Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#641 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 08 May 2008 - 04:30 PM

Ja, odkar mi je kolega (ki je bil kuhar v eni znani gostilni) povedal, da morajo vse korenčke, brokolije, cvetače in ostale okraske pobrat s krožnikov in jih ponovno uporabit, tega nikol nikjer ne pojem, ampak razkosam al pa speštam... huh.gif
  • 0

#642 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 08 May 2008 - 04:34 PM

Pa kaj vse dajo v bolognes omako blink.gif raje ne govorim
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#643 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 May 2008 - 05:02 PM

Ja, dej povej zdej ko si napisala.

Jaz itak zgolj naročam pice, kjer me tolaži, da pač ostankov, sploh oliv, ne morejo še enkrat uporabit, ali pa jem v eni gostilni, kjer imam vpogled v kuhinjo, pa so ful ful prijazni. Dobro, kaj vse dajejo not ne morem vedet, to je res. Ziher pa ne pobirajo ostankov, ker bi se vidlo. Sicer pa tudi jaz tega nikoli nisem pojedlo, ker mi je že porajtalo v katerem grmu zajec tiči.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#644 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 08 May 2008 - 05:15 PM

Dj nehi Frida, a res? jz pa obožujem te priloge, še posebej brokoli!ajoj!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#645 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 08 May 2008 - 05:36 PM

ja, ni mesa not takega kot bi mogel biti, ampak naseklajajo not ostanke...Pa z določenimi mesi ful goljufajo, ti dajo drugega kot piše na jedilniku, mineralna voda ni prava, ampak je una na avtomat, redčenje sokov, alkohola itd.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#646 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2008 - 06:14 PM

QUOTE(crna @ 8. 5. 2008 - 9:33) View Post
Tega pa nisem vedla. Sem bla že nekajkrat v Romeu in je bla ponudba vsakič 1A. Pa dobil si tisto kar si naročil, tega da ne bi itak nisem nikjer doživela. Mogoče se jim je poslabšalo zadnje čase. blink.gif

se strinjam, sem bila kar presenečena, ko sem brala.

QUOTE(Nila @ 8. 5. 2008 - 17:13) View Post
Ko sem bila drugič v življenju v Romeu, sem v solati dobila polža. sick.gif S hišico. laugh.gif

preprost skorajda ni za verjet. laugh.gif
če bi se to meni zgodilo, bi jih DEFINITIVNO prijavila na inšpekcijo.

se pa strinjam glede Foculusa, midva s fantom sva šla enkrat na pico z gobami. omg! ko si gobo vrezal na pol, je samo špricnila ven tekočina. ogabno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 08 May 2008 - 06:50 PM

Ce jem zunaj, jem vecinoma na bone, ker pac se mi zdi na kes drago pa ful rada kuham, tk da se mi ne zdi potrebno hodit ven razvajat, ce pa ze, pol pa grem na bone. tako da je ta ocena pac vezana na ponudbo za bone.

Pridruzujem se pohvalam za Da Bu Da. Hrana je odlicna, dosti je, solatni bar svez in fajn izbira, kelnarji super prijazni, ne vem, js se nism nasla nobenga minusa, samo mal prevelika guzva. kar me pa tut ne moti grozno, ker grem tja itak sam, ce mam dost casa, da lahko lepo pocasi jem.

Imperio Mexicano - bon je dost cenejsi kot za cantino ali Penasa, ponudba je vecja, porcije so vecje - dobis juho, solato, sladico, vse zraven, kelnarji so ful prijazni, enkrat sma s fantom dobla zastonj koktelj..Pa hrana je fantasticna!

Minus podeljujem Slastu, zanc hrana, se za fast food je slabo, pice so cist cigumjaste, katastrofa, v glavnem.

vredu pice so v Laterni na Vicu, velike, res dobre, sam izbire ni najbolse. Tja je mogoc res bols it jest na kes.
Foculusu dam tut js minus, ceprav se grem kdaj tja na hitro na pol pice. Kelnarji so smotani, pice niso dobre, pa vcasih je mel sloves najboljse picerije v Ljubljani. Blah.

Aja, pa pohvalila bi mini pice v Cutty Sarku, stanejo 2€, vse, ni vazno kaj mas gor, spece ti jo v petih minutal, lahko tut poklices, jo narocis in jo prides pol iskat. Je pac ko en kiosk, ni restavracija al karkoli, ampak za snack zvecer alpa ponoci, ko menjas sanke, je pa super. smile.gif
  • 0

#648 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2008 - 06:58 PM

meni pa imperio mexicano ni všeč - sem bla tam parkrat na bonih, pa tudi brez bonov, pa mi ni blo všeč tak ali onak. v mojih očeh je poceni z razlogom. zame cantina in penas kraljujeta.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#649 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 May 2008 - 07:54 PM

Moja sošolka je našla v Penjasu v solati gazo/flajštr.
Moja prjatlca pa v Don Filipetu sramno dlako v morski rižoti.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#650 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2008 - 07:57 PM

o marija sveta. sramna dlaka, LOL.
res čudno, da se meni take zgodbe ne dogajajo, glede na to, da sem magnet za drek.
  • 0

