Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#641 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 31 January 2007 - 11:05 PM

Krasne sanje sem imela...bili smo v eni prekrasni vlki džungli kjer so živela plamena in so nas lovila..z sulicami pa smo ble tri punce in smo hotele zbežati-po eni deroči vodi smo se vozile pa potem smo plazile po nekem gorovju in ko smo prišle gor na goro smo videle puščavo in žirafe,in pa v daljavi spet džunglo,sem sklepala v spanju da se vrtimo v krogu,medtem je ena kolegica padla med žirafe in se je en fant iz plemena v njo zaljubil in jo je želel posedovati..smo jo kar tam pustile laugh.gif ..nekaj v smislu da moramo nekoga tam pustiti da se lahko rešimo (nas je blo na koncu več,en tip z tistim kavbojskim klobukom se je šel ramboja,pa še en malo psihično srhljiv fantek ki nam je želel pomgati pa smo videli da v bistvu nas želi ubiti ampak mi kar naprej,sploh se nismo zmenili,baje da je ubogi ...)...preleepe naravne hiše,krasne rože,ozračje,megla.vaaau,najlepše sanje,aja pa rešili smo se..nekje v afriki smo naprej živeli. laugh.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#642 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3356 posts

Posted 03 February 2007 - 10:05 PM

kakšne zanimive sanje biggrin.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#643 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 04 February 2007 - 09:06 AM

biologijo smo pisal ... in profesorca, k je ze tko cist posebna, prnese en ogromn radio pa da eno cudno musko gor, da se nism mogla zbrat nikakor ... poleg tega je test obsegal 138 (!!) strani, pa en od sosolcev ga je ze nekej izpolnjeval (mojo verzijo), in je blo par stvari kr ze popravljenih pa par cudnih komentarjev pa tko ... in pol, k je zvonil, smo se zacel prtozvat, da je blo pa cist premal casa biggrin.gif ne da je bil test nemogoce dolg, ampak casa premal ... pa sploh ni blo nc iz snovi, ampak vprasanja v stilu 'ceprav jaz ne podpiram divjanja po cestah, zakaj se divjanje po cestah ni v redu?' biggrin.gif

sploh ni blo tezko (za razliko od zagamanih hormonov, k jih morem nastudirat danes ... muke ene).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#644 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 February 2007 - 11:54 AM

Sanjala sem, da sem bla pijana in so me sošolke v neki hotel htele spat dat. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#645 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 04 February 2007 - 02:39 PM

cry2.gif cry2.gif Da je naša bivša- fenomenalna učiteljica glasbe prišla nazaj: Ne vem, če bom kdaj kero učiteco tok pogrešala kot njo
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#646 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 08 February 2007 - 09:00 AM

Spet sem bila članica družine von Trapp, samo, da je bilo nas otrok več kot v filmu. Poleg mene, je bil tudi moj bratranec. Cela družina se je preselila in je imela nalogo da najde nekaj pomembnega, ki bi lahko uničilo svet. Ful je blo dobr, bi rada gledala film iz teh sanj. Gospod Georg-oče je bil pa še vedno zelo strog, čeprav ni več piskal na piščalko. Sam sta jih v sanjah Friderich-najstarejši sin in moj bratranec fasala. Pa sploh ne vem več, kaj sta zakrivila.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#647 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 08 February 2007 - 09:55 AM

bla sm na morju, poleti. ampak u bistvu je blo morje k reka, na obali pa vijugasta pescena cesta pa bukov gozd. da je stvar se bl zanimiva, je blo na tisti cesti ene 7 cm ledu, pa na 'reki' - morju tud, ampak nista bla povezana ... in smo se kao vozil z avti po cestah, k je ful drsel, k po toboganu, pol sva se pa dva znajdla na eni plosci v reki, kao so naju izdal, ampak sva midva zmagala, al nekej u tem stilu. in pol je sla plosca z nama vred pocasi pod vodo, tko nek do kolen ... pol sm se pa zbudila. ful lepe sanje u bistvu, pa ne vem, zakaj. zihr je blo se kej, pa sm pozabila :/.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#648 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 February 2007 - 10:58 AM

Sanjala sm da smo bli v nekih starih časih, in smo bli vsi bolj tko baročno oblečeni. In da je bil tam še moj tip, ampak je poleg mene od očeta podedoval še eno ženo in jst sm bla blazno ljubosumna, in potem smo mogli nekam it kr so se začele poplave in on je meni govoril da naj se ne sekiram in nevemkaj in potem smo prišli v nek grad in tam je bla na stopnicah una ženska (klicala se je Belinda) in on jo je ignoriral in jst sm bl azadovoljna, in potem smo šli naprej, in tam je bla ena druga ženska ki sm jo jst poznala in nisem bla nič sumničava, ampak on je kr prišu in jo odnesu proč in meni je reku naj ne težim. In jst sm bla čisto obupana še sto let potem ko sm se zbudila.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#649 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 February 2007 - 12:16 PM

Buahaha havea biggrin.gif Meni je ful hudo brat tvoje sanje ker se vedno narežim zraven biggrin.gif

