Jump to content

Photo

SPLOŠNA RAZPRAVA o KNJIGAH in priporočila

• Please log in to reply
1525 replies to this topic

#641 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 March 2008 - 09:29 PM

QUOTE(Coco* @ 3. 3. 2008 - 0:08) View Post

Meni je bila pa neverjetno cheap. hmm.gif

Jap. Totalno cheap knjiga. Da ne skritiziram le vsebine, bi v veliki meri tudi slog... Res kr neki.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#642 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 06 March 2008 - 09:18 PM

jaz pa trenutno spet berem dve knjigi naenkrat.in sicer:
*kratka zgodovina traktorjev-to je družbeni roman o nekemu 80letnemu tipu, ki se poroči z mlado ukrajinko..dokaj vredu.nič posebnega.
*norolescenti-mladinska knjiga, nič posebnega, ampak me pa nasmeji.je že boljše kot učenje fizike tongue.gif
  • 0
mačka figa.

#643 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 12 March 2008 - 01:45 PM

Jodi Picoult: Rojena iz tvojega življenja

V mojem življenju je stavba gorela in eden izmed mojih otrok je bil v njej — edina priložnost, da ga rešim, je bila to, da v ogenj pošljem svojega drugega otroka, ker je edini vedel pot. Sem vedela, da tvegam? Seveda. Sem se zavedala, da to lahko pomeni, da bom izgubila oba? Ja. Sem razumela, da morda ni pošteno, kar ga prosim? Vsekakor. Vendar sem vedela tudi, daje to edina možost, ki jo imam, da obdržim oba. Je bilo zakonito? Je bilo moralno? Je bilo noro ali neumno ali kruto? Ne vem. Vem pa, da je bilo prav..."

Kate in Anne sta sestri. Kate ima levkemijo. Reši jo lahko zgolj presaditev ledvice. Annine ledvice. Anne odkloni. In na sodišču sproži sodni postopek, da bo lahko sama odločala, kaj se dogaja z njenim telesom. Ker ima dovolj nenehnega darovanja svojih organov. Ker noče več živeti po bolnišnicah. In ker hoče končno zaživeti svoje življenje, neodvisno od Kate ...

Ameriška pisateljica Jodi Picoult je z romanom Rojena iz tvojega življenja posegla na tabuirano področje, kjer se neločljivo prepletajo ljubezen, etika in morala, ter napisala pretresljivo pripoved o ljubezni, ki ne pozna meja.

IPB Image

Super knjiga, ki je name naredila velik vtis. Tema je malce nevsakdanja in je ne srečaš pogosto, a pusti veliko odprtih vprašanj. Priporočam! thumbup.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#644 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 12 March 2008 - 07:40 PM

je gdo že bral od steinbeck-a polentarska polica ali zima našega nezadovoljstva?

• 0

#645 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 March 2008 - 08:00 PM

QUOTE(Kalypso @ 2. 3. 2008 - 19:55) View Post

Jaz sem danes začela brat Izpoved iz harema
"Tašča" jo je prebrala in zdaj me masira zaradi občasnega štopanja.

Eduard Petiška: Stare grške bajke
Obožujem grško mitologijo love.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#646 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 April 2008 - 04:22 PM

Šanghajske rdeče orhideje
Avtor: Juliette Morillot

IPB Image

Zdi se, da druga svetovna vojna nikoli ne bo nehala pisati svojih pretresljivih zgodb, ne glede na to, kako blizu ali daleč so se dogajale. Smo v letu 1937 in mala Sangmi ima 14 let. Njeno otroštvo že dolgo ni več nekaj brezskrbnega, Koreja trpi pod japonskim škornjem in vedno hujše posledice nasilne okupacije že jasno občuti na svoji koži. Nekega dne jo pod pretvezo, da jo peljejo v boljše življenje, ugrabijo japonski vojaki, vendar je ne odpeljejo na lepše, ampak iz nje naredijo prostitutko in jo nastanijo v javni hiši. Tako se začne njena skoraj 10 let trajajoča kalvarija po Aziji - kamor se premakne japonska vojska, za njimi pošljejo tudi prostitutke, ki so jim vedno na voljo. Konec vojne Sangmi dočaka v Hirošimi, kjer preživi tudi uničujoč jedrski napad in v vsej atomski grozi najde upanje za nov začetek.

