Črna kronika
Posted 02 October 2009 - 07:07 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 October 2009 - 07:11 PM
Men se zdi, da pr nas res ni kej fajn označeno. Ne morm se spomnt kam sem zadnjič šla, ampak sem si prav rekla, da če ne bi vedla kam grem, ne bi pojma mela kam naj zavijem.
Posted 02 October 2009 - 07:33 PM
Tudi, če bi se ti zgodilo, da bi narobe pripeljal na uvoz, zagotovo dovolj hitro (da še lahko ukrepaš) opaziš, da si falil, če si seveda pri sebi.
Podpis. Pa če se voziš nekje kjer ne poznaš, si pač še extra previden.
Jaz sem vsak dan na cesti skoraj in včasih ne morem res verjeti kaj si ljudje mislijo, da so nesmrtni ali kaj?
Takoj podpišem za nula nula v prometu, pa za strožje kazni sem . . . 20 let zapora za tega tipa, dobil bo pa 3 pogojno!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 October 2009 - 07:36 PM
Ubil je tri mlade ljudi, ki so imeli še celo življenje pred sabo, jaz do takih ne premorem niti kančka razumevanja.
Ne vem zakaj bi brezdelno gnil v zaporu, davkoplačevalci pa bi ga vzdrževali, naj bo vsaj koristen za družbo, v zaporu nikomur ne pride prav.
Si predstavljate, kak se morajo starši teh otrok počutit? Mislim, če to ni najbolj nesmiselna smrt, pol pa tud ne vem.
Ne moreš se pomoje sprijaznit s tem, trije mladi so umrli - in zakaj? Zato, ker se ga je ena pijana brezobrazna svinja napila, meni je to več kot grozljivo.
Posted 02 October 2009 - 07:44 PM
Kako se starši počutijo nočem niti razmišljati, tudi kazni - primerne temu zločinu - NI, mladih življenj nič ne more vrniti.

edit: pa še to
http://24ur.com/novi...enja.html#video
GNIDE!!!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 02 October 2009 - 08:12 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 October 2009 - 08:13 PM
Posted 02 October 2009 - 08:21 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 October 2009 - 08:28 PM
Na radarje lovijo tiste, ki peljejo 60 namesto 50, tega so pa že izpustili. Pa to ne morš verjet, res ne.
Posted 02 October 2009 - 08:54 PM
sej ne da kej zagovarjam, samo če samo pogledam kaj se mi je včerej zgodilo na Rudniku ane, skor sm šla prot zagrebu namesto prot gorenjski, ker iz smeri centra sploh ni označeno kje se zavije proti gorenjski. Tolk o označevanju na naših cestah....
Ja, označbe v katero smer zavit so res ponekod slabe, ampak dovozi na avtoceste so pa še nisem vidla, da ne bi imeli teh dveh znakov:

