Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6601 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 15 October 2008 - 03:51 PM

Jaz sem ravno videla da mi pri spolu piše moški laugh.gif

Seveda sem takoj popravla.
  • 0

#6602 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 October 2008 - 04:27 PM

Špricala sem dve uri faxa. Ma, res je neko idiotsko predavanje, ki se vleče v neskončnost in res ni pomembno. Pa zaspana sem in mi res ne diši tam viset, poleg tega imam pred večerom še kup opravkov.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6603 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 October 2008 - 04:30 PM

QUOTE(Kalypso @ 14. 10. 2008 - 19:48) View Post

Adry, pa če je star 21. let pol je 86 ali 87 letnik. wink.gif What happend with D.? Daj si duška. biggrin.gif
joj, daj. Če je otrok, jaz pa taka "stara" in prefrigana koka. rolleyes.gif
QUOTE(crna @ 14. 10. 2008 - 20:29) View Post

cry.gif Kam si zapadla.
Ta tvoj je še zame premlečen laugh.gif .
Kdo? D? laugh.gif
Aja, eh! Na "novega" misliš butl.gif Vejpa van pravin!

Btw. isto mu je na D ime. V bistvu mu je ime kot D-jevemu bratu. laugh.gif

QUOTE(nika @ 14. 10. 2008 - 20:53) View Post

that's new. kaj pa je blo, če nisem prevelik firbec?
podobna fora kot pri Sade, le da z njegove strani + par stavri si mora pošlihtat v glavi. Že zdaj ima krizo srednji let wacko.gif
Sicer pa... Take kot sem jaz, ne bo NIKOLI več dobil, jaz sem pa PREPRIČANA, da boljšega od njega bom. closedeyes.gif
Ne glede na vse, sem z njim preživela krasnih 5 let in še zdaj me ubije, ko ga vidim. ARRRR! evilgrin.gif

Me zanima, kdaj me bo nehal klicat vsakodnevno in bo doumel, da je on prekinil, a da je sedaj tudi z moje strani vse končano

Včeraj sem se na Areni s sodelavcem iz Brazilije ujela nadvse uspešno whistling.gif

Kadim kot idiot wacko.gif Laufta nisem šla že celi mesec. Adijo Ljubljanski tek : lart.gif

V nedeljo sem kolegialno prespala pri njemu, ker sem naslednji dan imela bliže do štop placa.
Dobla malo kasneje SMS od njegove mame, da je najdvse srečna, ker sem spet med njimi cry.gif Takrat pa me je strlo, ko sem ji odpisala, da to ne bom NIKOLI več. Dobesedno slabo mi je blo!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6604 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29863 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 October 2008 - 05:06 PM

obrekljivim baburam v službi bi jezike najraje porezala - s čim vsem se imajo eni čas ukvarjat med delovnim časom .... zavidljiv multifunkcionalizem, moram rečt.

vesela sem, da konec novembra dobim minimalno nepričakovano finančno injekcijo, bo prav prišlo.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6605 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 15 October 2008 - 05:08 PM

Adry console.gif. In nič nisi stara koka. Si v najlepših letih. wink.gif Tvoj se bo še z glavo v zid zabijal, da te je izpustil iz rok.

Jaz se spovedujem, da raje kot da gledam z njim nogomet čepim sama doma. Paše malo miru.
  • 0

#6606 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 October 2008 - 05:10 PM

Mato sem pisala 2. Mi je šenku 2 točki in se zdej ful slabo počutim zaradi tega. sleep.gif Pa soco sem najbolš iz cele skupine (4, skor 5) in sem ful ponosna. oops.gif
  • 0

#6607 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 October 2008 - 05:17 PM

QUOTE(Kalypso @ 15. 10. 2008 - 18:08) View Post

Adry console.gif. In nič nisi stara koka. Si v najlepših letih. wink.gif Tvoj se bo še z glavo v zid zabijal, da te je izpustil iz rok.

Mah, je že moglo tak bit. Sedaj ko gledam z distance, tudi lažje vidim napake, ki jih je imel.
Drugače pa gledam pozitivno in zajemam življenje z veliko žlico biggrin.gif Vsaka stvar je za nekaj dobra in meni je definitvno prinesla veliko na osebni rasti.

Če mu bo butanje ob steno pomagalo, ga bom še sama z veseljem porinla vanjp laugh.gif Joj, samo, da pride k sebi. Ne zardi mene, zaradi sebe! wacko.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6608 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 October 2008 - 07:19 PM

Jst bom popizdila, jutr se moram ob 5.30h vstat. wallbash.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6609 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 October 2008 - 07:21 PM

QUOTE(-supergirl- @ 15. 10. 2008 - 13:57) View Post

hvala, hvala. sem vzela paket "rad te imam za dve osebi": nočitev v sobi z masažno kadjo, dolg degustacijski meni in zajtrk. komaj čakam! thumbup.gif

Degustacijski meni ... sliši se zelo zabavno!

QUOTE(Adriane @ 15. 10. 2008 - 17:30) View Post

Kadim kot idiot wacko.gif Laufta nisem šla že celi mesec.

Sramota. sleep.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6610 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 15 October 2008 - 08:45 PM

Danes sem skor živčnega staknila na faksu, dve ure sem čakala ko idiot, da sem prišla na vrsto, da je stari potrdil temo, na katero lahko pišem,... Kot, da to ne bi moral storiti preko maila. down.gif

Že to se mi zdi zelo bebavo, da ima za vse študente, tako redne, kot izredne na isti dan pogovorne ure. Kot, da to ni dovolj ima pa še za diplomo ter za navadne seminarske skupaj. Čakaš kot budala!
  • 0

#6611 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 16 October 2008 - 02:47 PM

smile.gif ajooooooj luci v kaj se ti spuščaš! kje pa boš pisala diplomo-mislm pr komu?
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#6612 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 16 October 2008 - 03:25 PM

Na živce mi gre, da se ljudje ne znajo držati tega kar se dogovorimo.

Dodajam še, da sem hotela likat, pa ne morm, ker se mi je Biba spravla spat na likalno desko.
  • 0

#6613 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 16 October 2008 - 03:43 PM

Prišli so gasilci in zbirali prostovoljne prispevke, jaz sem imela pa samo nekje 60 centov sad.gif In gospod mi je še dal koledar, počutim se kot škrtuh leta.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#6614 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 16 October 2008 - 05:36 PM

Špricala dva uri predavanj, bluzim cel dan.
  • 0

#6615 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 16 October 2008 - 07:51 PM

Jutri bom mela spet jutranje slabosti, ker morm it vozit. Joj že vidim kako bo spet zoprno,... Samo, da je ura vožnje blizu je meni že slabo,... Ali me zvija po trebuhu ali pa sili na bruhanje. Pa spet bom morala onega bedaka poslušat celo uro, kako modruje. I just wanna shoot my self wallbash.gif
  • 0

#6616 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 October 2008 - 07:56 PM

Zajebala sem. sleep.gif
  • 0

#6617 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 October 2008 - 08:15 PM

Men se rola. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6618 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 October 2008 - 08:54 PM

Popolnoma mi je vseeno za vse.

Dol mi visi.

Tudi če bo danes konec sveta. I could not care less.

down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6619 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29863 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 October 2008 - 09:03 PM

sicer protislovno, ampak lahko združim besede crne in Kinky. butl.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6620 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 16 October 2008 - 09:55 PM

Jutri grem delat pa mi je tako grozno odbijajoče, da ne morm tega izrazit.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users