Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36343 replies to this topic

#6621 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 30 December 2007 - 01:04 PM

Mene p zanima, če ima kdorkoli kakersnokoli statistično nalogo. Rabim za matematiko(4.letnik), p me malce čas baše.

Hvala!
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#6622 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 30 December 2007 - 02:15 PM

Oživljam temo. biggrin.gif

• 0

#6623 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46607 posts

Posted 30 December 2007 - 02:25 PM

Očitno nima nobena, če ti nobena ne odgovori. wink.gif

Kaj to rabiš računsko nalogo iz statistike ali kakšno nalogo sploh?
  • 0

#6624 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 December 2007 - 04:18 PM

Ja kakšno rabiš dej malo več povej ker jaz čisto nič ne štekam. A kr eno bilo kero iz zvezke iz srednje šole prepisano al kaj?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6625 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 30 December 2007 - 07:04 PM

Ne. smile.gif

V smislu seminarske naloge. Npr. so ankete nosili okoli sosolci-koliko telefoniras, koliko je otrok v druzini, ipd. Lahko naredis karkoli ubistvi. P ce ima ze kdo narejeno kaj v tem smislu. Cist vseeno je kaksna je, ker ni za oceno, sam mora p bit. Hvala! wink.gif

• 0

#6626 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 30 December 2007 - 07:25 PM

Jaz mam seminarsko o linearnih programih na primeru proizvodnega problema. Samo to je blo za statistiko na faksu. Ne vem, če je to snov za 4.letnik.
Sporoči, če rabiš smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#6627 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 31 December 2007 - 10:02 AM

A kera ve kaj o teh točkah po telesu ko če masiraš eno točko ta deluje na en drug del telesa in te recimo ta neha bolet.Al nekej tazga. In kaj je za ušes ..ker ko js nosim obroč na glavi me čz nekej časa začne bolet vrat in hrbet , ko pa dam obroč dol pa čez nekej minut neha. A kera razume? huh.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#6628 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20089 posts

Posted 31 December 2007 - 12:05 PM

Zelo me zanima, če se splača silvestrovati v Ljubljani na enem od trgov ? Kako je ? Še nisem bila in je ena izmed možnosti tudi tam, pa ne vem, če je v redu, da si ne bi zasrala novega leta.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6629 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 31 December 2007 - 12:14 PM

Mladoletna, jaz sem na Prešercu silvestrovala 8x. Zelo zelo zelo je natrpano, komaj se premikaš. Na Prešercu je ponavadi bolj mladina, na Mestnem trgu je pa ponavadi kakšen jazz. Če ne drugega, pojdi vsaj ognjemet pogledat nekam. Kmalu po polnoči se pa folk kar razbeži in ni več take gneče. Dons je fino, ker ni snega, da vidiš petarde pod nogami in imaš čas odskočit stran; dvakrat se mi je zgodil, da je bilo velik snega in petarde sploh ne vidiš, pol ti jo pa raznese en meter stran.
  • 0

#6630 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 31 December 2007 - 12:17 PM

Jaz sem bila samo enkrat, pa sem se odločila, da nikoli več. Preveč pijanih ljudi, polivajo te z vseh strani z alkoholom, petarde pokajo pod nogami, čez čas je vse tok nagravžno,folk razgraja...ne vem, men to ni všeč. Boljše so kakšne privat žurke, ali pa najet lokal.
  • 0

#6631 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20089 posts

Posted 31 December 2007 - 12:18 PM

Rabim se res prepričati, da bo okej, ker nisem v Ljubljani doma in je glede prevoza rahlo bedno. Če mi ne bo všeč, ne morem kar odhiteti domov. Pa petarde ti pod noge mečejo ? Tega je mene ful strah sad.gif
  • 0

#6632 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 31 December 2007 - 12:21 PM

Ja, petard je res veliko. Še posebej na Prešercu in Čopovi. Vsaj jaz sem imela VEDNO take izkušnje. Mladoletna, pejd pogledat, sej se ti ni treba gužvat tam med množico pred odrom... Ognjemet se da pogledat tud iz kje drugje, potem pa greste kaj popit na stojnice... Če se boš mela pa fajn al pa ne, ti pa pomoje ne more noben povedat wink.gif Probaj.
  • 0

#6633 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 31 December 2007 - 12:28 PM

Jaz grem v LJ, pa tud ful ne maram petard. ermm.gif Ampak itak je pri nas isto, lani je pokalo na vseh straneh. Samo ni mi jasno, na 24ur piše da so na javnih prireditvah petarde prepovedane in so za kršitelje določene visoke kazni ...očitno ne ?
  • 0

#6634 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20089 posts

Posted 31 December 2007 - 12:46 PM

Ja, naj jih vse kaznujejo ! verymad.gif Že nekaj let nisem bila na javnih silvestrovanjih in sem pozabila na metanje petard skorajda pod noge verymad.gif
  • 0

#6635 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 December 2007 - 12:49 PM

Jaz ti priporočam iti tja če boš fajn pijana, v nasprotnem primeru ti bo šlo vse na živce - pijan folk, metanje petard pod noge (folk je prizadet) in polita oblačila.

Trust me - been there, done that. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6636 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 31 December 2007 - 12:52 PM

Je**mu, jaz pa na antibiotikih + tnalgesinih ker sem dobila menstro in imam krče, tako da ne bom smela pit verymad.gif verymad.gif verymad.gif . Kinky, boš ti tud kje v LJ?
  • 0

#6637 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20089 posts

Posted 31 December 2007 - 12:53 PM

Sem že razmišljala, da se bo kar treba malo napit, ker sicer jaz že folk, ki malo poplesava pred nekim bendom, gledam zelo .. opazno z mišljenjem, kakšni debili so biggrin.gif . Pa polita tudi nočem biti, in da ti še kakšna petarda kam na telo prileti in .. bedno down.gif Šit no, kot ponavadi se ne morem odločiti med dvema možnostima. V nasprotnem primeru bi novo leto preživela na vikendu v družbi veliiko starejših, tako zdolgočaseno pred tv-jem huh.gif
  • 0

#6638 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20089 posts

Posted 31 December 2007 - 02:26 PM

Ali se ob 19ih že kaj dogaja tam ? Ker sestra bi naju imela s prijateljico čas peljati le takrat, kar je kar malo zgodaj .. hmm.gif
  • 0

#6639 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 31 December 2007 - 02:44 PM

Mladoletna, zmrznila boš do polnoči biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6640 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20089 posts

Posted 31 December 2007 - 02:46 PM

Tudi, če si med množico ljudi, ki te "greje" in greš vmes parkrat za pol ure na vinček tam zraven tistih pokončnih pečk biggrin.gif ?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users