Jst sm sanjala da sem se naenkrat znašla u Holivudu in igrala v enem filmu z Joaquinom .. huh.gif
Pol sem krnankrat preklopla na forum tuki gor in kao sm brala neko oceno .. In se spomnim da sem si rekla, to morem pa Dilemo vprašat. Ampak se nikakor ne morem spomnit kaj naj bi to blo hmm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#650 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 08 February 2007 - 12:57 PM

jst sem pa sanjala, da sem hotla it plavat, zelo sem si želela, bazen pa je bil majhen in ful umazana voda je bila. Čez čas je postala bolj čista in sem šla notr plavat.
Potem sem sanjala, da sem umivala fanta, ki je imel dlako kot zajec.
  • 0

#651 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 08 February 2007 - 01:14 PM

..., da so nas v Leklerku napadli dinozavri.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#652 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 February 2007 - 04:03 PM

QUOTE(Coco* @ 8. 2. 2007 - 14:16) View Post

Buahaha havea biggrin.gif Meni je ful hudo brat tvoje sanje ker se vedno narežim zraven biggrin.gif

Jst sm sanjala da sem se naenkrat znašla u Holivudu in igrala v enem filmu z Joaquinom .. huh.gif
Pol sem krnankrat preklopla na forum tuki gor in kao sm brala neko oceno .. In se spomnim da sem si rekla, to morem pa Dilemo vprašat. Ampak se nikakor ne morem spomnit kaj naj bi to blo hmm.gif

No, če ni ta tvoj post višek zlobe mad.gif Uživaš ob mojem trpljenju, sadistka! cry.gif

Drugače sm šla pa dremat po kosilu in med dremanjem dobila sms od redkvice, kar je pomojem povzročilo sanje, da mi hoče redkvica z neko mesarsko sekirco odsekat prste na nogah. Zelo mirno in veselo me je prepričevala, da to ni nič takega in da mi itak ne rabijo blink.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#653 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 09 February 2007 - 06:10 AM

Jst sem pa sanjala, da mi je naenkrat zazvonu mobitel in da sem dobila SMS. V njem mi je naša Ana sporočala da je dobila v Koloseju službo kot biljeterka (btw je bla prizadeta, podoba scena kot v tisti reklami za iste moožnosti pri zaposlovanju Katerega filma še niste videli?) huh.gif

Zdej sem se lih kar zbudila. In spet sanjala soforumašico. S Cvetko sem nakupovala v Modiani in lih ko sem gledala ene kavbojk, mi je reklada ima tumore na možganih in da bo 95 % umrla. blink.gif In jset sem se začela jokat ko budala tam sredi trgovine.
  • 0
Pablo Picasso

#654 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 09 February 2007 - 08:30 PM

Bila sem princesa Ana Amalia-ta ki jo imam na avatarju. Močno sem se skregala s svojim bratom Friderikom, ker nisem želela zapustiti svoje ljubezni. Nisem bila tiho, toliko časa kot ona, ampak sem mu že na začetku ugovarjala, ga žalila in bila skratka zelo neubogljiva. Dokler se ni tudi njemu čist strgal in začel me je kloftat, zraven pa je rekel, da si je mislil, da mene nikoli ne bo treba tepst. Jz pa sem se vrgla na tla in jokala. Toda nisem ga bila pripravljena ubogati.
Na žalost sem se prehitro zbudila, ker sem mogla na informativca. Me zanima, kaj bi se zgodilo v nadaljevanju. Zadnje čase zelo sanjam osebe iz filmov.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#655 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 10 February 2007 - 06:41 PM

Sanjala sem, da so mi odpadli prsti na roki in nisem mogla več risat blink.gif
  • 0
Pablo Picasso

#656 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 11 February 2007 - 11:55 AM

Sanjala sem...da mam fanta iz skupine Da Phenomena biggrin.gif biggrin.gif
Sploh ne vem kaksna bi bila povezava...je pa res,da sem tocno vceraj poslusala njune pesmi smile.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#657 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 12 February 2007 - 03:08 PM

Jst sem sanjala, da sem se spremenila v najnadležnejšo osebo na šoli, ki je kot nek križanec med pujsom in čarovnico z razpackanim eyelinerjem, ki nadleguje vse znance in neznance (sumim, da je malo zaostala).

• 0
Pablo Picasso

#658 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 12 February 2007 - 06:14 PM

Napisala sm eno pesmco, in jo mmi pokazala, pa se je začela neki name dret, k sm eno besedo narobe napisala, pol se je pa cel dan drla name, za čist vsako stvar k sm jo naredila.. blink.gif ?????????
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#659 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 13 February 2007 - 02:30 PM

sanjala da sem nekje po radiu slišala zmagovalno pesem iz eme 07, ki so jo za evrosong konkretno spremenili v pop stil in je bla ful dolgočasna, bedna, nič posebnega. jao no laugh.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#660 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 13 February 2007 - 10:10 PM

K si omenila evrosong, sm se spomnla enih sanj. Anžej je bil na vrsti, da zapoje, jz sm pa stala pod odrom med poslušalci in navijala zanj. Onzačne pet, sam ne Plan B, ampak Vroče!!! Sm v sanjah skakala tm pa vpila kva to poje!!!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users