Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#641 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 September 2009 - 04:28 PM

To firmo prodajajo na spletni strani srcek.si. Jst sm tud že ene parkrat gledala to kozmetiko, sam nisem pa še nič kupila.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#642 catwoman

catwoman

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 03 October 2009 - 02:25 PM

Jaz sem pa zelo navdušena nad Lavero worthy1.gif
  • 0

#643 cobra007

cobra007

sramežljivec

• Člani
  • 96 posts

Posted 07 October 2009 - 10:30 AM

Zanima me, kje se da kupit izdelke firme 100% Pure. samo prek interneta al imajo tud v kakšni trgovini??

hvala
  • 0
[size=7]It's better to lose a moment in your life, than life in a moment!!!

#644 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 07 October 2009 - 12:06 PM

Ja, OrCa ima tudi trgovino, v LJ
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#645 catwoman

catwoman

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 09 October 2009 - 11:00 AM

Pozabila sem dodati, da mi je za nego obraza Aubrey Organics the best. Sicer sem pa tudi zadovoljna s Sante in Logono.
  • 0

#646 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 November 2009 - 04:29 PM

Fluffy, prosim pomagaj! smile.gif Ali si že imela Kneippovo mandljevo olje za telo ali masažo? Danes sem gledala, in se dobita različna, en za masažo in en za telo, pa sem rahlo do pretežno zmedena, katerega v bližnji prihodnosti vzeti? Pa še glede mlečnih kopeli me zanima, katera ti je najljubša in zakaj - se več ali manj razlikujejo le po vonju, 'osnova' kopeli pa je ista? V DM sem videla melisino, ki me mika, v Muellerju pa so imeli ene 3, 4 vrste in še eno pakirano že kot darilo, me je najbolj prtegnila, nekaj v zvezi s prazniki se imenuje. Kristali za kopel stopal (imam po tem full lahke in nežne nožice, love.gif) in maslo za stopala sta mi pa full všeč, čeprav sem od masla mogoče malo več pričakovala ob tvojih slavospevih.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#647 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 December 2009 - 10:44 PM

Od Kneippovih kopeli je meni daaaaaleč najboljša in najbolj dišeča mlečna kopel z ognjičem in nepozebnikom:

IPB Image

Mene pa zanima, če je Melvita kao 100% naravna kozmetika (kot recimo Hauschka, Lavera in podobne)? Zanimajo me tudi okvirne cene, namreč cenika ne najdem nikjer, me pa mika šampon proti prhljaju.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#648 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 04 December 2009 - 10:54 PM

Ja, ima certifikat EcoCert. 200ml šampona je ok. 8€, pol litra pa 16, 17.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#649 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 December 2009 - 11:00 PM

To pa še sploh ni neki strašno drago. woot.gif Zagotovo si privoščim 500ml šampona proti prhljaju, morda pa tudi balzam.

Čuj, kaj pa čistilna maska za obraz veš koliko približno stane?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#650 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 December 2009 - 11:02 PM

QUOTE(Špela @ 21. 11. 2009 - 16:29) View Post

Fluffy, prosim pomagaj! smile.gif Ali si že imela Kneippovo mandljevo olje za telo ali masažo? Danes sem gledala, in se dobita različna, en za masažo in en za telo, pa sem rahlo do pretežno zmedena, katerega v bližnji prihodnosti vzeti? Pa še glede mlečnih kopeli me zanima, katera ti je najljubša in zakaj - se več ali manj razlikujejo le po vonju, 'osnova' kopeli pa je ista? V DM sem videla melisino, ki me mika, v Muellerju pa so imeli ene 3, 4 vrste in še eno pakirano že kot darilo, me je najbolj prtegnila, nekaj v zvezi s prazniki se imenuje. Kristali za kopel stopal (imam po tem full lahke in nežne nožice, love.gif) in maslo za stopala sta mi pa full všeč, čeprav sem od masla mogoče malo več pričakovala ob tvojih slavospevih.

Oprosti, ker ti s tako zamudo odgovarjam. Če boš imela kdaj še kako vprašanje in ne bo od mene reakcije, me spomni na ZS, ker ne pregledujem celotnega foruma in potem marsikaj spregledam.
Kneipp mandljevega olja za masažo nisem imela, imam pa pač olje za telo, tako da ti tu ne morem pomagati s primerjalnega vidika, lahko ti samo povem, da je olje za telo odlično! Ne vpije se sicer popolnoma, diši meni orgazmično, ni ono nadležno mastno, kožo prijetno nahrani.
Kopeli so pa tako - niso vse enake, se razlikujejo. Meni so tri najljubše, težko se odločim za eno. -) Vsaka ima tu svojo prednost in kakšno mini pomanjkljivost (ki pa jo seveda vse ostale kvalitete odpihnejo, pa vendar). Torej, top 3 so mi: mandljeva (resnično hranilna, dišeča, peni se ne nič, zelo oljnata, pusti tudi rahel film na koži), 2-letni svetlin (podobna, kot mandljeva - zdi se mi, da je nekoliko manj hranilna (ampak res zgolj nekoliko), a še vedno je zelo hranilna - ta se dobi samo v lekarnah, drugje še nisem zasledila - ta celotna linija je zakon ... spet strašansko dišeča in prijetna, peni se ne nič) in mlečna kopel (ki pa ni nič oljnata, a vseeno hranljiva, peni se ne nič, diši orgazmično). Potem so tu še druge, ki jih imam - divja vrtnica/sivka (vonj ni ravno višek aromaterapije ... je pa mi prijetna, ker se peni, je manj mastna, a vseeno nahrani kožo), zimska harmonija (super vonj po klinčkih, se peni, spet hranljiva, a ne zelo). Imela sem še sivko/pomarančo (taka globoka temno violična, res pristen vonj po sivki (pomaranče jaz nisem vohala), ne peni se nič, ni pa ravno preveč hranilna) in meliso (ta mi sploh ni bila všeč, je tudi na občutljivih mestih pekla, pa smrdela mi je ... če se le da, priporočam preverjanje vonja). To je to. -) Kneipp kopeli (in nasploh izdelki) so meni res odlični in jih redno uporabljam. Fant uporablja tudi soli za kopel (pa jaz jih pri njemu občasno) in so tudi fine (sploh ena, ki diši po smrekah, fino hranilna), pa je navdušen. -)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#651 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 04 December 2009 - 11:17 PM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 12. 2009 - 23:00) View Post

