Jump to content

Photo

Novo leto

• Please log in to reply
690 replies to this topic

#641 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 December 2012 - 12:18 AM

Ne ne Jina, ne mislim sramota da bi bil s starši nasploh (jaz itak POVSOD z mami hodim), ampak pač za NY, ker to potem pomeni, da bo bolj po upokojensko in da ne boš žural in je vsem čudno. Pa saj ne mislim zdaj, da je treba mrtev plesat po šanku al pa kaj takšnega, ampak pač da se pije, da je muska naglas, zajebancija, dost folka, da se kam gre. Al pa pač ta varjanta - več parov in so potem skupaj, malo bolj umirjeno kot družba 10 pobesnelih samcev, ampak še vseen da je nekak parti ane, ne pa nazdravit pa spat ob enih. :D Mogoče sem res še mlada. :D

Se pa strinjam to glede bit za NZ zuni, niti mrtva ne bi bla nekje sredi Prešerca npr.

Si pa želim bit enkrar na Times Squaru, to pa. :)

• 0

After all this time?

Always.

#642 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 December 2012 - 08:49 AM

Jaz sem do letos bila čist vsako leto za NL na nekem žuru. In si nikakor nisem mogla predstavljt, da bi bila doma. Niti sama s fantom, ker je NL za mene pač žur in ne zganjanje romantike. Letos pa mi je čist drugače, se ne počutim nič žurersko in mi vedno bolj dolj visi za NL.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#643 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 29 December 2012 - 10:39 AM

Ej ravno sem razmisljala, pismo saj niste vse 50 letne mame, a se kaj zura al kaj. :o :o " zgrazanja. :D oh well, vsakemu svoje, samo res nisem navajena. :lol:

To me spominja, ko sem v tvojih letih imela enega fanta in je enkrat predlagal, da greva v soboto v kino. In jaz sem ga full nadrla in bila užaljena, kao, da v soboto se pa ja ne hodi v kino ( ker se seveda v soboto žura) :lol:...zdaj pri 31 se mi iskreno povedano, velikokrat niti v kino ne da

Sem pa nazadnje za NY žurala pred 6 leti , v enem klubu, pa še na mizi sem plesala.....od takrat sem vedno šla spat , tam ob 1.

noooo letos, bo pa spet žur, privat, nekje 10 nas bo.

saj bi blo vse super in fajn in človek bi imel voljo tudi zažurat , ampak so nam vzeli 2 januar :sniper:

• 0

#644 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 29 December 2012 - 12:06 PM

Jaz sem do letos bila čist vsako leto za NL na nekem žuru. In si nikakor nisem mogla predstavljt, da bi bila doma. Niti sama s fantom, ker je NL za mene pač žur in ne zganjanje romantike. Letos pa mi je čist drugače, se ne počutim nič žurersko in mi vedno bolj dolj visi za NL.

Podpis.

• 0

#645 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 December 2012 - 12:15 PM

Podobnih občutij sem tudi sama, zadnja leta smo vedno prežurali, za letos mi je pa res ... ravno. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#646 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 29 December 2012 - 12:45 PM

Jaz bi letos tudi še najraje bila doma pri fantu in da bi njegovi starši šli kam drugam, ampak itak ne bojo. :D Letos nihče ne ve, kje bodo, oziroma bodo na koncu kar doma. Nekateri, s katerimi bi bila, pa grejo ali v Beograd ali nekam z xy družbo. Se pa tudi meni sploh ne zdi, da bo že čez par dni novo leto.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#647 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 December 2012 - 01:05 PM

Jaz bom na fantovem vikendu še z dvema paroma. Torej šest ljudi.

Zdaj sva bila dve leti zapored sama, letos pa malo spremembe. Meni je ok.

Haha! So odpovedali. Sva si s fantom kar mislila kaj se bo zgodilo.

Torej, sama na vikendu s fantom in sushi. :)

• 0
Viens, reste ici!

#648 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 December 2012 - 08:46 PM

ampak pač da se pije, da je muska naglas, zajebancija, dost folka, da se kam gre. Al pa pač ta varjanta - več parov in so potem skupaj, malo bolj umirjeno kot družba 10 pobesnelih samcev, ampak še vseen da je nekak parti ane,

Meni je pa to najhujše kar me lahko za novo leto doleti. Aja ne, še kakšen Beograd s Collegiumom. :butl: Sem 1000x raje penzionist in doma. Al pa v termah. :lol:

Najboljše mi je biti nekje na toplem, manjša umirjena družba in z veliko dobre hrane. In tako bo (tudi) letos.

• 0

#649 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 30 December 2012 - 11:00 PM

Vsako NL je bilo malo drugačno. Včasih ful fešta, včasih samo s par kolegi, včasih kr doma. Če je fajn, je fajn, mi pa ni noben problem it spat že ob desetih za NL. Najboljše je bilo, ko smo najeli kočo na Gozdniku, pa mel svoj ognjemet. Letos bo pa enako kot lani. En par s podobno starim otrokom pride na večerjo, ob ene osmih bojo šli itak domu, M. spat, midva pa tv pa kej bova spila. To je to.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#650 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 31 December 2012 - 02:47 PM

mi gremo proti večeru na večerjo k moji mami. je trenutno v slo in je treba izkoristit. g. ostane pri njej, midva greva pa domov. mogoče se bomo po polnoči dobili še s kakšnimi prijatelji na pijači (čeprav dvomim, ker se danes nikomur nič ne da).

• 0

#651 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 03 January 2013 - 10:56 AM

M. je zbolel 31., je imel malo vročine, zato kolegi niso pršli in sva šla ob desetih spat. =) Sem mislila, da me bodo petarde zbudile, me niso. Me je M. potem ob pol dveh.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#652 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 09 December 2013 - 02:52 PM

A že veste kje boste preživele novo leto? Silvestrovo se bliža s svetlobno hitrostjo...

• 0

#653 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 09 December 2013 - 03:01 PM

S kolegi (in dvema macjima kosmatinkama) na Nizozemskem, v kraju Best. Koliko nas bo, pa se ne vemo tocno, neka orto velika zabava ravno ne bo :).

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#654 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 December 2013 - 04:00 PM

Meni je zaenkrat najbolj všeč opcija, da bi bila s kolegico na Nebotičniku - večerja pet hodov, top lokacija, potem pa itak muska naprej in žurka. Pa ognjemet z gradu se bo nenormalno lepo videl.

• 0

After all this time?

Always.

#655 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 09 December 2013 - 06:58 PM

Če kdo nima kam z denarjem in bo za NL v Londonu: http://uk-offers.tim...l091213theshard

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#656 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2013 - 07:08 PM

Meni je zaenkrat najbolj všeč opcija, da bi bila s kolegico na Nebotičniku - večerja pet hodov, top lokacija, potem pa itak muska naprej in žurka. Pa ognjemet z gradu se bo nenormalno lepo videl.

Kakšne so pa cene?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#657 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 December 2013 - 08:07 PM

40€ za večerjo + šampanjec za nazdravit, 150€ flaša. :)

• 0

After all this time?

Always.

#658 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 09 December 2013 - 08:13 PM

Lol, a so delci zlata noter?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#659 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 December 2013 - 08:17 PM

Flasa zganja to, torej liter viskija/vodke + za mesat.

• 0

After all this time?

Always.

#660 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 December 2013 - 08:27 PM

Saj take so ponavadi cene za liter v diskačih. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users