Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#641 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 December 2006 - 03:36 PM

Saj 4 testerji mandljevega mleka so kar bogato darilo, glede na to, da totalno škrtarijo s tem in govorijo, da se tega pravzaprav sploh v testerjih ne da dobiti.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#642 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 December 2006 - 05:01 PM

Kolikor sem bila jaz na Mestnem trgu, so bile prodajalke vedno ful prijazne in na blagajni še spraševale če bi rada poskusila še kak njihov izdelek prek testerjev, kaj mi je všeč iz njihove ponudbe itd, pa navadno so še odprle predal ob blagajni in se je prav videlo koliko testerjev je noter (enih veliko, drugih pa zelo malo, kao hitro grejo).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#643 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 December 2006 - 06:09 PM

QUOTE(Miss*69 @ 20. 12. 2006 - 15:29) View Post

Špela: Dobila sem 4 testerje mandljevega mleka. Drugega ne.

Ja Errol se strinjam, ta je res full simpatična in prijazna, me je včeraj stregla.

mene je groza, dobesedno groza! mislim, kaj se grejo, da ne dajejo darilc ob nakupu?! ermm.gif moja mati je zadnjič zapravila več kot 10k in lepo dobila Immortelle olje za obraz - je kar sama rekla, da bi to imela in ji je lepo dala.

meni so na mestnem trgu silno fajn, najbolj se mi je pa prikupila šefica - katarina.

jep, predali se kar šibijo pod testerji - včasih treba kar jezik stegnit: zadnjič v cityparku sem plačala in nič dobila in sem dala zaviti darilo in bleknila, da če se ne dobi nobenega testerja, če zapraviš 'samo' 3k (s fantom sva kupila gel za tuširanje) in je rekla, da seveda se jih dobi ne glede na to, koliko zapravimo. in mi je rivala oni medeni balzam za telo in sem rekla, da mi ni všeč pa je šla zadaj gledat in prinesla 35 ml citronkinega pilinga, kar je blo včasih za darilo bo nakupu. vsekakor presenečenje glede prodajalk v cityparku.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#644 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 December 2006 - 06:17 PM

V CityParku mam jaz strašno negativne izkušnje. Se mi zdi, da imajo prodajalke tam alergijo na babe in so precej manj radodarne, kot, če gre samo tip tja v šoping. Zato sem začela pošiljati v trgovino tja zgolj tipa in je prišel nazaj obsut s testerji. Če pa sem šla sama, pa sem MORDA dobla kak tester, pa še to beden. Prav nikoli niso imeli nič, vedno jim je vsega zmanjkalo. My ass.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#645 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 20 December 2006 - 07:53 PM

sestra je dobila od fanta za nevem kaj laugh.gif sivkin gel za tuširanje in mleko thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#646 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 December 2006 - 10:16 PM

Mene tudi privlači kar nekaj stvari od L'occitane, od kar imamo trgovino tudi v mojem kraju, čeprav sem mnenja da je malo precenjeno, sploh pa nekatere stvari.

Ful me mika tista krema oz.fluid ali karkoli je, od sivke, mislim da je mat, in v posodici na pumpico. A je katera od vas L'occitane ljubiteljic biggrin.gif že imela to? A je za kaj?
In po tanovem si želim še ta Floral Cleansing Jelly, (zasluge za to ima tudi Dilemina tako lepa ocena! twisted.gif )
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#647 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 21 December 2006 - 03:15 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 20. 12. 2006 - 19:53) View Post

sestra je dobila od fanta za nevem kaj laugh.gif sivkin gel za tuširanje in mleko thumbup.gif

a bio ali navaden?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#648 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 December 2006 - 03:20 PM

Špelič dragi, moje sokolje kozmetično oko je zasledilo, da uporabljaš karitejevo kremo za obraz. Se zanimam, ker imam zadnje čase na določenih predelih (nos, brada) izredno suho kožo, ki se lušči. Imam sicer dobre preparate doma, ampak seveda absolutno moram svojo kumaro tiščat povsod, sej me poznate. =) Ti se torej nekak spoznaš na L'Occitane ponudbo in me zanima, kakšne so vse te kreme (če me spomin ne vara, imajo različne odstotke karitejevega masla). Katero torej imaš ti, koliko stane, kako se obnese (a je mogoče ocena napisana tam pri ocenjevanju?) pa če je bila že sestavinsko ocenjena. Hvala, danke, thank you!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#649 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 21 December 2006 - 03:59 PM

DiLeMiČ moj dragi, srce mi poje, ko tapkam, da sem si prilastila L'Occitanovo močno vlažilno dnevno kremo za obraz s karitejevim maslom (8%) in zaščitnim faktorjem 15. smile.gif na sestavinske ocene sem se že pred kake pol leta začela požvižgavat, zatorej ti ne morem rečt kaj pametnega v zvezi s sestavinami kreme, po kateri sprašuješ. na 2. mestu ima karitejevo maslo, na 3. olje sončničnih semen, potem 2 kemiji, sledi koruzno olje, tilia cordata flower extract, dimethicone, symphium officinale extract, cetearyl alcohol, oat kernel extract .... potem nekje zasledim še kokosovo olje, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, licorice root extract, itd .... krema je izredno mazljiva, ni težka in se hitro vpije. za 50 ml odšteješ 6.610 sit, dobiš v srebrni tubici z modrim pokrovčkom. kožo mi nardi mehko in nahranjeno brez občutka filma.

