Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#641 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 April 2006 - 08:46 PM

QUOTE(_M_)
QUOTE(crna)
Jst sem včeraj prešnjofala cel Miler, pa so mi bli vsi pudri pretemni... Mogoče samo zgledajo temni na tisti svetlobi noter, samo vseeno ne bom tvegala pa zagonla kup denarja za pretemen puder rolleyes.gif . Jbg, bom pa brez hodila po sveti...

če si ful svetla, probaj kakšen vzorček Vichyjevega pudra, ima en res svetel odtenek, ki ga tud sama imam doma, uporabljam sicer rdko, pa vseeno kdaj prav pride.

Gre za odtenek Opal, št. 12.

Koliko pa stane? Pa koliko ga je?
Bom šla pogledat v lekarno, prec ko bom bolj pri denarju... Sej se mi ne mudi, ker imam res super kožo zadnje čase, čez pomlad/poletje pa pudra ne rabim (ok, mogoče le za posebne priložnosti), čez zimo bi ga pa rabila, ker se mi koža grozno izsuši in rata zelo razdražljiva, pa še podočnjake mam kot Morticia rolleyes.gif .
Bom šnofnila -----> HVALA! biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#642 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 April 2006 - 08:50 PM

Ja, ti kar šnofni! biggrin.gif Pudra je pa 30 ml ... klasična količina.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#643 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 06 April 2006 - 08:52 PM

Stane malo čez 3 jurje, mislim, da ga je 30ml.
Jst sm najprej sprobavala testerje iz lekarne in ko jih je zmanjkalo, sem opazila, da sem se ga ful navadila (to je bilo še takrat, ko sem imela obdobje pudranja) in sm ga kupila.
  • 0

#644 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 06 April 2006 - 09:22 PM

Jaz moram pa pohvalit Avonov puder v peni, ima tudi zelo svetel odtenek Nude-za nas, ki smo zelo svetlopolte. Je nekoliko manj prekriven kot DMM, pa tudi manj izsuši kožo, če je nagnjena k temu, pa super matira.
  • 0

#645 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 07 April 2006 - 07:01 AM

*simoncy*

Tudi jaz ne maram pudra in ga sploh nisem nikoli uporabljala in mi je ful fajn. Žal pa nimam naravne rdečice, kot ti in sem brez nje povsem bleda in vsi mislijo, da sem bolna...Mislim, da je naraven obraz se najlepši in tudi fantje pravijo, da smo dosti lepše naravne wink.gif
Zdej pa se odločam za puder DMM, ker mi ni pacast in nujno rabm puder za nastope, ker se drugače svetim, kot novoletna jelka.Je pa tud res, da puder kupujem ze skoraj eno letp oops.gif
  • 0

#646 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 April 2006 - 01:24 PM

mene pa neki zanima če morda katera ve.. a je odtenek Natural 70 enak tako pri pudru MaxFactor Colour Adapt, kot pri MaxFactor Flawless Perfection? In tudi, če je ta odtenek najsvetlejši pri Colour Adaptu?

jst nevem zakaj nikakor nemorem dobit pudra zase, totalno vsi so mi pretemni in preoranžni cry.gif evil.gif
  • 0

#647 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 07 April 2006 - 01:53 PM

najboljš da probaš v trgovini testerje pa boš videla, a res ti je preoranžen? kaj se ti ne zlije pol skupaj s kožo? meni se ful lepo zlije s kožo in mi ni pretemen, pa sem drugače tudi dost svetla.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#648 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 April 2006 - 02:07 PM

hmm, jst sm poskusila tega flawless perfection, ker sem imela en vzorček, Natural 70, sem si ga probala danes pa mi je pretemen in oranžen ja. sem nameravala kupit colour adapt pa sem neki gledala in imajo samo tri odtenke, pa me je zanimalo ce je ta natural 70 enak pri obeh, ker ce se ne motim je ta najsvetlejši pri adaptu, nism pa ziher, ker tega še nism sprobala. katerega imaš ti, FP ali CA ta odtenek?
  • 0

#649 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 07 April 2006 - 02:10 PM

Jaz mam doma enga Colour Adapt in mislim, da ni natural 070, ampak en drug. Pa zihr je ful svetel, ker sem jaz čist svetla. Ti povem, ko bom pogledala.

