Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6621 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 May 2012 - 10:12 PM

Haha JAAAAA!

Kaj me briga tvoja zgodba. :D D00h.

Te globoke misli na FBku mi grejo zelo na živce drugače.
  • 0
Viens, reste ici!

#6622 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5843 posts

Posted 16 May 2012 - 07:22 AM

da ti nekdo ponudi pomoč, reče naj ga pokličem takrat in takrat in se ne javlja več na telefon. ok, nič mi nisi dolžen, samo javi se na proklet telefon in povej, da nisi uspel.
  • 0

#6623 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28131 posts

Posted 16 May 2012 - 01:07 PM

Pamentnjakovici vseh vrst.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6624 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 16 May 2012 - 09:16 PM

Ful mi gre na živce, če mi kdo ukazuje non stop....ne prenesem tega.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

• Guests

Posted 16 May 2012 - 09:29 PM

Trenutno mi gresta na živce dve zastopnici Avona, katerima sem poslala povpraševanje po enem pudru, ki bi ga res rada imela, ampak rabim testerčke zaradi odtenka (testerčke bi plačala seveda); prva mi je rekla, da je ravno zmanjkalo testerčkov in me naslovila na eno drugo osebo. Pišem tej drugi in mi reče, naj ji sporočim iz kje sem, da se dogovori s sodelovko, da ona naroči testerčke in mi jih pokaže. Ji napišem kje sem in čakam na odgovor. Čakam teden, dva tri, čakam en mesec in še kar nič! Sem ji sedaj napisala, da še vedno čakam na odgovor - me zanima, če bo kaj. Grrrr, a se tako dela s strankami!?

Vem, zadnji teden sem nataknjena in mi gre ful stvari na živce. Ampak takšni odnosti trgovcev, zastopnikov do strank me pa res razkurijo, nekateri se obnašajo, kot da se jim ne da...
  • 0

#6626 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17165 posts

Posted 18 May 2012 - 11:44 AM

Ponorim ob ljudeh, ki se naredijo domače v tujih hišah, in kr odprejo vhodna vrata in se derejo noter dober dan, kljub temu, da ima 10cm zraven zvonec. Ali pa da 1x pozvonijo, in ker ne priletiš v sekundi dvajset, isto odprejo vrata in se derejo noter. Pa ne rečem, če je to fant, ali pa kaka dobra kolegica, da kr vstopi. Ampak en random folk, ki fotra pozna, ali pa so kao iz naše ulice. Ne razumem kaj ljudem ni jasno. :verymad:
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#6627 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28131 posts

Posted 18 May 2012 - 12:49 PM

To je vas, to je vas, morda zato. : )
Meni bi se itak strgalo ob takih obicajih.

• 0

#6628 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 May 2012 - 01:47 PM

Vrata zaklepajte. :twisted:
  • 0

#6629 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 May 2012 - 01:49 PM

^^ Tako delata moja babica in dedek, in čeprav so sorodstvo mi gre na živce, ful :twisted: Ostalim očitno ne gre.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6630 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28131 posts

Posted 18 May 2012 - 02:20 PM

Se ena vaska, ki je ne prenesem: sosed vidi, da si se pripeljal iz sluzbe in cez 30 sekund ze visi na zvoncu, ponavadi zaradi kaksne totalne blesarije. Ko pridem domov komaj cakam, da vrzem vse s sebe in dejansko sem v parih trenutkih samo v sp. perilu in hocem samo mir ne pa, da mi pride se nekdo blabla na vrata. Argh!
  • 0

• Guests

Posted 18 May 2012 - 02:47 PM

Ja, te vaške znajo bit včasih kar nadležne. Jaz pa vse našteto še kar nekako prenesem (recimo), ampak ko pa opazim koga od sosedov da kuka skozi okno kdo je prišel domov in ko začne kdo spraševati kam grem in kje sem bila, takrat mi pa prekipi, to mi je pa res nadležno. Domačim valda brez problema povem, pa še to me itak skor nikol ne vprašajo, ampak da moram pa drugim razlagat, halo!? Potem je pa še vprašanje zastavljeno v tem smislu "kam pa greš, greš spet uživat?" - ja verjetno se vsakič ko se v avto vsedem zapeljem na Bahame uživat in pridem po možnosti že čez pol ure nazaj. Aja še hujša je pa ta, da če kdaj rečem, da grem v mesto (ne da se mi kregat, enostavno zinem v kateri kraj grem), je to za nekatere tako, kot da hodim vsakodnevno uživati v Nm, saj ne da imam fanta iz tam, nee, nekateri reagirajo tako kot da bi jaz vsak dan hodila v mesto na masaže, coctaile, lenarit, uživat...

Že kar vidim, kako bo, ko se bom preselila v mesto, zihr bodo padali komentarji v smislu "mestna sračjka", "ja kaj boš pa delala tam", "v bloook greš???"....
  • 0

#6632 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 20 May 2012 - 04:53 PM

Na živce mi gredo kolesarji, ki vozijo po sredi ceste in se nikakor nočejo odmaknit.
Pa izsiljevanje v krožiščih.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6633 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 May 2012 - 02:04 AM

Razpas reakcije 'ja pa iii'. Daj, shut the f*uck up and die, krava.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6634 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 May 2012 - 11:22 AM

Da ljudje v vadnice za slovnico iz knjižnice rešujejo vaje. Mislim halo, kje si še videl da čečkaš po knjigah iz knjižnice? :roll:
  • 0
Viens, reste ici!

#6635 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5843 posts

Posted 25 May 2012 - 11:26 AM

moja brezvoljnost. in stagniranje v določeni točki življenja.
  • 0

#6636 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14332 posts

Posted 25 May 2012 - 11:32 AM

Pomanjševalnice povsod!
Uživačkanje, majhen izletek,..... pa wtf no!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6637 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5843 posts

Posted 25 May 2012 - 11:38 AM

se strninjam z zgoraj napisanim. imam majhnega otroka, pa se trudim z njim pogovarjat brez pomanjševalnic. nič bolj ljubka ni izjava, a sonček sije. samo bolj neumna izpade.
  • 0

#6638 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27556 posts

Posted 27 May 2012 - 11:57 AM

Jaz uporabljam vedno več tega :o in me živcira.
  • 0

#6639 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 28 May 2012 - 09:05 AM

Jaz vedno rečem računček :D Pri otrocih mi gre najbolj na živce, ko jim starši rečejo 'boš pil soka'...bruhala bi lahko, saj sam tudi ne naročiš 'enega soka. prosim'.
  • 0

#6640 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 June 2012 - 09:22 AM

Ko odpreš vrečko, ki obeta (v mojem primeru tole:
Posted Image
) in je NAPOL PRAZNA! :mad2: Isto je s čipsi (hvalabogu jem samo Pringles :P , tiste 3x letno) in smokiji in podobnim.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users