Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1837 replies to this topic

#641 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 December 2008 - 08:05 PM

Jaz sem ga ravno danes imela v rokah twisted.gif , ga ima frendica, in je lep telefon, pa super lepe slike dela....bom pa tudi jaz šla na Džabest, zagotovo, ne vem pa ali bom vzela telefon ali ne, ker imam tako ali tako novega. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#642 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 December 2008 - 08:05 PM

QUOTE(ananas @ 5. 12. 2008 - 20:00) View Post

Dilema. Js sm vzela Samsung L700. Men je ful lep. Imam ga v rjavi barvi.
Glede mobitelov js nism zahtevna, glavno mi je da je baterija dobra. Pri tem še ne vem, ker sm ga dobila v sredo.

Glede izbire pa predlagam, da pohitiš, ker sm ga že js komi dobila. Klicarit sm mogla po najbolj odročnih trgovinah za ta model. Pa sm ga komaj dobila. Prodajalec mi je tud reku, da ga ne morjo več naročat, ker ga ni več v skladiščih.

Eh, pol sem zihr že zamudila. Drugi pa mi niso niti pikico všeč.

Eno vprašanje še imam - če se mi izteče naročnina enkrat konec decembra, lahko že prej preiden na Džabest in kupim gsm? Al moram čakat, da se mi čist do konca izteče ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#643 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 December 2008 - 08:15 PM

Predpostavljam, da imaš paket Itak?
Lahko se preklopiš na Džabest, ne glede na to, koliko časa je do konca naročnine pri Itak.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#644 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 December 2008 - 08:17 PM

Nimam pojma kateri paket imam. Decembra 2006 sem se vezala za 24 mesecev, that's all I know. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#645 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 05 December 2008 - 08:19 PM

Saj Sagem tud ni tako slab, fotič ima boljši kot Samsung... smile.gif
  • 0

#646 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 December 2008 - 08:21 PM

Čaki, za Sagem ROXY sploh ne piše, da ima fotiča. Sem predvidevala, da ga nima. hmm.gif
  • 0

#647 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 05 December 2008 - 08:26 PM

"Skupaj z novim naročniškim paketom Itak Džabest je za Itak generacijo na voljo tudi izjemna ponudba mobitelov, ki so oblikovno in funkcijsko namenjeni mladim. Moden Sagem ROXY, ki nosi ime in dizajn priljubljene blagovne znamke Roxy by Quicksilver, odlikuje 3,2 MP kamera in hiter prenos podatkov HSDPA; Samsung L700 je na voljo v treh privlačnih barvnih različicah, opremljen z 2 MP kamero in hitrim UMTS-prenosom podatkov - oba mobitela sta na voljo po neverjetni ceni 1 cent, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za paket Itak Džabest za 24 mesecev.
Vsem, ki prisegajo na sodoben multifunkcionalen mobilnik dovršenega dizajna, sta na voljo mobitela Samsung M3510 BEAT s funkcijo >Play Motion< (ta omogoča enostavno upravljanje z glasbo s preprostimi gibi) ter LG KS360 Etna, ki je z drsno QWERTY-tipkovnico kot naročen za spletno klepetanje."
  • 0

#648 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 December 2008 - 08:48 PM

QUOTE(Kinky @ 5. 12. 2008 - 20:05) View Post

Jaz sem ga ravno danes imela v rokah twisted.gif , ga ima frendica, in je lep telefon, pa super lepe slike dela....bom pa tudi jaz šla na Džabest, zagotovo, ne vem pa ali bom vzela telefon ali ne, ker imam tako ali tako novega. wink.gif

Je seksič a ne? twisted.gif I agree.
Pa rjav je za dol past lep! (zaenkrat sam o lepoti govorim, ker ga ne poznam še tako dobro smile.gif)
Meni je fajn in hitr not padš
  • 0

#649 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 06 December 2008 - 04:32 PM

Jst imam še na kartice in bom danes očku tole za Džabest predlagala, ker itak porabim več kot 15€. Pa mobi bi blo fajn novega met, ker je star že čisto sfrčkan in baterija je grozna. Mi je pa nokia in ta samsung L700 kr ok.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#650 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 06 December 2008 - 05:03 PM