Evo sem že: jaz imam Colour Adapt, 45 Warm almond. Je ful svetel, ampak nisem zihr, ali je to čisto najsvetlejši ali 2. najsvetlejši.
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#650 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 07 April 2006 - 02:21 PM

QUOTE(Sarah)
hmm, jst sm poskusila tega flawless perfection, ker sem imela en vzorček, Natural 70, sem si ga probala danes pa mi je pretemen in oranžen ja. sem nameravala kupit colour adapt pa sem neki gledala in imajo samo tri odtenke, pa me je zanimalo ce je ta natural 70 enak pri obeh, ker ce se ne motim je ta najsvetlejši pri adaptu, nism pa ziher, ker tega še nism sprobala. katerega imaš ti, FP ali CA ta odtenek?

jaz mam CA odtenek 70 natural, sem za tega govorila, da se ful lepo s kožo zlije, za onega FP pa nimam pojma wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#651 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 April 2006 - 10:51 AM

iščem sestavine za tale puder, pomoš dobrodošla biggrin.gif :

Lancome "MAGIE MATTE, Air-light Matte Mousse Foundation 12-hour hold"

IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#652 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 April 2006 - 10:57 AM

sm našla in bom dala pod Sestavine.
  • 0

#653 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 April 2006 - 11:38 AM

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok si zlata IPB Image

a lohka sam še tega, oblubm da nam več :

http://a1216.g.akama...large/24124.jpg
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#654 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 April 2006 - 01:34 PM

hmm..tega pa ne najdem. ermm.gif
  • 0

#655 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 April 2006 - 01:41 PM

no in spet se obracam na vas, da mi pomagate izbrati pravi puder biggrin.gif imam bolj svetlo kozo (niti ne tako sneguljckasto), nevtralen podton, z mozolji ipd. nimam problemov, tako da iscem bolj sredno prekrivnost. imam (z)mesano kozo (suha licka, masten T), sicer ne gre u ekstreme, se pa opazi smile.gif odstela bi pa do nekje 5k mogoce tudi vec smile.gif kaj mi svetujete?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#656 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 April 2006 - 01:43 PM

Hmm ... torej rabiš na T predelu puder, ki dobro matira ... meni spet pade na pamet samo DMM. Razen če kupiš kakšen drug tekoči puder in daš potem na T predelu čez še matirajočega kompaktnega ... ampak potem moraš kupit dva proizvoda.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#657 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 April 2006 - 01:48 PM

Men se pa za te zadeve zdi dobr od Avona puderček za matiranje.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#658 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 April 2006 - 01:50 PM

joj sploh mi ne dmmja omenjat blink.gif sm se enkrat za hec namzala pri kolegici pa sm bla taka k eno strasilo ermm.gif na kolegici pa izpade super smile.gif prevec je zame, glede na to da nimam fejst mastne koze ermm.gif pac T je malo bolj masten od lick biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#659 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 12 April 2006 - 01:51 PM

če nimaš problema z mozolji in porami pol ti priporočam Revolon CS natural.
  • 0

#660 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 April 2006 - 01:59 PM

QUOTE(vrana)
če nimaš problema z mozolji in porami pol ti priporočam Revolon CS natural.

sm ga mela in to fantasticen odtenek 02 buff ki mi je kot ulit... ampak na zalost mi je zaceu delat mozolje biggrin.gif drgac tko naravno nimam mozoljev (edin za menstro ksnga), ta puder mi jih je pa delu ermm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users