Zgodba je zapis resnične osebne izpovedi, ki se giblje med najbolj groznimi brezni, kar jih človek sploh lahko doživi in preživi, sem ter tja pa je kot iskra, ki švigne visoko do nebes za košček sreče in lepega spomina. Ob takšnih izpovedih se lahko samo še vprašamo, zakaj morajo nekateri tako trpeti. Da gre za velik zločin nad ženskim prebivalstvom Azije, se je z javnim opravičilom zaradi prisilne japonske prostitucije pred meseci odzval japonski premier Šinzo Abe.

Gre za pretresljivo zgodbo, ob kateri se vsak začne zavedati, kakšno srečo ima, da ne živi v tistem času.
Zelo lepo napisano in lahko berljivo, a res šokantno in pretresljivo.
Veliko je stvari, za katere sploh nisem vedela, da so se dogajale...

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#647 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 09 May 2008 - 12:52 PM

Jaz sem pa zdej že četrtič prebrala MI, OTROCI S POSTAJE ZOO - spet po skor 10 letih in mi je še vedno zelo zanimiva, prav požrla sem jo. In sedaj, ko sem sama bolj odrasla ter poskusila to in ono, jo še bolj razumem.

Včeraj pa sem prebrala JONATAN LIVINGSTON GALEB in mi je tudi zelo kul knjiga.

V knjižnici sem si ogledovala od Carlosa Castanede BITKA ZA NEZNANO, vendar si je nisem upala vzet, ker nekako ni za rahločutneješe bralce, ki imajo problem z "resnočnostjo". Opisuje pa zdravnika, ki se uči pri indijanskem šamanu o tem, kaj je resnično, kako so vse zaznave lažne in take reči - pod vplivom določenih drog seveda (meskalin etc.). Ker so moji temelji o resničnosti malce majavi, se knjige bojim. Komur pa je vse jasno, je pa knjiga dobrodošla.

Zato sem si vzela ZLOČIN IN KAZEN Dostojevskega, ki sem jo začela včeraj brat.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#648 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 09 May 2008 - 04:23 PM

Valerio Massimo Manfredi: Poslednja legija

IPB Image

Leta 476 barbari vdirajo v propadajoče rimsko cesarstvo. Zadnji cesar je deček Romul Avgust, ki ga barbarski general Odoaker odstavi in ga zapre na samotni otok Capri.
Medtem pa je uničena tudi stara rimska vojska, vdana cesarju. Barbarske napade preživi le peščica legionarjev, ki so odločeni, da zavarujejo cesarja in še zadnje ostanke rimskosti. Dosežejo nemogoče: cesarja rešijo z zastraženega otoka in z njim pobegnejo proti Britaniji. Vendar jim je na sledi krvoločni barbarski zasledovalec Vulfila, ki jim ne dovoli niti trenutka oddiha.

Moje mnenje o knjigi: Še en odličen roman izpod peresa meni zelo ljubega avtorja Valeria Massima Manfredija. Vsebina mi je zelo všeč, napeto stopnjuje dogajanje in prav zato lahko knjigo na mah prebereš. Prav tako se mi zdi, da lepo predstavi življenje ob propadu zahodnorimskega cesarstva. Nasilje, nevrednost življenja, propad vsega starega idr. Zanimivo se mi tudi zdi kako poveže v zgodbo mit o kralju Arturju.
Toplo priporočam v branje.
Po knjigi je tudi posnet film, ki pa je v primerjavi s knjigo popolnoma beden. Zgodba v filmu je popolonoma prirejena, da razen osnovnih dogodkov že skoraj težko najdeš vzporednice. Tako da vam toplo svetujem, da raje kot film preberete knjigo.

• 0

#649 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 11 May 2008 - 08:54 AM

IPB Image

Mrha koščena

ameriški bestseller, napisan v zelo provokativnem (in na trenutke precej vulgarnem) slogu kot priročnik za hujšanje. čeprav je to vse res, pa se za obljubo in mikavnim naslovom skriva veliko več. avtoricama je uspelo pomenljivo in kočljivo temo prenesti na vsakdanje živeljenje in tako pritegniti množice. čeprav traja kakšno poglavje, da se nehaš čudit slogu (in se začneš čudit zaradi samih dejstev), je knjigo res vredno prebrati.

ena od avtoric je dipl. iz holistične nutricionistike, njuna knjiga pa je rezultat naravnost ogromnega kupa strokovne literature (jaz sem je precejšen delež prebrala zaradi seminarske naloge in lastnih zanimanj) - če se vas tema dotakne, priporočam še par knjig, navedenih v virih.