Kateri GSM aparati imajo velike tipke in ekranček na katerem se dajo nastavit velike črke in ikone? To sprašujem, ker si moja babi in deda kupujeta nov mobitel, pa sta nas pooblastila, da jima najdemo kak tak mobitel. Vseeno kakšne dodatne funkcije ima, samo da je čimbolj enostaven za uporabo. Saj veste penzionisti in tehnika. wink.gif
  • 0

#651 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 December 2008 - 06:04 PM

Veš kaj, mislm da je mobitel v tisti njihovi reklamni reviji predstavil tud takšne mobitele. Grem prov pogledat zdej

Emporia life plus

Ta naj bi tud bil (debitel, mobitel)
Samsung SGH J700

(debitek, mobitel)
LG KF300 Wine

Tale nima glih velikih tipk, ima pa zelo veliko pisavo- vem ker ga ima oči- ima tud že prekratke roke biggrin.gif
Nokia 1680 Classic
  • 0

#652 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 06 December 2008 - 06:17 PM

ananaska zlata si. Hvala. smile.gif
  • 0

#653 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 December 2008 - 06:29 PM

Ni za kej! wink.gif
  • 0

#654 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 06 December 2008 - 06:59 PM

ananas, a ti si ta mobitel v vseh treh barvnih izvedbah videla, pa ti je bil rjav najlepši? Kok dni pa baterija zdrži?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#655 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 December 2008 - 08:02 PM

Ok, še malo pomoči rabim, prosim. oops.gif

Zdej sem se odločla, da grem na Džabest že naslednji teden (verjetno kar v ponedeljek) ker me spet ful zafrkava moja Motorola in bom vzela Sagem ROXY ali Samsung L700. Zdej pa me zanima nekaj stvari - jaz sem takrat pred dvema letoma sklenila naročnino v Mobitelovi poslovalnici v Celju. Lahko zdej to uredim tudi v poslovalnici v Mariboru, ali moram nujno nazaj v Celje na tisto poslovalnico?

Poleg tega me zanima, kaj sploh moram imet zraven? Osebni dokument, še karkoli drugega? Aja, pa kje v Mariboru sploh so Mobitelove poslovalnice? Je kakšna v centru mesta?
  • 0

#656 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 06 December 2008 - 08:16 PM

smile.gif
  • 0

#657 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 December 2008 - 08:20 PM

Bom vzela pa Sagema - en cent je zagotovo vreden. wink.gif

Tale pa mi je trenutno fuuuuul všeč, takoj bi ga imela:

IPB Image IPB Image

Sony Ericsson w580i, v vseh barvah mi je všeč - črna, siva, zelena, svetlo roza in temno roza.
  • 0

#658 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 06 December 2008 - 09:04 PM

Naročniško razmerje lahk skleneš v kateremkoli od Mobitelovih centrov ali pri pooblaščenih posrednikih.
En mobitelov center je v Europarku, drug pa na Partizanski (46).
Posredniki pa so v Big Bangu, Comtron, Mobi servis...
cel seznam, klik

s strani:
Itak Džabest lahko sklenejo mladi med 15. in 30. letom starosti. Ob sklenitvi paketa predložite osebni dokument s sliko in davčno številko. Študenti in polnoletni dijaki prinesete s seboj tudi veljavno potrdilo o šolanju, nezaposleni potrebujete poroštveno izjavo zaposlene osebe, mladoletni pa še soglasje starša ali skrbnika.
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#659 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 December 2008 - 09:10 PM

Torej jo bom v ponedeljek lepo mahnila na enega od centrov in zrihtala vse skupaj, samo še potrdilo o šolanju rabim. Kje pa je Partizanska? Mi zna kdo malo bolj povedat - je to kje bolj v centru mesta?

Ojej, še ena stvar. Če nisem zaposlena (sem redni študent), moram imet nekoga zraven za poroštvo? rolleyes.gif
  • 0

#660 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 December 2008 - 09:10 PM

Ja kjerkol lahk vzameš... Js sm celo tko mogla narest- razmerje sm sklenila v cityparku, ker pa tam niso mel samsunga l700, sm potem okol klicarla, in ga potem drugje dvignila.

Samsunga boš res težko dobila... Najbolj da kr pokličeš okol, pa ga rezarviraš če ga žeilš.

Mladoletna, nism vidla vijoličnega, ker ga pod nobenim pogojem ne bi vzela... Ko sm slišala za rjavega sm takoj vedla, da želim met tega. Na netu je tud slikca:
IPB Image

Črni pr nas ni na voljo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users