Jump to content

Photo

Kje se lahko kupi...?

• Please log in to reply
1031 replies to this topic

#641 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11853 posts

Posted 24 October 2016 - 09:06 PM

Če ne bom hitro najdla narezanega, bom pa celga kupila, kaj pa čem.

Ja, veganski so. Božanski. Tam sem jih jedla, notri je še žafran in rožna voda, za umret.

• 0

#642 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25879 posts

Posted 24 October 2016 - 09:43 PM

Hvala, sibam v shrambo po nekaj sladkega, kar bo potesilo prve luste :D :P

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#643 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 October 2016 - 09:45 PM

Kokosa res ni tezko odpret, meni je to eden najljubsih spominov iz otrostva, ko smo jih z ocetovo pomocjo razbijali in jedli. ^^, Uh, zdaj bi prav pozobala par rezin. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#644 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11853 posts

Posted 24 October 2016 - 09:53 PM

Jaz sem ga samo enkrat z bivšim fantom pred sto leti, ko še ni blo nasvetov in youtuba, je šlo vse narobe :D

• 0

#645 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 October 2016 - 03:52 PM

Če imaš kakšnega handymana doma res ni problema, drugače je pa bolj težko. :D

Sploh ne, jaz sem ga vedno sama doma odpirala. S sekiro. :lol:

• 0

#646 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25879 posts

Posted 25 October 2016 - 04:42 PM

Mi smo ga enkrat namensko kupili v Leclercu in ga prezagali (tista voda notri je bila fuj, meso pa tudi - upam, da imajo zdaj bolj sveze orehe na zalogi, je pa res ze kakih 10 let tega). Ko smo ga izdolbli, smo polovicki nazaj spojili z enim mini tecajem, na nasprotno stran pa naredili luknjo ... ampak Tiku hiska ni bila hudo vsec :D

Mi je pa kokosovo meso ful dobro, v Barceloni se dobi odlicnega (na NL tudi, ampak je drazji, in ne drzijo ga v vseh supermarketih, tako da ne pride prav pogosto na spored). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#647 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85885 posts

Posted 25 October 2016 - 05:15 PM

Sploh ne, jaz sem ga vedno sama doma odpirala. S sekiro. :lol:

Vidiš, potem si pa ti handyman. :D Mislila sem bolj zaradi posedovanja orodja. :D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#648 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 November 2016 - 05:00 PM

Kje se da dobiti pakirano krhko (ne vlečeno, ne listnato) testo? To je tisto za pite recimo. :)

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#649 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 09 November 2016 - 05:04 PM

eurospin in leclerc, da vem na pamet. 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#650 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 November 2016 - 05:05 PM

Leclerc mi žal ne pomaga, v Eurospin pa bom sla pogledat. Hvala! :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#651 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 09 November 2016 - 05:30 PM

Kje dobim vreče za oblačila? Tiste, iz katerih posesaš zrak ven...
  • 0

#652 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 09 November 2016 - 05:31 PM

Ikea, YVSK

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#653 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32285 posts

Posted 09 November 2016 - 06:11 PM

Občasno tudi KIK, pa pred kratkim so bile v ponudbi na 1nadan. 

na mimovrste jih imajo tudi. 

• 0

#654 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 November 2016 - 08:30 AM

Kje v Ljubljani imajo dobro ponudbo posod in raznolikih pripomočkov za peko? Iščem lepe velike keramične posode. Aja, pa nožke za maslo mazat. 

Tavelike trgovine sem že obletela, tudi to, ki je specializirana za peko na Dolenjski cesti...

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#655 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 15 November 2016 - 08:59 AM

1001 in 1 dar, v Nami, Muller, Gud shop, Babushka

• 0

#656 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 15 November 2016 - 09:46 AM

Babushka, res? Kul, grem! Pa še v Filipov dvorec zavijem. Hvala.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#657 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 15 November 2016 - 10:19 AM

Nekaj skled ima, pa mogoče Ika?

• 0

#658 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 15 November 2016 - 05:47 PM

Imajo, sam pisane. Hvala!  Sem šla po raznih teh souvenir shopih, pa našla nekaj pametnih skled. 

• 0

#659 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85885 posts

Posted 15 November 2016 - 06:12 PM

Kakšne točno pa si rabila? :)

Jaz imam pa kar nek odpor do teh trgovin kot so Gud Shop, Babushka, Smile ... Za darila že, kaj uporabnega in ne precenjenega pa tam težko najdeš. V stilu 25-letnikov, ki si opremljajo prvi dom pa vse je podobno. Pogrešam nekaj vmes med takimi trgovinami in tistimi s profesionalnimi in dolgočasnimi pripomočki in dodatki za dom.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#660 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 15 November 2016 - 07:42 PM

Čim večje, pa nek tak lep, minimalističen dizajn.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users