Čuj, kaj pa čistilna maska za obraz veš koliko približno stane?

Čuj, to pa nisem gledala. Jaz sem vprašala, če majo kaj za mastno kožo, in je rekla, da ne. ermm.gif

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 05 December 2009 - 01:33 AM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 12. 2009 - 22:44) View Post

Od Kneippovih kopeli je meni daaaaaleč najboljša in najbolj dišeča mlečna kopel z ognjičem in nepozebnikom:

IPB Image

Mene pa zanima, če je Melvita kao 100% naravna kozmetika (kot recimo Hauschka, Lavera in podobne)? Zanimajo me tudi okvirne cene, namreč cenika ne najdem nikjer, me pa mika šampon proti prhljaju.

Mmmm, tale kopel je moja najljubša.

Glede Melvite - imam šampon za normalne lase (arnika, mirta itd.) in mi je super, ker me lasišče po uporabi nič ne srbi, prhljaja pa tudi nimam več.
  • 0

#653 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 December 2009 - 12:00 PM

Nila, a lahko prosim malo več napišeš? Koliko se šampon peni, kako je gost, koliko se ga porabi, ali dobro očisti tudi mastno lasišče, kakšen je vonj, se dobro spira, pusti zelo trde lase? oops.gif
Imam namreč v kratkem rojstni dan, se bo nateklo nekaj denarja in bom zagotovo zavila v Melvito po šampon, balzam in maybe še čistilno masko za obraz, pa bi rada čim več mnenj.
  • 0

#654 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 December 2009 - 10:57 PM

Nila, lepa vila, prosim pričaraj mi odgovore na moja vprašanja, razgnalo me bo od naraščajoče radovednosti, ki me spravlja v obup. cry.gif
  • 0

#655 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 December 2009 - 06:49 PM

cry.gif
  • 0

• Guests

Posted 08 December 2009 - 07:07 PM

Joj, pardon, šele zdaj sem opazila tvoje vprašanje! ohmy.gif oops.gif

No, glede šampončiča.
Je precej redek, rumeno-prozorne barve in glede na to, da sem za prvič kupila ta malo plastenko (200 ml), se mi je zdelo, da ga bo takoj zmanjkalo. Ampak pri meni kar traja in traja, imam ga že od začetka poletja, pa ga je še kakšno 1/3.
Peni se normalno (že pri prvem šamponiranju) in meni odstrani vso maščobo z lasišča in las.
Za seboj pusti zelo mehke lase, ob prvi uporabi namenoma nisem uporabila balzama, da sem videla, kakšen je dejanski učinek šampona na laseh. Res sem bila presenečena nad mehkobo in leskom las, nobene sledi o trdoti!
Vonj je ... hm, predvsem zelo svež in glede na to, da vsebuje limonsko mirto, je nekako limonsko-zeliščni, torej predvsem naraven. Sicer pa na embalaži piše, da je za pogosto uporabo in da vsebuje arniko (takrat sem imela full težave z lasmi, ker so mi pred tem močno izpadali in mi je prodajalka zraven svetovala še masažo lasiča z arnikinim oljem), med, že omenjeno limonsko mirto in poprovo meto.

Aja, še glede spiranja. Spira se odlično, nobenih težav.

Upam, da sem kaj pomagala. Če te še kaj zanima, hitro vprašaj! Bom še nekaj časa na netu. smile.gif
  • 0

#657 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 December 2009 - 07:48 PM

Moj bo. happy.gif
  • 0

#658 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 December 2009 - 08:36 PM

Nila, hvala za info!

Noro dober opis je, moja faca je trenutno taka --> woot.gif . V ponedeljek grem kupit šampon proti prhljaju in balzam.
  • 0

#659 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 12 December 2009 - 12:54 AM

Jaz sem bila pred par dnevi v Melvitini trgovini v MB. Zanimala me je Firming mask-maska za suho kožo, vendar mi prodajalka, kljub vztrajnemu prepričevanju ni hotela dati testerja, ker je ta maska kao za zrelo kožo. ermm.gif No potem pa mi je dala testerje ene kreme ter še ene, ki se lahko uporablja tudi kot maska, pa še 2 tista majhna lončka ognjičevega olja in en lonček čistega karitejevega masla. Zdaj bom namesto kreme zvečer namazala na obraz karitejevo maslo in bom videla, če se mi bo luskanje kože kaj popravilo. Je pa prodajalka sicer ful prijazna (prodaja tista temnopolta ženska, ki je v Teatru paradižnik igrala čistilko smile.gif ), res faca. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#660 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 12 December 2009 - 11:12 AM

QUOTE(Marmelada @ 12. 12. 2009 - 0:54) View Post
Je pa prodajalka sicer ful prijazna (prodaja tista temnopolta ženska, ki je v Teatru paradižnik igrala čistilko smile.gif ), res faca. smile.gif

Haha, ne me j. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users