p.s.: po mojem mnenju sam slog in obračanje direktno na bralca osebo postavi v vlogo, kjer mora prevzeti odgovornost za svoja dejanja in spozna, da lahko tudi sam naredi razliko. in skupaj s spoznanjem, da to pozitivno vpliva tudi na druge in okolje ... worth a shot. res priporočam.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#650 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 11 May 2008 - 07:14 PM

Stella Termogen ali leta preskušnje od Utta Danelle

Roman govori o viharni deklici, ženski, ki jo nosi tok življenja in njegove naklonjenosti, o drugi svetovni vojni, in kako ona vpliva na navadne,majhne ljudi, ki niso želeli tega režima in takšnega voditelja,o berlinskih kleteh...

• 0

#651 epitaphium

epitaphium

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 12 May 2008 - 03:53 PM

The secret:IPB Image

ZAKON PRIVLAČNOSTI- Nace Volčič

Zakon privlačnosti govori, da smo ljudje živi magnet. V svoje življenje privlačimo tiste ljudi, dogodke in okoliščine, ki so v harmoniji z našimi prevladujočimi mislimi. To je eden tistih zakonov, ki najbolj nazorno razložijo uspeh ali neuspeh v človekovem osebnem in poklicnem življenju.

Vse, kar imate ta trenutek v življenju, ste k sebi privlačili zaradi načina svojega mišljenja in osebnosti, kakršna ste. Svoje življenje lahko spremenite, ker lahko spremenite način svojega mišljenja. Omenil sem že, da so vaše misli izredno mogočna orodja. So mentalna energija, ki potuje s svetlobno hitrostjo in nobena ovira je ne more zaustaviti. Prav gotovo se vam je že zgodilo, da ste razmišljali o neki osebi in vas je ta čez nekaj trenutkov poklicala po telefonu. Vaša mentalna energija je v trenutku dosegla tega človeka. Kar na lepem se mu je posvetilo, da vas mora poklicati. V tistem trenutku sta bila miselno povezana.

Natančno si oglejte svet okrog sebe in razmislite, v kolikšni meri so vaše misli v skladu z njim. Stvari, ki jih boste opazili, so tam zato, ker ste jih privabili z vašimi mislimi. Tam so zaradi vas, ker ste si na določeni ravni vaše zavesti to želeli. Vam je všeč kar vidite? Če ne, se vprašajte, kaj je v meni takega, kar odraža okolje okrog mene. Kaj lahko spremenite in na kakšen način lahko delujete, da boste živeli v svetu, kjer bi zares radi živeli?

• 0

#652 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 15 May 2008 - 03:04 PM

Paulo Coelho: Priročnik bojevnika luči

slikice žal ne najdem. Zbrane življenjske modrosti, ki včasih pridejo prav. spodaj en odlomek iz knjige.

Vsak bojevnik luči se je že ustrašil boja.
Vsak bojevnik luči je v preteklosti že varal in lagal.
Vsak bojevnik luči je že stopal po poti, ki ni bila njegova.
Vsak bojevnik luči je že trpel zaradi nepomembnih stvari.
Vsakega bojevnika luči je že prešinilo, da ni bojevnik luči.
Vsak bojevnik luči je že kdaj opešal v duhovnosti.
Vsak bojevnik luči je že rekel "da", ko je hotel reči "ne".
Vsak bojevnik luči je že ranil nekoga, ki ga ima rad.
Zato je bojevnik luči:
ker je šel skozi vse to in ni izgubil upanja,
da bo postal boljši.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#653 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 June 2008 - 04:26 PM