No, tip si zasluži kazen za svoja dejanja, po drugi strani pa pomislite kako se počuti, ko ima na vesti tri mlada življenja in ga vsa Slovenija obsoja. Če ima kanček vesti, potem ga bo to do konca življenja preganjalo. Srčno upam, da ima vest in da si močno očita svoje dejanje in si želi, da bi bi bil sam na mestu mrtvih. Ne natezalnica, ne prisilno delo v Sibiriji pa teh treh mladih življenj ne bo vrnilo... Kako se počutijo starši nočem niti razmišljati.
Posted 02 October 2009 - 10:00 PM
No, tip si zasluži kazen za svoja dejanja, po drugi strani pa pomislite kako se počuti
Mene to čisto nič ne omehča. Skos se povsod trobi, kako riskantno se je vsest vinjen za volan, celo sučejo se opozorilne reklame po TV in plakati so tudi, vsak razumen človek ve, v kaj se spušča, ko sede vinjen za volan. Ravno zato pa jaz za takega človeka ne najdem nič drugega, kot čisti prezir.
Srčno upam, da ima vest in da si močno očita svoje dejanje in si želi, da bi bi bil sam na mestu mrtvih. Ne natezalnica, ne prisilno delo v Sibiriji pa teh treh mladih življenj ne bo vrnilo...
Sej jih tudi to, da si bo očital, ne bo vrnilo.
Posted 02 October 2009 - 10:03 PM
Žal se časa ne da več zavrteti nazaj, jaz do tega možakarja ne čutim sočutja, kar je po moje normalna reakcija nas zunanjih opazovalcev.
Dokler se pa kultura slovencev kot voznikov ne bo popravila - bomo še naprej brali o takšnih tragedijah.
Posted 02 October 2009 - 10:04 PM
Preden začneš pit si trezen in TAKRAT moraš sprejet odločitev, da tisti večer ne boš vozil.
Žal se časa ne da več zavrteti nazaj, jaz do tega možakarja ne čutim sočutja, kar je po moje normalna reakcija nas zunanjih opazovalcev.
Dokler se pa kultura slovencev kot voznikov ne bo popravila - bomo še naprej brali o takšnih tragedijah.
Jaz bi ga poslala na prisilno delo v Sibirijo, pa naj tam gara dokler ne crkne.
Ne vem zakaj bi brezdelno gnil v zaporu, davkoplačevalci pa bi ga vzdrževali, naj bo vsaj koristen za družbo, v zaporu nikomur ne pride prav.

Toliko, da ne bo napačnih predstav o taboriščih. Če prav pa razumem, si želela povedat, da se ti zdijo slovenski zapori prej hotel kot pa prevzgojna ustanova in se s tem strinjam.
Posted 02 October 2009 - 10:34 PM
Članek na www.siol.net
V krvi dva promila alkohola
46-letnik je vozil pod vplivom alkohola, so pojasnili celjski policisti. Po poročanju medijev, je imel v krvi 2 promila alkohola. Preveč naj bi spil zaradi ločitve. Policisti so dodali, da ni utrpel hudih telesnih poškodb, zaradi česar ni ostal na zdravljenju in je trenutno pridržan na PU Celje.
Posted 02 October 2009 - 10:38 PM
Podpis.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 October 2009 - 10:50 PM
Skos se povsod trobi, kako riskantno se je vsest vinjen za volan, celo sučejo se opozorilne reklame po TV in plakati so tudi, vsak razumen človek ve, v kaj se spušča, ko sede vinjen za volan. Ravno zato pa jaz za takega človeka ne najdem nič drugega, kot čisti prezir.
Posted 02 October 2009 - 10:53 PM
Jaz bi uvedla zakon, da v kolikor bi kdo napihal tudi minimalno alkohola, bi mu doživljenjsko odvzela vozniško dovoljenje. Sploh zaradi tega, ker druge, nedolžne (kateri ponavadi najbolj naj*** v nesrečah, povzročiteljske pijandure pa odnesejo s praskami) spravljajo v nevarnost. Zgolj tak rigorozen ukrep bi lahko vodil v to, da ljudje ne bi pili, potem pa sedli za volan.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 October 2009 - 10:59 PM
Temu pacientu, do katega tudi jaz ne čutim nič pomilovanja, samo gnus, pa naj se sodi za trikraten naklepen umor. Smilijo se mi le njegovi domači, ker bodo sedaj šli zaradi njega skozi celo kalvarijo.
Če pomislim, da bi se to zgodilo komu od mojih domačih, prijateljev . . . kar dihati ne morem.

Posted 02 October 2009 - 11:04 PM
Posted 03 October 2009 - 08:19 AM
Jaz bi uvedla zakon, da v kolikor bi kdo napihal tudi minimalno alkohola, bi mu doživljenjsko odvzela vozniško dovoljenje. Sploh zaradi tega, ker druge, nedolžne (kateri ponavadi najbolj naj*** v nesrečah, povzročiteljske pijandure pa odnesejo s praskami) spravljajo v nevarnost. Zgolj tak rigorozen ukrep bi lahko vodil v to, da ljudje ne bi pili, potem pa sedli za volan.
Jst že skos to govorim. Takoj vzet vozniško in sploh ni šans, da jo še kdaj dobi!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users