  • 0

#6679 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17749 posts

Posted 19 June 2012 - 11:55 AM

O fak, dejansko kdo objavi kaj tako intimnega? :wacko:
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6680 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26085 posts

Posted 19 June 2012 - 12:00 PM

Joj, ja, fuj. Saj vem, da je 'naravno' in vse, ampak to ni moja prva misel, ko se slika pojavi v newsfeedu. Malo zasebnosti sem in tja pa res ne bi škodilo.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users