Liz Jensen - Deveto življenje Louisa Draxa

“Ni ti treba ostati,” reče Gustave. Reče papa. “Lahko se zbudiš in živiš. Če hočeš. A hočeš?”
“Ne. Mogoče. Ne vem.”
Dolgo ne reče nič. Ne vidim ga več, sem vam to že povedal? Odkar sva šla skupaj v jamo in mi je pokazal moje ime in ime Catherine, napisana s krvjo na steno, in si odvil povoje, da sem zadnjič videl njegov obraz, ga ne vidim več. Zdaj je samo glas v moji glavi, kot v sanjah.
“Odvisno, koliko si radoveden, kaj se zgodi potem,” reče. “Mogoče bodo dobre stvari. Veš, takrat ko sem bil tri dni v jami, nisem bil več radoveden, hotel sem samo, da se konča. Zate je drugače.”
“Mogoče bo tudi preostanek življenja beden.”
“Mogoče,” reče papa. “Mogoče pa ne. Ampak lahko se vrneš, če hočeš, to moraš vedeti.”
“Kaj pa ti?”
“Jaz moram ostati tukaj.”
“Si torej mrtev?”
“Mislil sem, da veš. Ti, ki toliko veš ... Vse neverjetne stvari o živalih in strupih in kako znaš brat navodila, ko sestavljaš letala ... Mislil sem, da veš, Lou-Lou. V jami sem umrl. Pomisli na svet, mladi gospodič. Pomisli, kako mogoče ni beden. Ampak zdaj se morava posloviti. Čas je.“
In obrnem glavo proti oknu. Zunaj postaja svetlo in slišijo se ptice. Galebi. Vem, da mi ne laže, ker je edini, ki mi ni nikoli lagal. In še nekaj vem. Vem, da lahko nekega dne, če bom hotel, to naredim. Lahko naredim korak naprej.
In potem še enega.

Obožujem malo posebne zgodbe, ki so morda na prvi pogled preproste, a kljub temu v sebi skrivajo neko čisto posebno globino, nepričakovane preobrate in tisto privlačno misterioznost, ki poskrbi, da knjige nikakor ne moreš odložit, dokler je ne prebereš do konca. Zgodba govori o 9-letnem dečku Louisu, za katerega se zdi, da je rojen pod nesrečno zvezdo, saj se mu neprestano dogajajo čudne nesreče. Vseskozi spremljamo zanimiv in čudaški odnos med mamo in Louisom, a vendar je vse zavito v meglo, dokler deček na družinskem pikniku ne zgrmi v prepad. Šele ko pristane v globoki komi, začnejo na dan pronicati temne skrivnosti in ozadja Louisovih nesreč, odnos med možem in ženo, pa tudi šokantno družinsko odkritje in smrtonosna igra, katere pravila poznata le dva.

Zgodba nima samo enega pripovedovalca, ozadje in potek dogodkov nam izmenično razodevata kar dva, nezavestni Louis in njegov zdravnik, doktor Pascal. Po knjigi bo posnet tudi film, režiser Anthony Minghella pa je knjigo opisal kot izjemno srhljiv in vznemirljiv roman, ki je poln presenetljivih obratov in črnega humorja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#654 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 30 June 2008 - 09:00 PM

Bogdan Novak - PASJA GROFICA

IPB Image

Zgodovinski roman Pasja Grofica pripoveduje o Idrijčanki Emiliji Ceciliji Evi Kraus, ki je na Dunaju spoznala Napoleona, ki se je vanjo zaljubil.

Ljubezen gre tako daleč, da ga Emilija, preoblečena v poročnika, spremlja v največjih bitkah. Med tem ko on vlada Evropi, vlada ona njemu. Ko pade Napoleon, pade tudi Emilija. Namesto oblasti nad cesarjem ji ostane vila, polna mačk in psov.

Super knjiga in izredno berljiva.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#655 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 01 July 2008 - 09:23 AM

Robert Harris - IMPERIJ

IPB Image

Ko Tiron, zvesti tajnik rimskega senatorja Cicerona, nekega novembrskega jutra odpre vrata premraženemu in prestrašenemu tujcu, nevede sproži plaz dogodkov, ki Cicerona postavijo na čelo enega najodmevnejših sodnih postopkov v republiki in do temeljev pretresejo skorumpirani pravni sistem. Cicero, ki je zaslovel po briljantnih retoričnih spretnostih, bo za uresničitev svojih političnih ambicij v večnem mestu poleg izbranih besed potreboval tudi precej modrosti, odločnosti in poguma.

Zanimivo branje o korupciji in moči denarja, ki so jo poznali že v času Antike.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#656 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 July 2008 - 10:43 AM

Elizabeth Gilbert - Jej, moli, ljubi

IPB Image

Opis vsebine:

Tridesetletna Liz ima vse: moža, hišo, kariero. Namesto sreče in zadovoljstva pa čuti le paniko in zmedenost. Loči se in zapade v depresijo. Zato naredi radikalen korak – da bi odkrila, kdo v resnici je, se odpravi na enoletno potovanje okoli sveta, popolnoma sama. V Italiji se predaja kulinaričnim užitkom, uči se italijanščine in se zredi za 12 najsrečnejših kilogramov v svojem življenju. V Indiji s strogo meditacijo doživi razsvetljenje. V Indoneziji išče svoj najvišji cilj: ravnovesje med posvetnim užitkom in božansko transcendenco. Tu najde novo pot … in počasi jo spet začne loviti sreča.

