L'occitane
Posted 20 December 2006 - 03:36 PM
Saj 4 testerji mandljevega mleka so kar bogato darilo, glede na to, da totalno škrtarijo s tem in govorijo, da se tega pravzaprav sploh v testerjih ne da dobiti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 December 2006 - 05:01 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 December 2006 - 06:09 PM
Špela: Dobila sem 4 testerje mandljevega mleka. Drugega ne.
Ja Errol se strinjam, ta je res full simpatična in prijazna, me je včeraj stregla.
mene je groza, dobesedno groza! mislim, kaj se grejo, da ne dajejo darilc ob nakupu?!

meni so na mestnem trgu silno fajn, najbolj se mi je pa prikupila šefica - katarina.
jep, predali se kar šibijo pod testerji - včasih treba kar jezik stegnit: zadnjič v cityparku sem plačala in nič dobila in sem dala zaviti darilo in bleknila, da če se ne dobi nobenega testerja, če zapraviš 'samo' 3k (s fantom sva kupila gel za tuširanje) in je rekla, da seveda se jih dobi ne glede na to, koliko zapravimo. in mi je rivala oni medeni balzam za telo in sem rekla, da mi ni všeč pa je šla zadaj gledat in prinesla 35 ml citronkinega pilinga, kar je blo včasih za darilo bo nakupu. vsekakor presenečenje glede prodajalk v cityparku.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 December 2006 - 06:17 PM
V CityParku mam jaz strašno negativne izkušnje. Se mi zdi, da imajo prodajalke tam alergijo na babe in so precej manj radodarne, kot, če gre samo tip tja v šoping. Zato sem začela pošiljati v trgovino tja zgolj tipa in je prišel nazaj obsut s testerji. Če pa sem šla sama, pa sem MORDA dobla kak tester, pa še to beden. Prav nikoli niso imeli nič, vedno jim je vsega zmanjkalo. My ass.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 December 2006 - 07:53 PM

Posted 20 December 2006 - 10:16 PM
Ful me mika tista krema oz.fluid ali karkoli je, od sivke, mislim da je mat, in v posodici na pumpico. A je katera od vas L'occitane ljubiteljic

In po tanovem si želim še ta Floral Cleansing Jelly, (zasluge za to ima tudi Dilemina tako lepa ocena!

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 December 2006 - 03:15 PM
sestra je dobila od fanta za nevem kaj

a bio ali navaden?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 21 December 2006 - 03:20 PM
Posted 21 December 2006 - 03:59 PM

imajo še eno karitejevo kremo za obraz, ki vsebuje 25% kariteja, dobiš v steklenem lončku, 50 ml stane malo čez 7k, je pa verjetno primerna zgolj za strašno suho, izsušeno kožo, je težja od zgoraj omenjene in počasneje se vpija. sem zgolj probala par testerjev in mi ni glih za kupit, ker je moja koža ne nuca.
upam, da sem ti kaj pomagala.

Posted 21 December 2006 - 04:00 PM
Uau, kaj sem še našla:
Honey Harvest - Sweety Honey Lip Gloss

Tole mam pa tut jst!
Ponavad požrem vsako sladko stvar, ki jo imam na ustnicah in mi gerjo zato labele zelozelo hitro. Tale se glede na mojo požrešnost ful dobr drži. Ga obliznem pa še kr ostane....
Ima tako luknjico kot npr. Blistex, drugače pa obstaja tudi z okusom pomaranče (sestavine naj bi bile iste...nisem uspela pogledat).
Posted 21 December 2006 - 04:04 PM
Posted 21 December 2006 - 04:07 PM
Posted 21 December 2006 - 04:08 PM

Posted 21 December 2006 - 06:04 PM
Mene tudi privlači kar nekaj stvari od L'occitane, od kar imamo trgovino tudi v mojem kraju, čeprav sem mnenja da je malo precenjeno, sploh pa nekatere stvari.
Ful me mika tista krema oz.fluid ali karkoli je, od sivke, mislim da je mat, in v posodici na pumpico. A je katera od vas L'occitane ljubiteljic

In po tanovem si želim še ta Floral Cleansing Jelly, (zasluge za to ima tudi Dilemina tako lepa ocena!

Obstaja tudi že ocena tega v Ocenjevanje kozmetičnih izdelkov, je pa to uporabljala Ančka Pomarančka. (kak sweet nick

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 December 2006 - 06:41 PM
a bio ali navaden?
če se ne motim, je mislim da bio

Sicer pa sem obe zadevi že probala in me sploh nista nič kaj posebno navdušili.
Gel se še kar dobro speni in je nežen, mleko pa je meni čisto premalo, vpija se hitro, a že po nekaj časa je tako, kot se z njem sploh nebi namazala

Poleg tega so se mi na koncu "obrednega" tuširanja solzile oči

Posted 22 December 2006 - 01:03 AM
Obstaja tudi že ocena tega v Ocenjevanje kozmetičnih izdelkov, je pa to uporabljala Ančka Pomarančka. (kak sweet nick

Jap, poleg tega mat losjona uporabljam tudi sivkin gel za čiščenje obraza. Koža se mi je od začetka uporabe (septembra) ful izboljšala in ni prav nič mastna. To je opazila še prodajalka, ko me je zadnjič videla. Samo na takoj na začetku, ko se umijem z gelom me malo zateguje, potem pa dam gor tonik in tale sivkin mat losjon. Če se mi pojavi kakšen mozoljček dam gor malce večjo količino losjona, drugače pa je za "sušenje mozoljčkov" zelo dober svikin kis, katerga pa jaz niti ne potrebujem.
Posted 22 December 2006 - 01:37 PM
Kateri tonik pa imaš? Mogoče L'Occitane Sivkin Tonik? Mene blazno mika, ful si ga želim, ker ma dobre sestavine. Pa kolko stane?
Ta torej:

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 December 2006 - 05:03 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 23 December 2006 - 01:29 PM
Posted 23 December 2006 - 02:01 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users