Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#641 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 April 2006 - 02:54 PM

QUOTE(Blondi)
ha? Spoil me ni lak za lase. Spoil me je bolj razpršilo za razvozlavanje, zgladitev in osvežitev frizure. Nanaša se na mokre ali suhe lase, pa niti približno nima učinka laka ermm.gif

hehehe,no pol je pa logično,da se da na mokre lase:)Pa ma tud kej učinka balzama?Da jih nahrani
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#642 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 01 April 2006 - 03:08 PM

Ja, take mehke, sijoče lase naredi. Ampak glede na to, da sestavinsko ni bil nekaj baš dobro ocenjen, jih pomoje nahrani glih ne. wink.gif
  • 0

#643 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 April 2006 - 02:58 PM

Jaz pač moram nenormalno pohvalit Tigi Fashionista Smooth & Shine kremo za toplotno obdelavo las, ki ščiti lase pred vročino fena/likalnika, torej vsebuje toplotno in tudi UV zaščito. Zdej sem jo že kr ornk sprobala in lahko povem naslednje:

Zadeva mi nenormalno diši, sploh ne znam opisat vonja, ampak je takšen, da te dobesedno zasvoji ... jaz kar naprej tiščim nos v flaško, tudi lasje mi tako dišijo, da jih neprestano ovohavam.

Zadeva se lahko uporablja na mokre lase pred sušenjem in likanjem kot zaščita, ali pa na suhe lase za osvežitev frizure. Krema krasno zgladi lase, ki postanejo voljni in mehki, prav svilnati in se jih potem tudi lažje fena in lika.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#644 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 April 2006 - 12:17 PM

QUOTE(_M_)
Ah, sm mislila, da se ga da morda po pošti naročit, ker pri nas dvomim, da kdo od frizerjev ima te izdelke.
Hvala. smile.gif

Veš kaj, če te ful zanima njihova ponudba kar poglej na stran od Tigi, saj tam imajo predstavljene svoje izdelke in so vsi podatki isti kot v tiskanem katalogiću. wink.gif

Čuj, DiLeMa, pa tale Fashionista zmasti ali obteži lase? Sej kupila ga ne bom, samo verjetno še koga tole zanima.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#645 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 April 2006 - 12:36 PM

lahko ti tud jz povem,ker ga uporabljam-ne zmasti in ne obteži jih!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#646 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 April 2006 - 12:43 PM

Kot je že Rea rekla ... nič ne zmasti in nič ne obteži ... niti malo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#647 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 30 April 2006 - 09:00 AM

Jaz sem si kupla zdaj Fashionista Smooth & Shine in lahko rečem samo aah in ooh...diši krasno pa se mi zdi da dobro opravi svojo nalogo. Lasje mi dosti bolj solgo zdržijo ravni biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#648 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 May 2006 - 12:23 PM

DoLeMcEk rabim tvojo pomoc biggrin.gif iscem en dobr lak za lase, ki ne obtezi pa zlepi las... vonj niti ni tako pomemben, vazn je sam da dobr zdrzi (cez cel dan). sestavine morjo bit tut kr dobre, ker lak uporabljam skoraj usak dan smile.gif neki si enkrat omenjala Masterpiece? kaj mi priporocas? pa cene me tut zanimajo... ciljam na 2 do 3k, ker ful laka porabim, pa se mi neb splacal da zapravljam celo premozenje za to biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#649 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2006 - 12:31 PM

*pokička* ( biggrin.gif ) midve z Jenno sva obe blazno zadovoljni s Tigijevim lakom Masterpiece, je res super fajni. Lase zelo dobro utrdi, ampak jih ne zlepi ali zvozla, lasje se lepo svetijo in so super utrjeni, zdrži pa cel dan. Da se ga pol tud skrtačit z las, diši pa božansko po tropskem sadju, vonj je tudi prcej obstojen in ful prijeten. Tudu pršilka je zelo kvalitetna. Vsebuje pa ta lak (kot vsi, ali pa vsaj velika večina) alcohol denat, ampak mene to ne moti, ker nisem opazila, da bi se mi to kakor koli poznalo na laseh, Jenni pa tudi ne. Aja, stane pa okroglih 3k. Kakšne skulpture si pa delaš ti na glavi vsak dan, da rabiš extra obstojen lak? biggrin.gif

IPB Image
  • 0

#650 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2006 - 12:33 PM

.
Če se lahko malo umešam.

Masterpiece tudi jaz torej priporočam, cena je 3k. Potem Maxxed Out - s tem sem tudi imela dobre izkušnje, za moje pojme je še bolj obstojen, kot Masterpiece. Cena je pa 2900 sit.
Sestavine so vse bolj ali manj isti drek pri sprejih, tako da kakšnega negovalnega glih ne boš našla.
Pri Tigiju se še ponašajo kot z zelo obstojnima lakoma še s EnviroShape Hairspray (2600 sit) in Hard Head (2550 sit). Sprobala ju nisem.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#651 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2006 - 12:34 PM

Samo Maxxed Out je na pumpico, ane? Ni klasična pršilka pod pritiskom, kot pri večini lakov?
  • 0

#652 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2006 - 12:37 PM

.
Ja, na pumpico je.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#653 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 May 2006 - 12:47 PM

kako to mislta, na pumpico biggrin.gif tko moja babi rece uni masini za astmo biggrin.gif ej hvala obema za pomoc, vrjetn si bom kr tega Masterpiece privoscla 8) wink.gif DiLeMa, ah nc tazga res oops.gif nobenih skulptur biggrin.gif biggrin.gif sam tko da mi lepo stojijo lask, sej ful naravno zgleda wink.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#654 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2006 - 12:53 PM

Na pumpico v stilu onega Gliss Kur sprejčka za lase (on roza balzam na šprico).
  • 0

#655 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 May 2006 - 12:54 PM

use si mi povedala biggrin.gif
  • 0

#656 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2006 - 12:55 PM

Ja kaj a nism v redu razložla? biggrin.gif
  • 0

#657 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 May 2006 - 12:57 PM

ne ne super si to povedala biggrin.gif ampak js na zalost nimam tega Glisst Kurjevega sprejcka doma ermm.gif
  • 0

#658 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2006 - 01:03 PM

.
Hm. Si mela kdaj npr. kremo za sončenje v spreju? Na tak način je.

.
  • 0

#659 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 May 2006 - 01:05 PM

aha ja ja ja ja biggrin.gif sam pol ta Maxxed Out ni v isti obliki kot ostali laki?
  • 0

#660 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2006 - 01:21 PM

.
Ja hm. Pač tekočinca in potem si jo špricaš po laseh (to sem tudi prav pametno povedala zaj biggrin.gif ). Meni je zelo vredu. Saj iz slike se vidi.

IPB Image

.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users