Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6581 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 October 2008 - 04:09 PM

Nincha, poniževat se mu pustiš, kot da se te sploh ne tiče.
Da ti reče tip, da te namerava pred maturancem pustit, da bo lahko tam nategnil vse živo, je po vsej verjetnosti nekaj najbolj brezobraznega, primitivnega in brezčutnega, kar ti lahko fant sploh reče.
Namesto, da bi užival s tabo na maturancu, ti je dal že skoraj eno leto vnaprej vedet, da te vidi kot nekoga, ki ga ovira pri zabavi. Kako ti lahko še potem pogleda v oči in kako mu lahto ti še izkazuješ naklonjenost, je meni uganka.
Srčno samo upam, da se ne slepiš, da te ima rad. Ta tip vsekakor nima blage veze, kaj je ljubezen.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6582 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 October 2008 - 04:21 PM

QUOTE(-supergirl- @ 14. 10. 2008 - 10:03) View Post
ful sem vesela, ker se mi obeta nova služba.

Čestitke! smile.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6583 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29862 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 October 2008 - 06:03 PM

uživam samoto in se kar vidim, da mi danes do pozne noči ne bo do spanja ..... obožujem take dneve. pa za nobeno stvar se več ne sekiram - familija pa dečko so vsi okej, za drugo pa mi dol visi. dobesedno. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6584 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 14 October 2008 - 06:08 PM

ej nincha ne razumem kaj tvoj tip misli s tem da bota do takrat narazn??? kaj on načrtuje zvezo, načrtuje kak dovg bo trajala al kaj? zakaj bi te pustu do maturanca? pa tut halo če sta tolk dovg že skup? zakaj bi mislu da ti je na maturancu do seksa če sta pa že tak dovg skup?(sploh nevem če sm prav zastopla)
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#6585 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 October 2008 - 06:11 PM

Js sm zastopla tko, da bi on rad norel in sexal z drugimi na maturancu in ji je to že zdaj povedal, da ne bo potem problemov.
Torej ji je nekak dal na izbiro, da gresta pred maturancem narazen, ali pa da ostaneta skupaj, ampak mora ona tolerirat njegove skoke čez plot.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6586 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

en nincha sori,vem da si še v srednji šoli,spomnim se kako sem se jaz takrat slepila da me ma fant rad,ampak resno,tega boli kurac zate,vprašanje če te ne vara že zdaj.Znebi se ga,do maturanca boš že pozabila nanj in se zabavala po svoje.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#6587 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Na živce mi gre, da odkar je frendica rodila je ne moreš več dobit 'same'. Vedno še mož in froc zraven. Mož je kul, ampak jaz pač nisem frendica z njim, ampak z NJO, in njo pogrešam, ne prikolice. huh.gif

Lahko da zvenim kot totalna sebična svinja, ampak tako pač čutim. Smo že bili zmenjeni za naslednji teden in jaz sem tako štekala mejl, da se dobimo stara klapa, prej pa: partnerji tudi povabljeni. Ma va fan culo. Jaz svojega vsak dan gledam, nje pa ne vidim. down.gif

edit: Še ena: tip mi gre totalno na živce. Pretepla ga bom. Mater je pameten danes. Jeboga. down.gif down.gif down.gif down.gif down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6588 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 14 October 2008 - 06:26 PM

Nincha, res je, nima smisla vztrajati z njim ... Če ti je dal vedeti ... Mislim, wtf pa ti reče, da bosta skupaj samo do maturanca, da bo potem lahko druge podiral ? V tem primeru bi blo bolj fer od njega, če bi raje končal zvezo. Odločila se boš seveda sama. Je očitno eden izmed mnogih mladih tipov, ki rabi čas, da odraste ... Dokler ne bo odrasel, mu ne bo ljubezen, zveza in zaupanje pomenila nič ... Bo samo eden od mnogih mladih fantov danes, ki jemljejo punce kot nadomestke za masturbacijo.

