Ja.

Gel / pena za umivanje obraza
Posted 12 December 2012 - 11:55 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 December 2012 - 12:09 AM
tnx
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 December 2012 - 12:32 PM
A tale Nuxe 400 ml ima enake sestavine kot tisti 200 ml?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 December 2012 - 12:37 PM
Ne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 December 2012 - 02:01 PM
Ta malega se drugače ne dobi več (razen, če jim je kje še kakšen ostal), ker je šel iz prodaje in ga je nadomestil ta velik. Malo sta drugačna, ampak po občutku na koži pa jaz ne opazim razlike. Meni je prejšnji malo lepše dišal (čeprav tudi ta diši), pa temnejši je bil (po barvi).
Posted 13 December 2012 - 02:08 PM
A tale Nuxe 400 ml ima enake sestavine kot tisti 200 ml?
Kater "tale Nuxe"?
Posted 13 December 2012 - 02:08 PM
Reve de Miel.
Niso enake sestavine, ker je en za obraz en pa za telo. Sta (bila) pa zelo podobna.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 December 2012 - 02:11 PM
Medeni gel za umivanje obraza, ananas. No, oba sta medena.
Jaz ga sicer še nisem imela, mogoče enkrat nabavim. Najprej se mi je zdel drag, 23-24€, ampak sem preračunala, da je cena približno enaka, kot npr. pri Schellerjevem gel z granatnim jabolkom.
Posted 13 December 2012 - 02:14 PM
Jaz sem dala nazadnje 16€ (sicer stane 21€), ker sem koristila tiste jabučke. Se splača, itak da se, ker ga imaš res za dolgo. Pa še ostale stvari so, ki meni odtehtajo ceno.
Posted 13 December 2012 - 02:16 PM
Ajaa
Ne vem zakaj sem mislila, da o mleku govoriš
Posted 13 December 2012 - 02:17 PM
Jaz sem na začetku leta zamenjala L'Occitane oljčno peno za L'Occitane angelika gel za umivanje obraza. Ful je dober, nič ne izsuši in eno flaško sem imela 7 mesecev, pa sem ga vsak dan uporabljala.
Posted 13 December 2012 - 02:17 PM
Aja, 21 je. Na Lekarnarju sem pogledala, tam je nekaj čez 23, drugje pa nisem gledala. Izsušuje pa ne nič?
Posted 13 December 2012 - 02:23 PM
Občutek očiščene kože pač, ni pa tistega škripajočega učinka. Jaz itak vedno za gelom uporabim micelarno/kremo, tako mi takšno in drugačno izsuševanje ni problem. Ampak meni se zdi res izjemno nežen.
Posted 14 December 2012 - 07:43 PM
Jaz sem na začetku leta zamenjala L'Occitane oljčno peno za L'Occitane angelika gel za umivanje obraza. Ful je dober, nič ne izsuši in eno flaško sem imela 7 mesecev, pa sem ga vsak dan uporabljala.
meni je tudi super, imam še par 50 ml flašk, ga kar malo šparam.
nikoli več ne kupim ničesar za obraz od Balee - pred nekaj časa sem kupila kremo za umivanje obraza in je obupna.
na Šrilanki sem si za đabe kupila gel za umivanje obraza z izvlečkom papaje in mi je zakon pa še lepo diši.
za mami iščem nepredrago peno/gel za čiščenje obraza - do zdej je uporabljala L'Occitanovo Immortelle peno pa je mal predraga. zadnje čase ima zarad stranskih učinkov zdravil precej ubogo in občutljivo kožo, imate kakšen predlog? bi jo pa rada navadla, da uporablja kaj čimbolj naravnega, ji bom dala Heilerde kremo za probat, še kej pametnega? aja, izdelki ne smejo vsebovat izvlečkov citrusov.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 December 2012 - 12:55 AM
Špela, na primer Schellerjev gel z granatnim jabolkom - je naraven in nima citrusov, stane pa okrog 6 € (125 ml).
Posted 15 December 2012 - 11:38 AM
Ugotavljam, da mi pozimi skoraj vsako čistilo vsaj malo izsuši kožo. Moram prešaltat na čistilne kreme.
Ne morem se rešit lusk na čelu.
Sedaj uporabljam tega, ampak spet, izsušuje:
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 December 2012 - 02:03 PM
Jaz uporabljam tega in mi je všeč, ker je nežen. Mi pa še vedno malo izsuši kožo, ampak jaz si itak vedno po umivanju namažem s kremo.
Posted 15 December 2012 - 02:22 PM
A to je sedaj čisto po novem? Ker par mesecev nazaj so prenovili medeno linijo, dodali 400 ml medeni gel za obraz in telo ter nekoliko spremenili sestavine 200 ml medenemu gelu za obraz. Imam oba doma in mi 400 ml za obraz in telo izsušuje kožo na obrazu, prenovljen 200 ml za obraz pa mi še vedno ustreza, enako kot stara verzija 200 ml za obraz, ki je bila v prodaji zadnja leta.Ta malega se drugače ne dobi več (razen, če jim je kje še kakšen ostal), ker je šel iz prodaje in ga je nadomestil ta velik.
400 ml za obraz in telo:
http://fr.nuxe.com/g...66/reve-de-miel
200 ml za obraz (prenovljene sestavine):
http://fr.nuxe.com/g...67/reve-de-miel
Posted 15 December 2012 - 03:28 PM
Meni so tako rekli v dveh lekarnah, kaj je pa zdaj res pa ne vem. Se je pa že večkrat izkazalo, da so si te informacije iz lekarn precej nasprotujoče. Mislim, da sem včeraj v Maxiju vidla tudi tega za obraz.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users