Omg, zdele sem si v kozarc za rdeče vino nalila Malibu in đus.
Spovednica
Posted 17 October 2008 - 06:29 PM
Omg, zdele sem si v kozarc za rdeče vino nalila Malibu in đus.
Posted 17 October 2008 - 07:26 PM
Posted 17 October 2008 - 09:46 PM
Sama sem doma. Od žalosti pojedla skoraj celo milko in škatlo piškotov
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 October 2008 - 10:14 PM
To ni res, maček že takoj po pitju, sem totalno izven forme.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 October 2008 - 10:16 PM
Posted 18 October 2008 - 10:00 AM
Posted 18 October 2008 - 10:20 AM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 18 October 2008 - 12:28 PM
Posted 18 October 2008 - 12:29 PM
Posted 18 October 2008 - 12:36 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 18 October 2008 - 12:53 PM
Pa Inbox je KONC. Končno en huud diskač v Lj. Poleg Ultre verjetno, tja še nisem mela priložnosti it. Pa srečala sem SaRcHiiQo
Fajn se mamo ane
After all this time?
Always.
Posted 18 October 2008 - 01:08 PM
pospravila sobo
oprala cunje
posesala sobo
pomila okno v sobi
in pomila sobo
čist za v katalog je
Posted 18 October 2008 - 02:03 PM
Jaz mam en čuden filing v glavi po dveh pirih. Kot da bi me malo hotela glava nabijat.
To ni res, maček že takoj po pitju, sem totalno izven forme.
Em, JA!!! Jaz sem prav porazno brez pivske kondicije, pri meni ima že lahko posledice kak koktajl.
Ko sem "študirala" v Mb, sem nesla marsikaterega tipa, zdaj pa to ... sramota, ti rečem. ;-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 October 2008 - 02:44 PM
Posted 18 October 2008 - 07:40 PM
Dans sm prvič prespala pr tipu doma in sm se zjutri zbudla čist hripava, grlo mam zatečeno, iz nosa mi teče, ušesa pa glava me bolijo. Vstat sva mogla že pred deveto, ker sem mela jst ob 10h delavnico za predšolske. Bli so grozni
Pol ob 15h sm mela pa animacijo za rojstni dan in je bilo 13 hiperaktivnih 7-letnikov. Blo je k v zverinjaku, prisežem. Sm jih zmotivirala, čeprav niso blili sploh vodljivi. Niso se mogl spomnt iste stvari delat, tko da sm v enkratnem času animirala ustvarjalno delavnico, karaoke, pikado, družabne igre. 4 so se jokal, ker so se skregal, medtem ko mi je ena punca vsake 5min govorila, da ji je dolgčas, da nič ne bo jedla, da je vse zanič. Igre zunaj so bile kul, sam kaj, ko sem bila sama, pa je treba tok enegrije vložit, da jih animiraš, hkrati pa paziš, da kdo ne uide in da se ne skregajo. Huh
Res mi je blo bedno, še nikoli se nisem tko počutila. Mogoče tud razlog, da sem mal slabega počutja. Ampak dejansko že 1 leto vodim razne animacije, pa kaj takega, tako hudega še nikoli ni bilo. Sem navajena na marsikaj, tko da je bilo to dans res katastofalno.
Posted 18 October 2008 - 07:49 PM
Em, JA!!! Jaz sem prav porazno brez pivske kondicije, pri meni ima že lahko posledice kak koktajl.
Ko sem "študirala" v Mb, sem nesla marsikaterega tipa, zdaj pa to ... sramota, ti rečem. ;-)
Prou bedno ja. Pa jaz ga kar vsak teden malce spijem, tko kaki dve pivi, tri, ono malo po malo, se ga pa ne maram več nasekat, ker je maček naslednji dan prehud.
Sem pa tudi jaz zmagala marsiktereg pivca, no, tistih neekstremnih, ker eni dobesedno od pira živijo
vuelvo a vos,
Posted 18 October 2008 - 08:15 PM
vuelvo a vos,
Posted 18 October 2008 - 09:20 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users