Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 13 May 2012 - 10:08 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 May 2012 - 10:34 PM

Posted 13 May 2012 - 11:02 PM

navajanje na drugačen časovni pas. spet bom par dni podnevi kot zombi, ponoči bom pa bedela.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 May 2012 - 05:55 AM

Posted 14 May 2012 - 07:40 AM
No evo, še ena stvar, ki mi gre na živce, da starejši ne cenijo računalniških poklicev, ampak je to za njih samo "visenje za računalnikom", kot, da ne bi počeli ničesar. Grrr!!
Posted 14 May 2012 - 10:05 AM
Ozkoglednost. Sploh pri starejših, ki živijo na kmetiji in mislijo, da je človek vredu in priden (recimo vnuk) samo, če kaj pomaga na kmetiji.
pri nas je precej podobno. Brat je full več "vreden" ker fizično dela (električar), jaz pa itak samo paprije premetavam. In če konec dneva rečem, da sem utrujena, dobim: od česa pa ... od sedenja (in smeh).
In ko sem študirala, sta mi skoz naprej metala, da ne delam redno izpitov.... ko sem ga pa končno naredila, pa kot da ni nič ... pač itak a ne.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 May 2012 - 10:56 AM

Tudi meni gre to res na živce. Kot da je poklic samo tisto, pri čemer moraš do onemoglosti garati, vse ostalo pa ni nič vredno. Potem pa prekladaj hlode cele dneve in se stegni zraven, če ti tako paše.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 May 2012 - 10:59 AM
Posted 14 May 2012 - 11:19 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 May 2012 - 12:53 PM
Pod pis!! Mi itak samo za racunalniki visimo in nic pametnega ne pocnemo. Ko je pa treba oddati kaj preko e-davkov, e-banke, maila, ... jih imas pa na vratu, daj mi tiiiii, jaz se ne spoznam. A res? Jaz tudi ne, jaz samo visim za racunalnikom.

Posted 14 May 2012 - 05:08 PM

1. Na živce mi grejo ljudje, ki nimajo nobenega odnosa do živali.
2. Na živce mi grejo ljudje, ki ne poskrbijo za svoje živali (ne sterelizirajo/kastrirajo in potem je vedno polno nezaželenih mladičev, ki jih je najlažje spravit v škatlo, zalepit in nest v gozd).
3. Na živce mi grejo ljudje, ki govorijo da so mačke zahrbtne živali.
4. Na živce mi grejo ljudje, ki mačk ne marajo iz razloga, ker puščajo dlake in ker krampajo. Mačke so tako zlobne, da komaj čakajo da se lahko fajn vdarijo s kremplji da imaš potem krvave roke, JA ITAK. Je kdo pomislil, da je to njihov način igre.
5. Na živce mi grejo ljudje, ki mislijo, da so mačke neumne, da nič ne razumejo in da se jih itak nič ne da naučit.
Tako, zdaj pa sem povedala.
Posted 14 May 2012 - 05:45 PM
Ana, to je spet konflikt custva - razum (se oglasam, ker ne maram mack, sicer ne iz zgoraj nastetih razlogov, ampak vseeno); dobro ves, da se macke zato in zato obnasajo tako in tako, ampak v primerjavi s psi izpadejo odljudne in meni zato nevsecne. Bolj zato, ker jih ne razumem in se jih niti ne trudim razumeti (mi ze na videz vecina mack ni simpaticna, izjema je PJina : )) kot kaj drugega.
Aja, fizicnega dela ni za metati stran : ), sem
eno noc poskusila kelnariti in so mi skoraj noge odpadle, ampak prosim za razumevanje in brez pricanja gluposti tipa "ti itak samo visis za racunalnilkom".
Posted 14 May 2012 - 05:50 PM
Ampak okej, sprejmem da jih ne maraš (jaz pa ne maram pajkov naprimer), ampak potem grejo nekateri ljudje v take ekstreme, da jih začnejo brcat in mučit in ne vem kaj delat. Ubila bi take. _Planet_ to zdaj seveda ni letelo na tebe, samo opazka.

Pa še to - zadnjič mi je kolegica razlagala, da je bila na obisku pri enih družinskih kolegih, imajo 2 leti starega otroka in 2 mesca staro muco. Ta froc nevzgojeni je to ubogo muco vlekel za noge iz neke luknje kamor se je revica zatekla. Mačka je bila baje cela prestrašena, tresla se je, njegova mama pa je s čikom v roki na vsakih pet minut rekla Mihiiiiiiii, nehaj no Mihi.

Posted 14 May 2012 - 05:54 PM
Posted 14 May 2012 - 05:55 PM
Posted 14 May 2012 - 05:58 PM

Posted 14 May 2012 - 05:59 PM

Posted 14 May 2012 - 06:02 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Google (1)