Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6581 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30020 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 May 2012 - 10:08 PM

teženje, naj si nardim FB profil.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6582 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26210 posts

Posted 13 May 2012 - 10:34 PM

pa dej no!!! :lol:
  • 0

#6583 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30020 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 May 2012 - 11:02 PM

:lol: mogoče pa res.

navajanje na drugačen časovni pas. spet bom par dni podnevi kot zombi, ponoči bom pa bedela.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6584 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26210 posts

Posted 14 May 2012 - 05:55 AM

v dveh dneh boš ko nova. Znanstveno dokazano se človeško telo pri usklajevanju časovne razlike prilagodi 3h/dan ;)
  • 0

• Guests

Posted 14 May 2012 - 07:40 AM

Ozkoglednost. Sploh pri starejših, ki živijo na kmetiji in mislijo, da je človek vredu in priden (recimo vnuk) samo, če kaj pomaga na kmetiji. Ali pa ocenjevanje (vernih) človeka po tem, koliko hodi k maši - če je vsak dan ali vsako nedeljo tam je oh in sploh priden, če ni je pa pokvarjen. Po eni strani se jih trudim razumeti, ker so iz povsem drugih časov, po drugi strani se mi pa zdi blesavo. Včeraj nisem mogla verjet, ko je babica razlagala, da moj starejši brat (od katerega je sedaj firma) ful dela v firmi, medtem ko mlajši pa nič ne postori tukaj, ampak visi samo na računalniku. Grdo mi je bilo to, halo, brat sploh ne živi več tukaj, oz. pride samo kdaj čez vikend in takrat pokosi ali kaj takšnega, poleg tega je pa njegova služba povezana s programiranjem, aplikacijami, halo!? A se tega ne da cenit?

No evo, še ena stvar, ki mi gre na živce, da starejši ne cenijo računalniških poklicev, ampak je to za njih samo "visenje za računalnikom", kot, da ne bi počeli ničesar. Grrr!!
  • 0

#6586 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24852 posts

Posted 14 May 2012 - 10:05 AM

Ozkoglednost. Sploh pri starejših, ki živijo na kmetiji in mislijo, da je človek vredu in priden (recimo vnuk) samo, če kaj pomaga na kmetiji.

pri nas je precej podobno. Brat je full več "vreden" ker fizično dela (električar), jaz pa itak samo paprije premetavam. In če konec dneva rečem, da sem utrujena, dobim: od česa pa ... od sedenja (in smeh).

In ko sem študirala, sta mi skoz naprej metala, da ne delam redno izpitov.... ko sem ga pa končno naredila, pa kot da ni nič ... pač itak a ne.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#6587 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23526 posts

Posted 14 May 2012 - 10:56 AM

Moj brat tudi ful pametuje glede tega. S tistim zaničevalnim tonom reče: "Ja, fajn je tistim, ki sedijo cele dneve v pisarnah." In pač govori v smislu, kot da ne verjame, da bi lahko tisti, ki delajo v pisarnah, imeli visoke plače, ker pač nič ne delajo, oz. kot bi rekel on, guncajo nogo. :AJEBEŠ:

Tudi meni gre to res na živce. Kot da je poklic samo tisto, pri čemer moraš do onemoglosti garati, vse ostalo pa ni nič vredno. Potem pa prekladaj hlode cele dneve in se stegni zraven, če ti tako paše. :roll:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6588 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26210 posts

Posted 14 May 2012 - 10:59 AM

heh ja, tisti, ki fizično delajo se niti ne zavedajo, kako težko je mentalno delo.....
  • 0

#6589 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23526 posts

Posted 14 May 2012 - 11:19 AM

Ti ne razumeš. V pisarni je vedno prijetno toplo/hladno, nič se ne umažeš, komot ti je. :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6590 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28131 posts

Posted 14 May 2012 - 12:53 PM

^^
Pod pis!! Mi itak samo za racunalniki visimo in nic pametnega ne pocnemo. Ko je pa treba oddati kaj preko e-davkov, e-banke, maila, ... jih imas pa na vratu, daj mi tiiiii, jaz se ne spoznam. A res? Jaz tudi ne, jaz samo visim za racunalnikom. ^_^

:AJEBEŠ:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6591 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 May 2012 - 05:08 PM

^Se podpišem pod to. Kr nekaj res. :o Miselno delo je iz razloga boljše plačano kot fizično.

