A je kera kje zasledila, da prodajajo temno zeleno svileno bluzo s kratkimi rokavi (oz. take barve, kot ima obleko tista v reklami za neke barve za lase, ko reče da bo smuknila v nekaj bolj udobnega, v barvo svojih las
Kje se kupi?
Posted 17 April 2007 - 09:31 AM
A je kera kje zasledila, da prodajajo temno zeleno svileno bluzo s kratkimi rokavi (oz. take barve, kot ima obleko tista v reklami za neke barve za lase, ko reče da bo smuknila v nekaj bolj udobnega, v barvo svojih las
Posted 17 April 2007 - 03:56 PM
Cvetka* idi sčekirat PrvoLigo v planet tuš v Celje ! Tam sem jaz svoje all-starke kupla in so meli res ful različnih.
Bom! Hvala! (čeprav na netu majo sam adidas pa puma pa še eno firmo šlapov.., no, definitivno neksttajm grem pogledat)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 April 2007 - 04:09 PM
Jst sem za jurja kupla 3 pare oriđinal bež allstark in jih bom prebarvala.
Pablo Picasso
Posted 17 April 2007 - 04:14 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 April 2007 - 04:54 PM
Rajši poiščita take, kot si jih dejansko želita. Niso glih tak poceni, da bi jih pol kar stran zabrisal, če se slučajno kaj sviži.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 17 April 2007 - 07:01 PM
Pablo Picasso
Posted 17 April 2007 - 07:08 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 17 April 2007 - 07:18 PM
pa boš vidla kako se bo obneslo
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 April 2007 - 03:45 PM
Živjo!
Jst semneki takega vidla v zari, sam kaka dva tedna nazaj. Take svilene, temnozelene, pa svetlo zelene. Pa z nekim trakcem. Pa kaka dorothy perkins bi utegnila kej met.
^^
Posted 18 April 2007 - 04:09 PM
mene zanima kje bi dobila bel korzet, po primerni ceni. Neki sm vidla v NY sam nimajo moje cifre....Rabim za koncert.
Posted 18 April 2007 - 04:19 PM
Posted 19 April 2007 - 10:31 PM
-jaz sem vidla na eni punci tako roza zametno jaknico,nekje do bokov sega,potem ima pa gor nekaj tako vsito (z crno ali pa temno rjavo),vsite ima take soncke,rozice,posebej na drugi strani.Jaknica je brez kapuce in je bolj za spomlad,pa na zadrgo je.
Ful mi je bla vsec,vendar nimam pojma katera firma bi bila
Jaknica je take svetlo roza nezne barve.
HVALA!
Posted 20 April 2007 - 04:46 PM
Posted 20 April 2007 - 04:51 PM
Aja in take lušne bordo amapk baby številke
Pablo Picasso
Posted 20 April 2007 - 05:22 PM
Pa POOOKAMADOOONA.
Posted 20 April 2007 - 05:26 PM
Pablo Picasso
Posted 20 April 2007 - 05:56 PM
Posted 21 April 2007 - 08:13 PM
Posted 21 April 2007 - 08:27 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users