Pokaži mu svoj jaz, karakter, bodi močna in odločna ... Da ne bo mislil, da je kaj nad tabo, da bi morala njegove odločitve slučajno tolerirat. Me prav zanima, kaj bi rekel v primeru, če bi mu ti hipotetično rekla, da se boš tudi ti zabavala z drugimi.
  • 0

#6589 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 October 2008 - 06:39 PM

QUOTE(Goddess @ 13. 10. 2008 - 19:35) View Post

Matematko sem 4 pisala. Aleluja hooray.gif cool1.gif biggrin.gif

Wo čikita, you rock! thumbup.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6590 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 14 October 2008 - 06:48 PM

QUOTE(Adriane @ 14. 10. 2008 - 9:34) View Post

Ne rabim, haha. Sem samska tongue2.gif

Joj, če je še taki mladič (85 letnik). Pa to za malco pojem. oops.gif

Adry, pa če je star 21. let pol je 86 ali 87 letnik. wink.gif What happend with D.? Daj si duška. biggrin.gif

Jaz se spovedujem, da enemu sošolcu tako smrdi iz ust in vedno ko se hoče pogovarjat z mano se ga zato izogibam, ker mi je res grooozno, da mu morm stat nasproti, rečt pa mu tud ne morm "Ej ti, iz ust ti smrdi." Sem mu že parkrat ponudla žvečilni ali bombon, ampak ga skoraj nikoli noče vzet.
  • 0

#6591 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 14 October 2008 - 07:26 PM

hjooooj js mam tut enga tazga sošolca!enga prišleka ker je cepnu. fuuuuuuuj kak mu smrdi... prou po gnilem laugh.gif laugh.gif laugh.gif hvala bogu da se noben ne druži z njim ker je zafrustriran xD
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#6592 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 October 2008 - 07:27 PM

Bogi fant!!!!! cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6593 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 October 2008 - 07:29 PM

QUOTE(Adriane @ 13. 10. 2008 - 23:58) View Post

Všeč mi je mlajši whistling.gif

cry.gif Kam si zapadla.

Ta tvoj je še zame premlečen laugh.gif .

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6594 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26013 posts

Posted 14 October 2008 - 07:53 PM

QUOTE(Adriane @ 14. 10. 2008 - 9:34) View Post

Ne rabim, haha. Sem samska tongue2.gif

Joj, če je še taki mladič (85 letnik). Pa to za malco pojem. oops.gif

that's new. kaj pa je blo, če nisem prevelik firbec?

ena ogromna lena rit sem. ne migam, ne učim se ... gledam solzave filme in se smilim sama sebi. pms on. pojedla tono kuhanega kostanja.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6595 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 October 2008 - 10:25 PM

Danes sem izvedela eno novico in sem totalno razočarana.
Folk je GNIL.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6596 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 15 October 2008 - 09:35 AM

woot.gif woot.gif rezervirala Hišo Franko!!! woot.gif (se častim za rojstni dan!)
  • 0

#6597 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 October 2008 - 10:37 AM

Kongrats again! sleep.gif

• 0

#6598 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 15 October 2008 - 12:57 PM

hvala, hvala. sem vzela paket "rad te imam za dve osebi": nočitev v sobi z masažno kadjo, dolg degustacijski meni in zajtrk. komaj čakam! thumbup.gif
  • 0

#6599 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18509 posts

Posted 15 October 2008 - 01:04 PM

Moral bi se vreči na temeljito čiščenje stanovanja. Raje hodim na morje. blush2.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#6600 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 15 October 2008 - 02:00 PM

QUOTE(Coco* @ 14. 10. 2008 - 19:39) View Post

Wo čikita, you rock! thumbup.gif

Hvala, hvala cool.gif

QUOTE(Cvetka* @ 13. 10. 2008 - 19:53) View Post

Vaaaaa, čestitaaam! thumbup.gif

Zdej si pa za nagrado kupi IPB Image

wink.gif

(i wish it was that easy, too ;) )

Hvala smile.gif . Ej za Omnio se pa tud prodam tongue.gif . A rab kera paket povezani 44 al pa od Tuštelekoma 50 biggrin.gif .

Ah še zmeri nimamo ADSL-a verymad.gif , Amis nam je samo modem poslal že v četrtek, priključil niso pa še nič.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users