imajo še eno karitejevo kremo za obraz, ki vsebuje 25% kariteja, dobiš v steklenem lončku, 50 ml stane malo čez 7k, je pa verjetno primerna zgolj za strašno suho, izsušeno kožo, je težja od zgoraj omenjene in počasneje se vpija. sem zgolj probala par testerjev in mi ni glih za kupit, ker je moja koža ne nuca.

upam, da sem ti kaj pomagala. wink.gif

• 0

#650 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 21 December 2006 - 04:00 PM

QUOTE(Jenna @ 18. 12. 2006 - 21:08) View Post

Uau, kaj sem še našla:

Honey Harvest - Sweety Honey Lip Gloss
IPB Image

Tole mam pa tut jst!

Ponavad požrem vsako sladko stvar, ki jo imam na ustnicah in mi gerjo zato labele zelozelo hitro. Tale se glede na mojo požrešnost ful dobr drži. Ga obliznem pa še kr ostane....
Ima tako luknjico kot npr. Blistex, drugače pa obstaja tudi z okusom pomaranče (sestavine naj bi bile iste...nisem uspela pogledat).

• 0

#651 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 December 2006 - 04:04 PM

Špela, čestitam za čudovito pridobitev in hvala lepa za oceno. Ti povem po pravici, da bi kr letela v L'Occitane po tole tvojo kremico, pa ima na žalost zaščitni faktor, kar mi pa totalno ne ustreza, ker bi jo uporabljala izključno za čez noč. Tista s 25% kariteja ima tudi SPF, če mogoče veš?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#652 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 21 December 2006 - 04:07 PM

QUOTE(DiLeMa @ 21. 12. 2006 - 16:04) View Post

Tista s 25% kariteja ima tudi SPF, če mogoče veš?

nima. smile.gif

• 0

#653 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 December 2006 - 04:08 PM

Fala lepa. happy.gif
  • 0

#654 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 21 December 2006 - 06:04 PM

QUOTE(Sarah @ 20. 12. 2006 - 22:16) View Post

Mene tudi privlači kar nekaj stvari od L'occitane, od kar imamo trgovino tudi v mojem kraju, čeprav sem mnenja da je malo precenjeno, sploh pa nekatere stvari.

Ful me mika tista krema oz.fluid ali karkoli je, od sivke, mislim da je mat, in v posodici na pumpico. A je katera od vas L'occitane ljubiteljic biggrin.gif že imela to? A je za kaj?
In po tanovem si želim še ta Floral Cleansing Jelly, (zasluge za to ima tudi Dilemina tako lepa ocena! twisted.gif )

Obstaja tudi že ocena tega v Ocenjevanje kozmetičnih izdelkov, je pa to uporabljala Ančka Pomarančka. (kak sweet nick smile.gif )
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#655 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 21 December 2006 - 06:41 PM

QUOTE(Špela @ 21. 12. 2006 - 15:15) View Post

a bio ali navaden?

če se ne motim, je mislim da bio wink.gif

Sicer pa sem obe zadevi že probala in me sploh nista nič kaj posebno navdušili.
Gel se še kar dobro speni in je nežen, mleko pa je meni čisto premalo, vpija se hitro, a že po nekaj časa je tako, kot se z njem sploh nebi namazala blink.gif
Poleg tega so se mi na koncu "obrednega" tuširanja solzile oči down.gif
  • 0

#656 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 22 December 2006 - 01:03 AM

QUOTE(MateYa @ 21. 12. 2006 - 20:04) View Post

Obstaja tudi že ocena tega v Ocenjevanje kozmetičnih izdelkov, je pa to uporabljala Ančka Pomarančka. (kak sweet nick smile.gif )

Jap, poleg tega mat losjona uporabljam tudi sivkin gel za čiščenje obraza. Koža se mi je od začetka uporabe (septembra) ful izboljšala in ni prav nič mastna. To je opazila še prodajalka, ko me je zadnjič videla. Samo na takoj na začetku, ko se umijem z gelom me malo zateguje, potem pa dam gor tonik in tale sivkin mat losjon. Če se mi pojavi kakšen mozoljček dam gor malce večjo količino losjona, drugače pa je za "sušenje mozoljčkov" zelo dober svikin kis, katerga pa jaz niti ne potrebujem.

• 0

#657 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 22 December 2006 - 01:37 PM

Kateri tonik pa imaš? Mogoče L'Occitane Sivkin Tonik? Mene blazno mika, ful si ga želim, ker ma dobre sestavine. Pa kolko stane?

Ta torej:

IPB Image
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#658 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 22 December 2006 - 05:03 PM

Tega je men tud prodajalka priporočila, ker nimam čiste kože. Ampak ga še nisem sprobala, tako da še nič ne vem povedat.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#659 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 23 December 2006 - 01:29 PM

Tonik uporabljam Garnierjev zeleni, ker sem ga imela že prej in ga hočem do konca porabit. Sicer se mi pa zdi pametno, da če kupuješ eno linijo, kupiš vse - gel, tonik, losjon/kremo.
  • 0

#660 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 23 December 2006 - 02:01 PM

danes pa sem končno kupila karitejevo maslo ... res veliko laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic