Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#641 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 28 April 2006 - 05:16 PM

QUOTE(*Tia*)
ok jim bom sporočila...iz česa pa so narejeni?

kirursko jeklo
  • 0
I am falling between dreams and reality

#642 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 April 2006 - 05:24 PM

ok tnx vsem...sei preden si bom dala pirs delat bom verjetno šla tja malo pogledat da vidim kako je... samo me je pa fullll strah da bi me bolelo...hm... še eno vprašanje imam...kaj tu pri urošu dela v četrtek popoldan kdo drug al uroš?? kr če že grem tja bi rada da mi on naredi ermm.gif zaj pa me zanima če veste kdo dela tam v četrtek popoldan...
  • 0

#643 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 28 April 2006 - 07:16 PM

Ej zdaj pa mi odgovorite takoj.Ovi mi je dal posevno pirs ker imam kao popek na desni strani in je zdaj posevno.To se ne bo nic spremenilo ne?Kaj si naj dam zarast pa spet pirs al kaj pm vrat bi mu zavila. mad.gif evil.gif
  • 0

#644 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 April 2006 - 07:44 PM

Ojej. Mislim da lega popka tu nima neke velike vloge, piercing pa bi vsekakor moral teći čez sredino popka in naravnost dol. Dej ga ven, magar dokler se ne zaceli, potem pa če ga res želiš met, k nekomu drugemu.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#645 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 April 2006 - 07:51 PM

QUOTE(luminelle)
Ej zdaj pa mi odgovorite takoj.Ovi mi je dal posevno pirs ker imam kao popek na desni strani in je zdaj posevno.To se ne bo nic spremenilo ne?Kaj si naj dam zarast pa spet pirs al kaj pm vrat bi mu zavila. mad.gif evil.gif

kaj si ležala, ko ti je delo? pa če si, si ni označo, ne? ker drugače ne bi smel biti postrani. ali si mogoče imela eno roko pokrčeno, ko ti je delal (če ti je delal leže)?

pazi drugič. jaz ti predlagam, da si ga daj vun, pusti, da zaceli (to ne bi smelo dolgo trajat, če ga maš na frišno) pol pa idi nekam drugam si ga delat.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#646 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 28 April 2006 - 08:42 PM

Lezala sem pa mu gnjavla naj oznaci pa on ne ne..pol pa bum in je posevno.Fant sploh ni opazil sam pm ce primerjam z svincnikom je tako kot da mam pirs.Groza ej..pa ne grem k drugemu ne bom spet placevala.Z njim bova skup narisala al celo jaz pa bo naredila pravilno pa je to to.
  • 0

#647 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 28 April 2006 - 08:49 PM

ejte punce..kako odprem pirs?iz moje strani ko gledam pirs..levo ali desno?ker je tak zavrtel da ne moram odpret.Z njim sem se glih zmenla da mi bo spet naredil cez nekaj dni vse brezplacno itd. sam kako pa ga zdaj naj odprem ermm.gif:
  • 0

#648 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 April 2006 - 09:16 PM

hmm ... kak misliš to levo ali desno?

zgornja, tamanjša bunkica se odšraufa, če maš take vrste uhan.
  • 0

#649 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 April 2006 - 09:16 PM

Odšraufaš, mislim, da v tvojo desno. Pa obriši roke, če imaš potne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#650 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 28 April 2006 - 09:20 PM

Sem vzela klešče (ker drugace ni slo),odstraufala in dezinfikcirala.Jutri bom spet .. in cez 4dni grem še 1x pirs dat noter.Hvala vam! In res se odsraufa na desno.. biggrin.gif
  • 0

#651 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 28 April 2006 - 10:28 PM

oooo boga luminelle....

pol pa ocitno tale uros le ni tok natancen....ker ce bi bil se mu kaj tazga neb moglo zgodit.grozno....ubistvu pa ful bedno... blink.gif blink.gif
  • 0

#652 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 April 2006 - 05:57 AM

Oh, Luminelle... Sama bi mu rekla, da to ni nč od nč in zahtevala denar nazaj. Zakaj bi ti zdaj še enkrat on delal, če ti je že prvič zajebal? Kreten idiotski. evil.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#653 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 29 April 2006 - 07:49 AM

QUOTE(nihrida)
Oh, Luminelle... Sama bi mu rekla, da to ni nč od nč in zahtevala denar nazaj. Zakaj bi ti zdaj še enkrat on delal, če ti je že prvič zajebal? Kreten idiotski. evil.gif

se strinjam s tabo....ves kok bo bedno ker bos mela brazgotinicno...ker celi se kar dolgo(predvsem zunnaji del) in potem ko bo luknjal bo verjetno mogel prebosti tudi skozi stari luknjo...pol se ti pa lahko zgodi da bos mela kaksne tezave al pa kej...jz bi tud denar zelela nazaj.sej gre le za tvoje dobro... rolleyes.gif rolleyes.gif

mi lahko kdo pove...ce baje ko ti jezik otece...imas moznosti da se ti mozganska opna neki poskuduje...a je to res?ker ravno vceri sem mmoji mami povedala da bi ga imela...no in zdaj malo okoli sprasujeva kako je s tem? biggrin.gif
  • 0

#654 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 April 2006 - 10:07 AM

Ursi, pri vsakemu prebadanju je možnost infekcije. Če so instrumenti ustrezno dezinficirani je ta možnost veliko manjša. Za poškodbo možganske opne še nisem slišala (kot posledica piercinga). Mislim, da če greš k nekomu, ki je dober v tem in ima vse pošlihtano kot je treba, potem je rizik minimalen (še vedno pa je)!
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#655 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 11:22 AM

Do cetrtka bom pocakala da vidim ce se mi bo zacelilo.Dala sem 3ure po tistem prebadanju.Po mojem se bo lepo zacelilo..upam vsaj.Ni tako velika luknjica in razkuzla sem danes zjutraj.Sicer malo se boli ampak...glih meni se zgodi kaj takega. mad.gif Vceraj sem se kr jokala ce mi je bila taka sila ko sem gledala,sploh mi ni vec do pirsa.Mislite res da bi imela probleme ce mi se 1x naredi ta teden?
  • 0

#656 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 29 April 2006 - 11:47 AM

QUOTE(luminelle)
Do cetrtka bom pocakala da vidim ce se mi bo zacelilo.Dala sem 3ure po tistem prebadanju.Po mojem se bo lepo zacelilo..upam vsaj.Ni tako velika luknjica in razkuzla sem danes zjutraj.Sicer malo se boli ampak...glih meni se zgodi kaj takega. mad.gif Vceraj sem se kr jokala ce mi je bila taka sila ko sem gledala,sploh mi ni vec do pirsa.Mislite res da bi imela probleme ce mi se 1x naredi ta teden?

ja ce ti ni vec...potem raje pocakaj...ker meni se zdi da ti bo zdaj spet nekaj pacal in prebadal-se isti teden...pomoje te bo samo bolelo....lej ker itak mas se rano in da ti bo sel z iglo se enkrat cez-bos pomoje vse skp zasrala in bos mela eno grdo rano(ne pa lep piercing),zato je pomoje najbolj ce se ti ne mudi-potem pocakaj,da se ti lepo poceli(kaksen mesec,dva) pa bos potem videla kaksna je situacija in ce te piercing sploh se zanima.zdaj pa zahtevaj da ti vrne denar in to je to.TO JE MOJ NASVET-in ubistvu ne vem kaj imas se v taki situaciji za razmisljat rolleyes.gif ...
  • 0

#657 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 29 April 2006 - 11:48 AM

QUOTE(nihrida)
Ursi, pri vsakemu prebadanju je možnost infekcije. Če so instrumenti ustrezno dezinficirani je ta možnost veliko manjša. Za poškodbo možganske opne še nisem slišala (kot posledica piercinga). Mislim, da če greš k nekomu, ki je dober v tem in ima vse pošlihtano kot je treba, potem je rizik minimalen (še vedno pa je)!

ah na internetu je pisalo da kao neki na mozgane lohk pride...ampak jaz si ga bom dala:) samo malo se moram pocakat da mi zobar pove kaj pa on misli glede moznosti nastanka raka? wink.gif
  • 0

#658 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 11:55 AM

Dva tedna bom pocakala da vidim ce se bo zacelilo.Ce bo vse ok bom si dala..Potem pa grem na morje in me ni kr nekaj casa..da bi si pa nekje drugje dala no way.Totega bom fajn skontrolirala in mi bo novi pirs dal + novega si bom narocila iz kataloga(brezplacno) + naredil mi bo tako kot bom jaz zelela pa bova tam dve uri risala ce bo treba.Sem ga fajn uzalila,nesposobnez evil.gif
  • 0

#659 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 April 2006 - 12:00 PM

Ja, Luminelle, se strinjam s tabo. Počakaj nekaj časa, da vidiš kako in kaj.
Ursi, mislim da imaš več možnosti da dobiš raka s hrano ali sevanjem, kot pa s piercingom. Razen če si ga daš na koži na materino znamenje... Aja, pa če je kirurško jeklo, po mojem ni problema. Sicer pa, kr pozanimaj se: preveč informacij ne škodi.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#660 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2006 - 12:17 PM

luminelle, kaj uroš ti je tak grdo naredo?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users