#651 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 May 2008 - 08:07 PM

glede na to da si magnet za drek, se ti dogaja, samo raznih polžev, dlak, mravl... pač bog pomagaj ne vidiš, ker jih že prej požrešno poješ s hrano vred, pa ne vidiš/veš! laugh.gif
  • 0

#652 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 08 May 2008 - 08:24 PM

^^ laugh.gif

Jaz sem enkrat v eni piceriji na Vrhniki videla direktno v kuhinjo, kako je kuharica s čikom v ustih mešala solato. blink.gif
  • 0

#653 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 08 May 2008 - 08:26 PM

upam, da ni bil Boter
  • 0

#654 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 May 2008 - 08:38 PM

QUOTE(izabela @ 8. 5. 2008 - 19:50) View Post

vredu pice so v Laterni na Vicu, velike, res dobre, sam izbire ni najbolse. Tja je mogoc res bols it jest na kes.

Laterna je meni super. Prvič ko sem bl tam mi je blo ful krneki, pa lih pico sem jedla in mi sploh ni bla všeč. Zdaj pa skor vsak teden visim tam, najbolj zaradi solat, čeprav so tudi pice (nekatere) res dobre.

V enemu lokalu oz. gostilni na vrhu medvoškega klanca (tam pri pekarni in gostilni Na klancu) je sta dva kolega tudi dobila neke kucine not. bruh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#655 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 08 May 2008 - 09:14 PM

QUOTE(rea @ 8. 5. 2008 - 20:54) View Post

Moja prjatlca pa v Don Filipetu sramno dlako v morski rižoti.

JAA! Jst pa v sladici! Pa sm tut pomislna na sramno dlako, ker je bla taka struktura, pa me je kelnar prepričval da je las!
Nikol več ne grem tja.
  • 0

#656 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2008 - 09:38 PM

QUOTE(rea @ 8. 5. 2008 - 21:07) View Post
glede na to da si magnet za drek, se ti dogaja, samo raznih polžev, dlak, mravl... pač bog pomagaj ne vidiš, ker jih že prej požrešno poješ s hrano vred, pa ne vidiš/veš! laugh.gif

to bi sicer lahko bla ena varianta, ampak hrano ful analiziram in mislim, da bi take stvari opazla. sploh kakšnega polžka (s hišico), LOL.

jaz pa še enkrat omenim odlično picerijo Trta (grudnovo nabrežje) - osebje zelo prijazno, imajo čiste mize in vse pred tabo pobrišejo (to mi je zelo pomembno), da pic sploh ne omenjam - razen enkrat sem imela nesrečo, ko sem naročila vegetarijansko - je bilo gor nekaj zmrznjene zelenjave in se je zaradi tega kar taka mala "juhica" (hehe, tak temu jaz pravim) na sredini naredila - moje kolegice ni tlko motilo, mene precej (ker mam tudi nasploh rada bolj suhe pice, kot pa full sočne oz. omakaste). sva pa s fantom šla na mojo trenutno omiljeno pri njih - primadono: pelati, sir, pršut, mozzarella, zucchini, bazilika. odlična je. glih vsega prav, bučke zucchini so za vseh 10 polizat (pa nadevane so ena poleg druge, ni tako, da bi bla na vsakem koncu ena), da ne omenjam sveže bazilike in lepih šnit pršuta. aja, pa tudi kavo imajo jako solidno (kar se meni zgodi pri 5% obiskanih gostiln/restavracij, da mi imajo solidno užitno kofe).
  • 0

#657 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 May 2008 - 10:15 PM

Izvolim še jaz pohvalit Trto, kamor je danes mene in redkvico peljal moj stric . Jedle smo Genovese, ki ima dodane zucchine (to mi je noro smešno, zakaj zucchini, kot da ne morejo napisat bučke lepo da se šteka tudi če ne znaš glih italjansko laugh.gif ), zelo na gosto naložene in je bla ful dobra. Plus še s polnozrnato moko ti naredijo, če jim rečeš, in je malo bolj zdrava smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#658 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2008 - 10:18 PM

uh, pa res, bom tudi jaz drugič rekla za tole moko!

• 0

#659 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 09 May 2008 - 01:32 AM

QUOTE(lejck @ 8. 5. 2008 - 21:14) View Post

JAA! Jst pa v sladici! Pa sm tut pomislna na sramno dlako, ker je bla taka struktura, pa me je kelnar prepričval da je las!
Nikol več ne grem tja.

Punce, to je zato, ker iščete dlako v jajcu! laugh.gif laugh.gif
  • 0

#660 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 15 May 2008 - 09:15 AM

Ve kdo za kakšno dobro restavracijo na bone, kjer je mogoče dobro jesti na bone tudi v nedeljo ? ermm.gif

Pa še to..Pizzeria Piazza je odprta v nedeljo?

EDIT: Pozabila sem napisat, da me to zanima za restavracije v Ljubljani smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users