5/5

Moj komentar: čudovito napisana knjiga, ne nehaš je brati, dokler je ne končaš. Pa precej se naučiš o sebi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#657 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 22 July 2008 - 08:43 PM

Nazadnje sem prebrala knjigo od Dese Muck Pasti življenja. V bistvu gre za zbirko najboljših kolumn, ki jih je Desa pisala za revijo Ona. Gre za več krajših razmišljanj o najrazličnejših temah - smrti, ljubezni, razvadah ipd. Všeč mi je Desin stil pisanja v teh kolumnah in tudi nekatera njena razmišljanja. Nekatere kolumne so se mi zdele res dobre, ker je razmišljala podobno kot razmišljam jaz ali pa ker je znala iz svojih izkušenj tako enkratno, po njenem stilu zgodbico iz njenega življenja, ki bi bila izpod peresa koga drugega dolgočasna spremeniti v zanimivo napeto zgodbo. No, kljub temu pa se med kolumnami najde tudi kaka taka, ki je rahlo dolgočasna.
IPB Image
  • 0

#658 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 26 July 2008 - 10:42 AM

Marijan F. Kranjc - Zarote in atentati na Tita
Začela sem brat. Prišla do 79. strani pa sem nehala, ker preprosto tega skropucala ne morm več brat. Razlog za to je v tem, ker je večina informacij, ki jih poda avtor v teh 79. straneh ali sploh nepreverjenih, če pa že ima podano literaturo iz katere je jemal je to en sam vir. Prav tako se mi zdi, da mnoge stvari piše na pamet in še celo nekatera imena ima napačno napisana. Pri svojem pisanju je avtor nejasen in tudi, če si iz stroke in poznaš stvari se na trenutke vprašaš kaj je hotel povedat. Preveč našteva različna imena in podrobne podatke, ne pove pa bistva. Pri vsem svojem pisanju pa je avtor tudi zelo ideološko opredeljen. Moje osebno mnenje je, da bi bilo bolje,da bi prepustil raziskovanje in objavljanje knjig o zgodovinskih dogodkih stroki, sam bi pa raje pisal kake spomine na čas, ki ga je preživel v vojski.
IPB Image
  • 0

#659 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 July 2008 - 11:23 AM

Leila: Poročena pod prisilo
IPB Image
Leila je edina hči maroške družine, ki živi v Franciji. Oče dela v tovarni, mama ostaja doma. Leilo vzgajajo v duhu maroške in muslimanske tradicije, zato se njeno življenje velikokrat razlikuje od življenja sodobne najstnice v Franciji. Leila se taki vzgoji upira, a je hkrati preveč navezana na družino, da bi lahko odšla in zaživela na novo.
Potem pa ji oče v Maroku izbere moža, ki se za Leilo zanima predvsem zato, ker bi s poroko pridobil francosko državljanstvo. Kljub Leilinemu upiranju se poročita in se preselita v svoje stanovanje. Problemi se začnejo kopičiti, ko se jima pridruži moževa mama iz Maroka. Mož je namreč bolj navezan na mamo kot na ženo. Takrat začne Leila namerno uničevati njun odnos, ker bi se rada rešila spon prisilnega zakona (in tašče).

Brezveze. ermm.gif Taka puhoglava knjiga (ne rečem, da se to ne dogaja, seveda se!), mogoče zato, ker pač enostavno nisem razumela njenih dejanj. Knjiga se lahko bere, zgodba se vleče, stalno neki vzponi in padci (ok, bolj padci) stvar se dokončno odvije šele na zadnjih straneh. Ampak lahko vsaj mal spoznaš njihovo kulturo (noben me ne bo prepriču, da so normalni) in vidiš, da tam ženske nimajo nobene vrednosti. Tako kot je rekla, še predmet bolj cenijo. Za bruhat.

• 0

#660 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 29 July 2008 - 08:26 PM

Prebrala sem: Stephen Hawking - Krajša zgodovina časa

Poučno za vse, ki o fiziki,elektromagnetiki,nastanku vesolja in podobnem nimajo prave predstave,ali pa sploh nobene predstave in jim je to področje zaenrkat še tuje. Napisano je na enostaven način,razumljiv vsakemu. jaz sem knjigo zgolj preletela,ker v njej zaradi narave svojega študija nisem našla nič,česar še ne bi vedela.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users