Jump to content

Photo

London

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#641 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 July 2012 - 06:15 AM

Jaz tudi. :cry:
  • 0

#642 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 July 2012 - 08:07 AM

Jaz močno načrtujem letos predbožični London. Upam samo, da bom imela keš. Bratranec se najbrž seli v London in bom imela tako prenočišče zastonj, iz Pariza pa so leti tako ali tako poceni. :)
  • 0
Viens, reste ici!

#643 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 05 July 2012 - 09:26 AM

Jaz bi šla iz Pariza z vlakom, 60 € stane. Bi šla še enkrat letos, ful.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#644 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 05 July 2012 - 09:34 AM

Iz Pariza v London je boljda veliko bolj prakticen vlak - Eurostar. Ce rezerviras dovolj v naprej je tudi zelo ugoden. Cena ni vedno 60 EUR ampak se spreminja glede na dan potovanja, zasedenost, uro potovanja itd.
  • 0

#645 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 July 2012 - 09:44 AM

:yes: To načrtujeva s fantom že 2 leti, da ubijeva dve muhi na en mah, ampak mora on rihtat vizo za UK in se pol raje odločiva, da greva kam drugam.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#646 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 05 July 2012 - 02:18 PM

Ful lepo, pa hitro je zraslo, midva sva bila še med gradnjo tam: http://www.rtvslo.si...panorame/286785
  • 0

― V. Van Gogh

#647 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 September 2012 - 03:03 PM

:wallbash:

Obnašam se, kot da grem prvič v London. A mate kakšno priporočilo iz prve roke, za kakšen poceni, ampak vseeno ne najbolj klošarski hostel? Saj vem, da reviewom ne moreš verjeti vsega, ampak pismo, ko sta dva odziva - en da 5* in pravi da je super, osnovno ampak fajn, drugi pa takoj zatem komentira, da je največja svinjarija na svetu in da je komaj preživel tisto eno noč, jah čemu potem verjet? Meni je vseeno za VSE ostalo, samo da je lokacija in čistoča. Vseeno mi je, kakšen je zajtrk, kakše so zavese, kakšn je folk na recepciji, a je internet al ne itd, samo da ni svinjsko.

Rabim za 3 noči, najdlje bi šla tja do Earl's Courta, West Kensington mi je že daleč, lani sva bila s fantom tam pa je že kar odročno. Pa pod dvesto sta zaenkrat samo dve možnosti, ta in ta.

Zanima me še, kaj pravite na to lokacijo: klik. Ne vem zakaj mam rahel predsodek, ker je južno od Temze. Je pa tut najdražja varjanta. Joj, ne vem kaj naj, tut zarad mami nočem it v največjo podrtijo, čeprav ni glih izbirčna, sam ji hočem London na čimlepši način predstavit, mam filing, da ji ne bo preveč všeč. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#648 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 September 2012 - 03:08 PM

Sicer ne vem v kakšnem cenovnem rangu so hostli, nikoli bila, ampak priporočam da pogledaš še na katero od teh dveh strani: Airbnb in Housetrip, se da že zelo ugodno skozi pridet.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#649 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 September 2012 - 03:11 PM

Sem že gledala, cene so približno iste, predvidevam, da se da kaj ugodnega najt, ampak me ful nervira dejstvo,d a bi se z gostiteljem mogla ukvarjat. Mam rada svoj mir, ne pa da moram še chit chatat z enim tipom, če si hočem čaj naredit. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#650 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 September 2012 - 03:12 PM

Razen rezervacije in morebitne predaje ključa (ali še to ne) z gostiteljem nimaš stika :) Vsaj jaz nikoli imela!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#651 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 September 2012 - 03:18 PM

Ampak si verjetno najela celo stanovanje? Tukaj so na voljo samo sobe (no, ali pa stanovanje ene 30km iz Londona, haha) in če živiš v istem stanovanju z nekom, deliš kopalnico, kuhinjo in vse se pomojem težko izogneš..
  • 0

After all this time?

Always.

