Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#641 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 May 2007 - 01:05 PM

...kaj je prav in kaj je narobeeeeee... vem da ziviiiiim... lahko me ljubis in lahko me sovraziiiis... grem napreeeeej...
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#642 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 05 May 2007 - 01:10 PM

sj neki je blo pa tut govora od moment like this, če te je to zbegal...
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#643 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 May 2007 - 01:16 PM

Ne ne ta video Moment like this sem vidla, ko je ena dala link. O himni pa nimam pojma kateri govorite, ne gledam drugače tega biggrin.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#644 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 05 May 2007 - 01:23 PM

pa sj jo slišiš loh na 100tih koncih. jz sm jo že ene parkrat na radiu zasledila, ampak nikol ne zdržim prov dolg bruh.gif
zelo naglas
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#645 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 May 2007 - 01:57 PM

lol ker hud videoo, pollom zivi biggrin.gif od druge minute naprej sm se sam se rezala, ma teli komentarji so nori hahahaha own
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#646 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 May 2007 - 02:12 PM

Komad Zelo naglas je še prebavljiv v primerjavi z Moment Like This! Spot pa - kljub temu, da ga je režiral Okorn - ni me preveč navdušil, pa tudi neke rdeče niti oz. zgodbe ne vidim! hmm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#647 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 May 2007 - 02:17 PM

ma men je ful nor, tak ce pomislis da kdo iz ksne druge drzave gleda, kaj si more mislt laugh.gif uglavnem, hud spot, hudi komentarji, ce ugasnete zvocnike pa itak zmaga thumbup.gif
  • 0

#648 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 May 2007 - 02:42 PM

QUOTE(Špela @ 5. 5. 2007 - 13:32) View Post

men gre pa zgražanje glede mihovega drkanja na jetra - pa kaj, če si ga drka, naj si ga, čeprav sredi belega dne. ne vem, a ve tut čakate, da bo tema, da lohk seksate, tut če vam takrat ni? mislim, jagoda pa tut kanon pa pol - sva se z robijem crkljala, my ass. pač ga je isto srbel makaron, glih ko k mihata in jo je nategnu, ona pa mašta, da sta se crkljala ... crkujem od smeha. laugh.gif pa mal mi je kontrastno, da svoje telo prodaja s striptizom pol pa govori, da ona se crklja ... mislm, a ne zna lepo rečt, da sta seksala? eh, brezveze, še preveč pozornosti dobijo.

Podpis.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#649 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 May 2007 - 04:07 PM

QUOTE(Špela @ 5. 5. 2007 - 13:32) View Post

men gre pa zgražanje glede mihovega drkanja na jetra - pa kaj, če si ga drka, naj si ga, čeprav sredi belega dne. ne vem, a ve tut čakate, da bo tema, da lohk seksate, tut če vam takrat ni?

Na nazorno karikacijo, odgovarjam z enako pretiranim primerom: Ne vsedem se ravno k fotru za mizo, medtem ko on zajtrkuje, in potegnem hlače dol. Ali pa je to normalno vedenje, da prisotne v tvoji družbi nenehno razsvetljuješ, zakaj te tistih par minut ne bo v sobi z njimi? Sem pa res spolno zavrta, da se mi to ne zdi najbolj sprejemljivo.

Filmček za Zelo naglas mi je všeč, čeprav se mi ga ni dalo gledat do konca.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#650 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 May 2007 - 04:11 PM

a ni spot sam za momentg like this posnet, za zelo naglas pa ne?
aja cvetka, kaka pa je tam nina, men je taka ko skoz
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#651 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 May 2007 - 04:16 PM

na prejšnji strani, je ena od punc nalimala link za Zelo naglas. Ni spot. Je neki amatersko sestavljeni filmček.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#652 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 May 2007 - 04:22 PM

Mah, meni pa so vse te 3 babe strašno antipatične, privoščljive, primitivne, šimfarske, zategnjene - ampak zategnjene samo takrat, kadar hočejo biti. Mečejo slabo luč na celotno žensko populacijo. Tako blesavih žensk pa še ne... predvsem Tina je strupena, egoistična, zabita, nesramna... Jasmina je pa itak bolana na umu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#653 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 May 2007 - 04:53 PM

adriane a mi najdš, ko jz ne najdm na zadnjih 2 sraneh, sam 1 link je in pol k ga kliknš maš spot moment like this pa še en filmčk k kaže kako so snemal ta spot, ampak ne gre za spot zelo naglas
  • 0

#654 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 May 2007 - 04:56 PM

QUOTE(sahara @ 5. 5. 2007 - 14:23) View Post

pa sj jo slišiš loh na 100tih koncih. jz sm jo že ene parkrat na radiu zasledila, ampak nikol ne zdržim prov dolg bruh.gif
zelo naglas

sorči stara
na toti strani je. sem quotala

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#655 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 05 May 2007 - 05:04 PM

aja sori ej sploh nism gledala te strani, itak brez pomena ta link,lol te kr srt prime
  • 0

#656 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 05 May 2007 - 05:23 PM

lol1.gif "srbel makaron"
  • 0

#657 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 May 2007 - 07:38 PM

da porocam. nina se je pobarvala na crno, oz ze mal na rjavo vlece, pol tjasa je plesala striptiz, OGABNO, tisti slaufi pa celulit bruh.gif pa nimam nc prot mal mocnejsim, sam to je pa ze prevec no.
  • 0

#658 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 May 2007 - 07:46 PM

a spet je plesala striptiz? A ni že prejšni teden?
  • 0

#659 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 05 May 2007 - 08:06 PM

joj kok je res debilna ta nina, ma zdaj še bolj, se špana, ko je prišla iz Filipinov kmetica. KOk nič ne misli, sam lapa skos.
suha je pa itak tumač. Sej sam kadi pa kave pije. Poznam enih par takih suhic. In niso nič kaj prijetne

edit; zmanjšat sem mogla galstnost na TV-ju , sedaj gledam Jasmino, ki zapušča BB_ja. Kok se dere, ta je za vstrelit
  • 0

#660 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 05 May 2007 - 08:55 PM

Omfg kwa je teli jasmini, sej bo še izdihlna!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users