Laki za nohte
Posted 19 September 2010 - 03:07 PM
Posted 19 September 2010 - 03:44 PM
Tale je - steel her heart

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 September 2010 - 05:22 PM
Posted 23 September 2010 - 11:15 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 September 2010 - 11:25 AM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 September 2010 - 11:32 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 September 2010 - 11:11 AM

Posted 25 September 2010 - 04:37 PM
Ti ni všeč?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 September 2010 - 06:06 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 September 2010 - 06:09 PM
V bistvu, kolikor vem, jih imajo zaenkrat pravzaprav samo tam!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 September 2010 - 06:16 PM

Posted 25 September 2010 - 06:20 PM
12 €, se mi zdi. Preveč, ker so nikakvo obstojni.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2010 - 06:24 PM
Posted 25 September 2010 - 06:27 PM
A tak, no tega nisem vedela.
Meni pa so Orly laki eni izmed najboljših, tudi po obstojnosti.
Posted 26 September 2010 - 03:59 PM

Posted 03 October 2010 - 09:12 AM
A mi katera zna priporočit kak lak, ki bi bil čim bolj podoben Essence Thirsty, ampak kaj malo boljše kvalitete (kak Opi, Essie ...). Saj mogoče izgleda ful tipična rdeča ampak je ravno toliko temen, da mi je zakon.

Men je podoben OPIju Got the Blues for Red, samo ne najdem primernega swatcha. Jaz ga mam, men je to res najlepša rdeča, od vseh k jih imam.

Posted 10 October 2010 - 04:15 PM
Jaz bi ful imela Chanelovega Black velvet , ta semi-matte finiš mi je nor, ampak ga seveda ni/ne bo pri nas.

Prav čudim se, kako se nekaterim uspe tako grdo naflockat.
― V. Van Gogh
Posted 11 October 2010 - 06:53 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 11 October 2010 - 07:39 PM

― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users