Jump to content

Photo

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili

• Please log in to reply
992 replies to this topic

#641 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 September 2011 - 07:45 PM

Jaz sem danes hotea povohati Oh Lola, pa je bila prazna polička. Ana, kakšna je? V primerjavi z navadno Lolo?

Sem pa pohovala tega in mi je kraaasen.

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#642 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32267 posts

Posted 25 September 2011 - 09:47 AM

Je katera že vohala tega:

IPB Image?

• 0

#643 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 25 September 2011 - 12:10 PM

QUOTE(Sarah @ 24. 9. 2011 - 20:45) View Post

Sem pa pohovala tega in mi je kraaasen.

cool.gif
Jaz ga bom verjetno še enkrat kupila, če drugega ne najdem. Ga prav pogrešam zdaj.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#644 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 September 2011 - 12:39 PM

Meni sicer danes že diši manj kot včeraj, LOL, pa tak je, nič posebnega ko se razdiši, kot 100 drugih. Jaz ga ne bom kupila, čeprav mi je bil na prvi voh ful všeč, po čingumih BigBabol! biggrin.gif
Me je pa Prada Candy presenetila, se čez par ur razvije v krasen vonj! oops.gif

Povohala tudi Elie Saab, ni tako slab, ampak premočen in preumeten vonj, in pa Burberry body - katastrofa, ne diši po ničemur.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#645 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 25 September 2011 - 12:54 PM

Vonj naslednji dan pa res ni relevanten.

• 0

― V. Van Gogh

#646 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 25 September 2011 - 12:55 PM

Glede na to, da si napisala da ti danes diši manj kot včeraj sklepam, da si špricala na listke? Probaj na kožo, lahko da bo čist drug vonj razvil.

Meni je noro v spominu ostal Burberry London, za pojest mi diši! Ful poseben vonj - like no other. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#647 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 September 2011 - 01:05 PM

QUOTE(Jinadaze @ 25. 9. 2011 - 13:54) View Post

Vonj naslednji dan pa res ni relevanten.

Ja ja že, pač napisala sem danes, ampak tudi včeraj mi je kmalu postal tak, v bistvu mi je bil všeč samo prvo uro, recimo. Še vedno pa trdim da nikakor ni slab, ampak ne dovolj edinstven da ga kupim, torej sem še vedno brez parfuma. biggrin.gif Skoraj raje bi da bi mi bil všeč vsak drugi, kot pa tako, ko mi ni noben.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#648 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 25 September 2011 - 01:18 PM

Aha, tako si mislila. Res ni nič posebnega, da bi izstopal, ampak ravno toliko, da je meni vseeno všeč. Kakšnih ekstravagantno posebnih vonjev pa itak ne maram.

QUOTE(Sarah @ 25. 9. 2011 - 14:05) View Post

Skoraj raje bi da bi mi bil všeč vsak drugi, kot pa tako, ko mi ni noben.

Enako.

• 0

― V. Van Gogh

#649 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 September 2011 - 01:56 PM

QUOTE(Zlatolaska @ 25. 9. 2011 - 13:55) View Post

Meni je noro v spominu ostal Burberry London, za pojest mi diši! Ful poseben vonj - like no other. smile.gif

Men je tud dober, si ga ogledujem že nekaj let pa še zmeri nisem zbrala poguma, da bi si ga kupila. Ker je ful močen vonj, se bojim, da me bo bolela glava kot pri Miss Dior Cherie (edt mi je bil sicer kul, sem mela nevemvečkeroverzijo in nisem mela problemov ampak po parfumu sem pa obležala zarad glavobola za cel dan). cry.gif Je pa res extra poseben vonj, nikakor ne za vsak dan.

Jaz sem tud v iskanju nečesa novega, mam tud Candy od Prade navohanega. Najraje bi si šla po še eno Elle, to je res moj vonj. smile.gif Poleg Chloe seveda (Love mi je tud všeč!).
  • 0

#650 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 25 September 2011 - 04:30 PM

Jaz grem stavit, da bi mi bil Prada - Candy full všeč, a ga lahko katera primerja z Britney Spears - Fantasy? Moj absolutno najbljubši parfum že 5 let, če sta si vsaj malo podobna potem res ne dvomim, da mi tut ta ne bi bil všeč. biggrin.gif

Kaj pa cena? Čeprav mam trenutno skor 10 parfumov, ampak mam vse že nekaj časa in bi kakšnega novega. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#651 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 September 2011 - 04:39 PM

QUOTE(Plain Jane @ 25. 9. 2011 - 14:56) View Post

Ker je ful močen vonj, se bojim, da me bo bolela glava kot pri Miss Dior Cherie (edt mi je bil sicer kul, sem mela nevemvečkeroverzijo in nisem mela problemov ampak po parfumu sem pa obležala zarad glavobola za cel dan). cry.gif Je pa res extra poseben vonj, nikakor ne za vsak dan.

Imaš prav. Jaz sem se zaljubila vanj, nabavila en parfum, drugega pa nisem niti do pol porabila, ker me je po njem začela boleti glava in smrdel mi je. Groza. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#652 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 September 2011 - 04:41 PM

Burberry London je tudi meni super, eden meni najboljših parfumov, ga imam, celo dva! x)
Ampak, če potegnem črto, pa sta mi še skos med najboljšimi YSL Elle in pa Bvlgari BLV.
PR Lady Million pa sem se že totalno naveličala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#653 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 25 September 2011 - 05:00 PM

Meni je Zarin Black Peony ful všeč, sladek jesenso-zimski vonj. Verjetno si ga bom kar kupila, ker je tako poceni, glede njihovih parfumov pa nimam več pomislekov.

IPB Image
  • 0

― V. Van Gogh

#654 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 September 2011 - 06:00 PM

Tisti njihov 'čokoladni' je res super, da. smile.gif Tega bom pa še 'testirala'.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#655 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 September 2011 - 06:04 PM

A so te dišave ponavadi ob blagajni? Meni se zdi, da v LJ ne, v MB pa nekaj vidim tam naloženo, a
nikoli ne tako podrobno, da bi ugotovila, če so to dišave, ha ha ha.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#656 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 25 September 2011 - 06:05 PM

Ja, ob blagajnah.

• 0

― V. Van Gogh

#657 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 September 2011 - 06:18 PM

Sarah, Oh Lola! je bolj svež in sadni vonj kot navadna Lola.
  • 0
Viens, reste ici!

#658 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 September 2011 - 06:42 PM

Nincha, Prada Candy bi ti bil sigurno všeč. Je na moji WL oops.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#659 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 September 2011 - 07:04 PM

Tale Burberry London, to je sveže? Bom ga povohala next time. Čeprav po Burberry Body-ju ne vem če si želim še kakega njihovega povohat, LOL.

QUOTE(Ana @ 25. 9. 2011 - 19:18) View Post

Sarah, Oh Lola! je bolj svež in sadni vonj kot navadna Lola.

Super! To tudi povoham.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#660 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 September 2011 - 07:10 PM

Ne, B. London je sladek.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users