Včasih tečem pozno popoldan, pod noč, in je res neprijetno v gozdu, ker slabše vidiš, pa še da ne slišiš dobro ... enkrat me je en drugi tekač prehitel,
meni je pa srce padlo v hlače, ker ga nisem prej slišala, potem je pa kar naenkrat bil ob meni.
Posted 06 January 2013 - 05:15 PM
Včasih tečem pozno popoldan, pod noč, in je res neprijetno v gozdu, ker slabše vidiš, pa še da ne slišiš dobro ... enkrat me je en drugi tekač prehitel,
meni je pa srce padlo v hlače, ker ga nisem prej slišala, potem je pa kar naenkrat bil ob meni.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 January 2013 - 07:32 PM
Aja ponoči pa ne grem v gozd, ker bi se fentala... Je precej ozka pot, Je pa tudi mene že presenetil kakšen in sem se ful ustrašila... pa včasih sem rahlo paranoična in imam občutek, da mi nekdo sledi, pa imam raje vse pod kontrolo.
Posted 06 January 2013 - 07:57 PM
Ponoči ravno ne tečem, ampak veš poleti, ko se začne temniti. Ni fajn ne, imam iz istega razloga tudi eno živo rumeno majico, da me ljudje opazijo, če že jaz njih ne.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 05 February 2013 - 01:13 PM
Evo super glasba za tek:
Posted 05 February 2013 - 02:11 PM
Jaz tudi zelo rad tečem. Najraje tečem zunaj v naravi, ko je vse prebujeno. Čez zimo sem raje v fitnesu. Si pa tudi sem ter tja privoščim kak tek v snegu.
Kar se tiče teka v temi mi je najbolj smešno glih pri tem, da tukaj pri meni na domačem najbližjem šolskem stadionu čez dan trenirajo samo atletičarji, ko pa pade noč pa se vsi spustijo ko netopirji ven. Še kapo, šal pa infrardeče očale si da gor če je možno. Samo in glavno, da ga noben ne opazi, da gre hujšat
p.s.- Dobra glasba Kinky
Posted 05 February 2013 - 02:26 PM
ha ha ha ha ha
Jaz se ven še ne spravim... preveč blata. Tečem na stezi v fitnesu. Zadnje čase po 30min neprekinjeno...
Posted 05 February 2013 - 02:32 PM
To glede blata te popolnoma razumem. Je pa tudi na stezi v fitnesu super, meni bolj všeč kot recimo orbitek.
Posted 05 February 2013 - 02:35 PM
Jaz itak kombiniram - kolo, orbitrek, stepper, veslač in steza. To je vse kardio. Največkrat pa 20-30 min steza ali orbi.
Posted 05 February 2013 - 02:36 PM
Pridna.
Posted 05 February 2013 - 03:03 PM
Koliko mate pa kaj tempo? Jaz orbitrek ful lažje prenašam, čeprav mi je steza tudi fajn, ampak se moram vseeno vmes malo ustavljat. Mi je pa že ratalo na stezi tečt 5km pod 30 min, sem bila kar vesela.
After all this time?
Always.
Posted 21 February 2013 - 11:09 AM
Jaz tečem s precej počasnim tempom, pace: 7:22 min/km. Tako sem tekla včeraj. Dejansko se ne sekiram glede časa, raje malo več pretečem.
Včeraj sem brez težav odtekla 6.7 km, sem bila kar presenečena. Kondicijo imam še od lanskega poletja, in jo mislim vzdrževati. 17.3. bom tekla 9,3 km, in upam,
da bo šlo brez težav.
Sem pa malo zafrustirana zaradi slabega vremena in snega, zima še kar ne popušča. Bo pa spomladi toliko lepše teči zunaj.
Posted 22 February 2013 - 12:08 AM
After all this time?
Always.
Posted 22 February 2013 - 08:07 AM
Jaz sem tekla novembra, decembra nič, januarja pa spet.
Posted 05 March 2013 - 01:44 PM
Končno so se začeli lepi dnevi, vsaj te odvratne ljubljanske megle ni. Ki se mi zažira v dušo.
Jaz spet začenjam malo bolj konkretno 'trenirat', upam da bom tekla vsaj 3 krat na teden. Moram pa povedati, da tečem po stranskih poteh in je precej blatno,
kot bi tekla kros. Originalno so telovadne sinje modre, sedaj so pa črne. Res.
Kakorkoli, čez dober teden tečem na teku Povežimo soline in upam, da bo TOP.
Posted 07 March 2013 - 11:14 AM
Adidas šola teka, ki jo letos prirejamo že drugič, predstavlja edinstvene tekaške priprave pod vodstvom profesionalnih trenerjev. Potekala bo v Ljubljani 3 x tedensko, v Mariboru 2 x tedensko in v Celju 1 x tedensko. Število mest v adidas šoli teka je omejeno, in sicer v Ljubljani bo teklo 150 tekačev, v Mariboru 100 in v Celju 50, skupaj je torej 300 prostih mest.
Prijavnina 42,00 EUR z vključenim DDV, vsebuje:
1. 6-mesečni trening v adidas šoli teka
2. Registracijo za Ljubljanski Maraton
3. Adidas tekaško majico
Prijavi se in plačaj prijavnino v roku 48-ih ur ter si priskrbi svoje mesto med adidasovimi tekači.
Prijaviš se lahko od danes 7. marca 2013 do zasedbe prostih mestih.
Prijavi se na: http://www.adidas-so...rijavni_obrazec
Več informacij o postopku prijave pod zavihkom Adidas šola teka - Kako se prijaviti/ http://www.adidas-so...ko_se_prijaviti ali http://www.adidas-so.../splosni_pogoji .
Posted 07 March 2013 - 11:22 AM
Se bo katera prijavila?
Posted 07 March 2013 - 11:23 AM
JAZ.
Posted 07 March 2013 - 11:24 AM
Mene malo matra.
Posted 07 March 2013 - 11:24 AM
Jaz bi se 1000%, če bi bila v Sloveniji. Res odlično in zelo poceni. Drugo leto se zagotovo prijavim. Kinky, sporoči kako bo.
Zdaj grem čekirat, če imamo tudi tu kaj takega !!!
Posted 07 March 2013 - 11:25 AM
Mene malo matra.
Daj daj, jaz sem se že. Res je smešno poceni, a ni? Pa najbolj se veselim pomoči glede tehnike, itd.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users