1. Na živce mi grejo ljudje, ki nimajo nobenega odnosa do živali.
2. Na živce mi grejo ljudje, ki ne poskrbijo za svoje živali (ne sterelizirajo/kastrirajo in potem je vedno polno nezaželenih mladičev, ki jih je najlažje spravit v škatlo, zalepit in nest v gozd).
3. Na živce mi grejo ljudje, ki govorijo da so mačke zahrbtne živali.
4. Na živce mi grejo ljudje, ki mačk ne marajo iz razloga, ker puščajo dlake in ker krampajo. Mačke so tako zlobne, da komaj čakajo da se lahko fajn vdarijo s kremplji da imaš potem krvave roke, JA ITAK. Je kdo pomislil, da je to njihov način igre.
5. Na živce mi grejo ljudje, ki mislijo, da so mačke neumne, da nič ne razumejo in da se jih itak nič ne da naučit.

Tako, zdaj pa sem povedala.
  • 0
Viens, reste ici!

#6592 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28131 posts

Posted 14 May 2012 - 05:45 PM

: D

Ana, to je spet konflikt custva - razum (se oglasam, ker ne maram mack, sicer ne iz zgoraj nastetih razlogov, ampak vseeno); dobro ves, da se macke zato in zato obnasajo tako in tako, ampak v primerjavi s psi izpadejo odljudne in meni zato nevsecne. Bolj zato, ker jih ne razumem in se jih niti ne trudim razumeti (mi ze na videz vecina mack ni simpaticna, izjema je PJina : )) kot kaj drugega.

Aja, fizicnega dela ni za metati stran : ), sem
eno noc poskusila kelnariti in so mi skoraj noge odpadle, ampak prosim za razumevanje in brez pricanja gluposti tipa "ti itak samo visis za racunalnilkom".
  • 0

#6593 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 May 2012 - 05:50 PM

Meni se ne zdijo nič manj ljubeznive kot psi. Sem imela psa, imam mačke, meni je enako.
Ampak okej, sprejmem da jih ne maraš (jaz pa ne maram pajkov naprimer), ampak potem grejo nekateri ljudje v take ekstreme, da jih začnejo brcat in mučit in ne vem kaj delat. Ubila bi take. _Planet_ to zdaj seveda ni letelo na tebe, samo opazka. :)

Pa še to - zadnjič mi je kolegica razlagala, da je bila na obisku pri enih družinskih kolegih, imajo 2 leti starega otroka in 2 mesca staro muco. Ta froc nevzgojeni je to ubogo muco vlekel za noge iz neke luknje kamor se je revica zatekla. Mačka je bila baje cela prestrašena, tresla se je, njegova mama pa je s čikom v roki na vsakih pet minut rekla Mihiiiiiiii, nehaj no Mihi. :AJEBEŠ: Grozno in še enkrat grozno.
  • 0
Viens, reste ici!

#6594 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28131 posts

Posted 14 May 2012 - 05:54 PM

Sej stekam, nobena antipaticnost do katerekoli zivali ti ne daje pravice, da se izzivljas nad njo.
  • 0

#6595 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 May 2012 - 05:55 PM

Meni grejo pa na živce ljudje, ki vreščijo zaradi pajkov.
  • 0

#6596 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 May 2012 - 05:57 PM

Meni tudi. :)
Jaz ne maram samo ene vrste, prav nor strah imam in sicer tega . Mi rečemo suha južina, vi najbrž kako drugače. To mi je grozljivo in ne grem v sobo če je tam. Žal :/
  • 0
Viens, reste ici!

#6597 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 May 2012 - 05:58 PM

A ni to komar na sliki? :lol:
  • 0

#6598 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 May 2012 - 05:59 PM

Ne. :AJEBEŠ:
  • 0
Viens, reste ici!

#6599 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 14 May 2012 - 06:02 PM

LOL
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#6600 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 May 2012 - 06:02 PM

Ana, suha južina je TO. To kar si ti dala na sliki je košeninar, travniški komar.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Google (1)