Big Brother
Posted 05 May 2007 - 01:05 PM
Posted 05 May 2007 - 01:10 PM

Posted 05 May 2007 - 01:16 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 May 2007 - 01:23 PM

zelo naglas

Posted 05 May 2007 - 01:57 PM

Posted 05 May 2007 - 02:12 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 May 2007 - 02:17 PM

Posted 05 May 2007 - 02:42 PM
men gre pa zgražanje glede mihovega drkanja na jetra - pa kaj, če si ga drka, naj si ga, čeprav sredi belega dne. ne vem, a ve tut čakate, da bo tema, da lohk seksate, tut če vam takrat ni? mislim, jagoda pa tut kanon pa pol - sva se z robijem crkljala, my ass. pač ga je isto srbel makaron, glih ko k mihata in jo je nategnu, ona pa mašta, da sta se crkljala ... crkujem od smeha.

Podpis.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 May 2007 - 04:07 PM
men gre pa zgražanje glede mihovega drkanja na jetra - pa kaj, če si ga drka, naj si ga, čeprav sredi belega dne. ne vem, a ve tut čakate, da bo tema, da lohk seksate, tut če vam takrat ni?
Na nazorno karikacijo, odgovarjam z enako pretiranim primerom: Ne vsedem se ravno k fotru za mizo, medtem ko on zajtrkuje, in potegnem hlače dol. Ali pa je to normalno vedenje, da prisotne v tvoji družbi nenehno razsvetljuješ, zakaj te tistih par minut ne bo v sobi z njimi? Sem pa res spolno zavrta, da se mi to ne zdi najbolj sprejemljivo.
Filmček za Zelo naglas mi je všeč, čeprav se mi ga ni dalo gledat do konca.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 05 May 2007 - 04:11 PM
aja cvetka, kaka pa je tam nina, men je taka ko skoz
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 May 2007 - 04:22 PM
Mah, meni pa so vse te 3 babe strašno antipatične, privoščljive, primitivne, šimfarske, zategnjene - ampak zategnjene samo takrat, kadar hočejo biti. Mečejo slabo luč na celotno žensko populacijo. Tako blesavih žensk pa še ne... predvsem Tina je strupena, egoistična, zabita, nesramna... Jasmina je pa itak bolana na umu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 May 2007 - 04:53 PM
Posted 05 May 2007 - 04:56 PM
pa sj jo slišiš loh na 100tih koncih. jz sm jo že ene parkrat na radiu zasledila, ampak nikol ne zdržim prov dolg

zelo naglas
sorči stara
na toti strani je. sem quotala
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 05 May 2007 - 05:04 PM
Posted 05 May 2007 - 05:23 PM

Posted 05 May 2007 - 07:38 PM

Posted 05 May 2007 - 07:46 PM
Posted 05 May 2007 - 08:06 PM
suha je pa itak tumač. Sej sam kadi pa kave pije. Poznam enih par takih suhic. In niso nič kaj prijetne
edit; zmanjšat sem mogla galstnost na TV-ju , sedaj gledam Jasmino, ki zapušča BB_ja. Kok se dere, ta je za vstrelit
Posted 05 May 2007 - 08:55 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users