#652 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 September 2012 - 03:27 PM

Ja, imaš prav, če najameš samo sobo potem je tako, jaz sem zmeraj najemala cela stanovanja oziroma studio, še najraje pa mini apartmaje oz t.i. independent room, z mizo in kuhalnikom - kar čisto zadostuje :) Tega je na onih dveh straneh ogromno.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#653 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 09 September 2012 - 04:02 PM

Studii so praviloma dražji od sob (itak), pa ponavadi raje oddajajo za 1 teden+.
  • 0

― V. Van Gogh

#654 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 09 September 2012 - 05:24 PM

Zanima me še, kaj pravite na to lokacijo: klik. Ne vem zakaj mam rahel predsodek, ker je južno od Temze. Je pa tut najdražja varjanta. Joj, ne vem kaj naj, tut zarad mami nočem it v največjo podrtijo, čeprav ni glih izbirčna, sam ji hočem London na čimlepši način predstavit, mam filing, da ji ne bo preveč všeč. :D

Elephant & Castle naj bi sicer še bil varen predel, ni pa ravno najbolj lep, ker so večinoma tam "council buildings". Jaz sem bila tam sicer samo ekrat in še to podnevi, tako da kaj več ravno ne morm komenitirat.

Kdaj natanko potujeta?

edit: kaj pa kak Bed&Breakfast? Jih je polno: http://www.tripadvis...rs:AHAMPTON_INN

Ne vem koliko imata budget, ampak tale sta mi npr. padla v oč. Verjetno predvsem zaradi lokacije, ki je dobra in varna.
https://www.stathans...m/rooms-prices/
http://www.princesshotel.co.uk/
  • 0

#655 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 September 2012 - 08:28 PM

Greva od 31.10.-3.11., tri noči. Meni sprejemljiva cena je seveda čimnižja, tam nekje do 200€ no, za tri noči mi je več res preveč. Hm, tale dva B&B izgledata ful obetavno, tut lokacija! Tko glih še na meji, da je sprejemljivo, pa izgleda čisto, ziher bolj, kot uni hostli. :D Bom prečekirala, če se slučajno dobi še kaj pikico cenejšega, drugače bova verjetno pa kar nekaj od tega rezervirala. Drug ima zakon ime. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#656 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 09 September 2012 - 08:50 PM

Kul. :thumbup:
No, na Argyle Street, kjer je ta Princess hotel je še polno drugih majhnih hotelov. Preveri na seznamu Trip Advisorja, kjer so tudi komentarji o čistoči. . Mogoče bi znalo bit malce hrupno, ker je blizu ful prometna cesta.
Poročaj za katerega se bosta odločili. Me zanima, ker bom tudi sama naslednje leto iskala nek soliden hotel/B&B.
  • 0

#657 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 September 2012 - 10:51 PM

Nincha, 200€ po osebi ali za obe skupaj?
  • 0

#658 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 September 2012 - 10:52 PM

Skupaj. :o
  • 0

After all this time?

Always.

#659 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 13 September 2012 - 04:54 PM

Za vse željne šopingiranja, Westfield je pravi naslov. Ogromen nakupovalni center, kjer najdete vse mogoče znamke: Victoria's secret, River Island, Top Shop, Top Man, Marks & Spencer, Nike, Primark, Next, Zara, Footlocker, Sports Direct (ful poceni športne stvari), itd. Tako je ogromen, da ti ga v enem dnevu ne uspe pregledat.
http://uk.westfield.com/stratfordcity
Posted Image
Posted Image

V kompleksu se nahaja tudi kup restavracij in lokalov. Priporočala bi obisk italijanske restavracije Jamiea Oliverja, ki je sicer nekoliko dražja, ampak je hrana zelo okusna. Obvezno poskusite lemon cheesecake. Sam ambient restavracije mi je bil tudi všeč. Deluje malce industrijsko, ampak je kljub temu fancy.
http://www.jamieoliv...alian/westfield
Posted Image

Westfield se tik ob olimpijskih prizoriščih, tako da lahko šoping kombinirate tudi s ogledom le teh. Prometne povezave s centrom so odlične. S podzemno prideš do centra v cc. 20h minutah. V času olimpijskih in paraolimpijskih iger je Stratford s centrom povezoval tudi Javelin train, s katerim si bil na King's Crossu v 10h minutah, vendar ne vem ali po koncu OI še vedno vozi.
Posted Image
  • 0

#660 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 13 September 2012 - 05:01 PM

Kalypso, sem rezervirala tale B&B, ki si mi ga ti priporočila, Princess hotel. :) Sem jim pisala in imajo še neko dodatno ugodnost, tako da je soba 45£ na noč za dve osebi, sem ful vesela in res hvala za tole! Pa s King's Crossa bova imeli super povezave, še enkrat hvala za pomoč! :)
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users