Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#641 Schpella

Schpella

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 28 March 2007 - 08:17 AM

Ja, baje da Soak&float res pomaga, vonj ima pa res tak da se te po moje tud tvoji najdražji še kak teden izogibajo. Imajo pa neko olje v trdi obliki, ki je menda tudi dobro proti prhljaju, reče se mu pa Snake oil. Nisem ga še povohala, nisem pa tudi nikjer slišala da bi smrdel.

Imajo ga pa na isti polički kot trde šampone, ko ena taka redčkasta žajfa izgleda,pa črko S ima oblikovano na vrhu.

Mater, jaz pa že dva dni dišim kot solatni preliv zaradi maske za lase H'suan wen hua (si ne delam utvar da sem to pravilno črkovala)... ampak je dobra.
  • 0
Takle mamo.

#642 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 28 March 2007 - 08:30 AM

Snake oil sem že dala ocenit, pa baje ni ne vem kako dobr. Pravjo tud, da po Soak & Float ne smrdiš pol, se u bistvu takoj spere in pol balzam gor da. Smrdi pa kopalnica.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#643 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 28 March 2007 - 09:12 AM

Men so ti trdi šamponi čist mimo... čist štrenaste lase mi nardijo... proti prhljaju pa tut niso nevemkako superduper.
  • 0

• Guests

Posted 28 March 2007 - 11:27 AM

IPB Image

Lej, tole je tut proti prhljaju. Sem tut sama razmisljala, da bi si ga kupla, ker je na ameriski strani ful dobro ocenjen. Uporabljat ga mors pa prvi teden vsak dan, potem pa enkrat na teden. Vmasiras za 20 minut, potem pa izperes.. Zgleda pa ko nek balzam. (bom prilepla sestavine v ustrezno temo)

Drugac sm se pa js precej znebila prhljaja zadnje case, ki ga mam sicer skoz, in sicer z vecimi drasticnimi posegi! smile.gif Najprej sm zamenjala fen, ker je prejsnji pihal tako vroce, da mi je zgleda ful nadrazil lasisce, drugic, ze nekaj casa uporabljam konsistentno samo EN sampon, in sicer Lushevega Solid Blonde, ki je ful nezen do lasisca in se mi zdi, da mi pomirja kozo, in tretjic, odlocla sem se, da se ne bom vec barvala!! Tk al tk me ze med barvanjem pece lasisce, kar ti normalno pove, da bo koza razdrazena, ce pustis barvo gor 30min ali dlje, in mam res po vsakem barvanju cel hrib prhljaja pol po glavi (malo pretiravam wink.gif). Zadnje case je pa res boljse. Pa se opravicem, ce sem ot, ker je to le tema o Lushu smile.gif
  • 0

#645 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 28 March 2007 - 07:01 PM

Ančka a to prav tej šamponi od Lusha? Katerega si pa imela? Mene mika in me ne bo nehalo, dokler si enega ne nabavim. Bom pol videla, če mi je dobr al ne.

Izabela, sej nimam takih hudih problemov s prhljajem. Zame je še zmer najboljši Head&Shoulders, ampak vsi tko pljuvajo po njem, da mi ga je kr nagravžno uporabljat. oops.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

• Guests

Posted 28 March 2007 - 07:43 PM

Se mi zdi, da je vecina trdih Lushevih smaponov v sestavinah ocenjena, pa ne prevec dobro.
  • 0

#647 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 28 March 2007 - 08:27 PM

Ja, ampak uporabnice poročajo o dober učinku na lase. Ta je zame pomembnejši kot sestavine, ki so lahko u iber dobre, učinek pa nikakršen. smile.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#648 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 29 March 2007 - 06:35 AM

Jst sem mela enga prot prhljaju (tak bolj bel/bež je zgledal) pa enga s sivko. Noben ni mel nekega fajn učinka na moje lase.

Kar se pa o učinku na lase tiče.... 100 ljudi 100 čudi.
  • 0

#649 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 29 March 2007 - 09:41 AM

jaz tele trde šampone uporabljam predvsem na potovanjih, ker so krasni za transport. imela sem enega z bleščicami, seanic (modre barve) in godiva (z balzamom). prva dva sta povprečna (vendar pa ne zelo slaba, uporabit je treba balzam, ampak jaz ga itak vedno), godiva je pa super. ima koščke karitejevega in imislim, da kakavovega masla, lasje se svetijo, ni pa za mastne lase.
  • 0

#650 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 29 March 2007 - 10:38 AM

Tole je super ideja, mislim na trde šampone za potovanja. Majhni so, pa še razlit se ne morejo.

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#651 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 29 March 2007 - 10:47 AM

a ne? pa še dolgo časa držijo, pa v lushu jih reklamirajo tudi kot milo za telo (torej samo malo škatlico vzameš s sabo namesto vseh tekočih zadev!).
  • 0

#652 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 March 2007 - 01:08 PM

Danes sem kar precej spraznila Lush. Sem pustila tam 60€ in me kar malo srce boli.
Sem imela pa srečo, da so ravno danes dobili robo. Če bi bila včeraj tam, ne bi nič dobila.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 29 March 2007 - 04:21 PM

Kaj vse si pa kupla in kako si zadovoljna? smile.gif
  • 0

#654 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 March 2007 - 06:09 PM

Cosmetic Lad - itak najboljša krema
kremo za okoli oči
tonik (ne vem kateri - tisti za občutljivo kožo)
šampon Big (me je matralo, kakšen je)
Smitten kremo za roke
Pied de pepper - za noge

Nisem še vsega probala, ko pa bom, pa poročam.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 29 March 2007 - 06:50 PM

uu fajn, mene se vedno tonik matra smile.gif
  • 0

#656 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 March 2007 - 06:59 PM

Po sestavi ta tonik (Eua de roma - ali nekaj takega) ni nič posebnega. Za manj denarja se dobi Alverde vrtnični tonik in je celo boljši.
  • 0

#657 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 29 March 2007 - 08:11 PM

Breath of Fresh Air je ful boljši tonik od Eau de Roma.

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

• Guests

Posted 29 March 2007 - 08:58 PM

Sam ocene uporabnikov so pa boljse za Romo (vsaj na ameriski strani). Pise da ti ful popravi ten koze in ne vem kaj se vse.. Jih je vlko napisalo, da so probali ta Breath, pa se pol vrnili na Romo..
  • 0

#659 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 31 March 2007 - 08:19 PM

QUOTE(akinela @ 26. 10. 2006 - 16:30) View Post

No, punce, moj prvi obisk LUSHa se je končal tako, da sem zapravila: 21.451 sit. thumbup.gif blink.gif evil.gif

Sicer sem pa od prodajalke izvedela, da se obeta nova trgovina ali v Mariboru ali v Celju. In da pripravljajo spletno stran, tako da bo možen e-nakup, pa telefonsko tudi, kjer boš dobil razne informacije. Super za nas, ne pa toliko za naše kartice. biggrin.gif

Pa hvala še enkrat za pomoč pri nakupu!

A bo kaj iz tegaaaa ? thumbup.gif thumbup.gif blink.gif biggrin.gif
  • 0

#660 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 March 2007 - 09:33 PM

Jz sm si pa kupla 2 masažni ploščici, pa jih bom mela tud kr za kremo za telo tud. Sm pa navdušena, ker se lepo mažeta in full dišita pa ravno prav mastni sta! Super, kr pojedla bi ju!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users