Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35937 replies to this topic

#641 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 April 2006 - 02:46 PM

Oh ja, toti Atomiki...
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#642 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 24 April 2006 - 03:10 PM

QUOTE(sonchika)
Oh ja, toti Atomiki...

...se strinjam ermm.gif biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#643 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 24 April 2006 - 03:31 PM

QUOTE(_M_)
QUOTE(Jenna)

Pavec bo popizdil. biggrin.gif

haha, kaj se grejo, jst sm zjutraj brala v časopisu.
Sej baje je bil ravno on tisti \"the first to know\", ko ji je nesel pogodbo za podpisat domov, ona pa reče, da ne bo podpisala. laugh.gif
Sicer mi je pa vseen, se mi ne zdi nič čudnega, da je obupala.

A ni nesel domov podpisat tisti njihov menedžer, k poje regge vokal pri kingstonih, ker je ta iris doma iz iste vasi kot njegova žena. biggrin.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#644 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 April 2006 - 04:31 PM

mene zanima, zakaj si dohtarji tut pet minut ne morjo vzet za pacienta?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#645 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 April 2006 - 05:14 PM

Ne, 5 si jih že vzamejo, ampak več kot 7,5 min pa ne. Jebiga, norma.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#646 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts

Posted 24 April 2006 - 05:26 PM

QUOTE(sonchika)
Ne, 5 si jih že vzamejo, ampak več kot 7,5 min pa ne. Jebiga, norma.

js dons nism bla niti dve minuti noter. blink.gif ohmy.gif ermm.gif s tistim njegovim kladivom za reflekse bi ga po glau! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#647 Mayci

Mayci

sramežljivec

• Člani
  • 88 posts

Posted 24 April 2006 - 05:34 PM

dandanes je pač tko,da je zdravstvo rutina-malo kateri zdravstveni delavec si vzame čas za bolnika,kateri rabi pomoč,pri čemerkoli (niso pa vsi enaki)...če bi se kdo k meni zatekel,bi si že vzela nekaj minut časa...
  • 0

#648 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts

Posted 24 April 2006 - 05:36 PM

ammmm, še neki me zanima: a se vam je že zgodilo, da niste mogle povezat glasu z vizuelno podobo nekoga? tko, ste že vidle fotko, sam ne še človeka v živo, in ste se že menle po telefonu - in potem niste mogle združit tega? to se je men dons že spet zgodil, full smotan.
  • 0

#649 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 April 2006 - 05:36 PM

Stvar je tudi ta, da je zdravnikov premalo in marsikater dela večkratni normativ, zato enostavno nima časa ... ampak se ne bom spuščala v te vode.

[quote=Špela]ammmm, še neki me zanima: a se vam je že zgodilo, da niste mogle povezat glasu z vizuelno podobo nekoga? tko, ste že vidle fotko, sam ne še človeka v živo, in ste se že menle po telefonu - in potem niste mogle združit tega? to se je men dons že spet zgodil, full smotan.

Ja, se mi je že zgodilo večkrat ... najbolj drastičen primer je bil ta, ko sem spoznala nekoga, ki je velik čez 190 centi in pravi mačo, lušten in vse ... potem pa je odprl usta in ven je prišel glas 5 letne deklice ... dobesedno. Me je skoraj kipnilo po tleh!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#650 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts

Posted 24 April 2006 - 05:37 PM

QUOTE(DiLeMa)
Stvar je tudi ta, da je zdravnikov premalo in marsikater dela večkratni normativ, zato enostavno nima časa ... ampak se ne bom spuščala v te vode.

dobr, sej js to razuem, sam ... da pa mi tut diagnoze ne raztolmači, to je pa mal too much, no. ok, schluss, bom že preživela.
  • 0

#651 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 April 2006 - 05:38 PM

[quote=Špela][quote=DiLeMa]Stvar je tudi ta, da je zdravnikov premalo in marsikater dela večkratni normativ, zato enostavno nima časa ... ampak se ne bom spuščala v te vode.[/quote]

dobr, sej js to razuem, sam ... da pa mi tut diagnoze ne raztolmači, to je pa mal too much, no. ok, schluss, bom že preživela.

Ja, seveda obstajajo tudi taki, ki so preveč 'vzvišeni' nad pacientom ... povsod se najdejo taki, ki so sramota poklicu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#652 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 24 April 2006 - 05:44 PM

Tak je zadnjič, ko sem šla po tabletke k ginekologu ene tri ali štiri ženske ginekolog pustil čakat od 8h - 12h, ker je vmes šel na malico, ki se je s 45 min zavlekla na uro in 15 min. Ženske v čakalnici so skoraj popizditis doble. .
  • 0

#653 Mayci

Mayci

sramežljivec

• Člani
  • 88 posts

Posted 24 April 2006 - 05:45 PM

ja men se je tole tudi enkrat zgodilo..sem imela zmenek z enim fantom,ki je bil tudi zelo lušten,pol pa ko je odprl usta,sem opazila,da ima govorno napako,da mogel izgovoriti r-ja,povrh pa še je jeclal.. ohmy.gif
  • 0

#654 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 April 2006 - 07:08 PM

QUOTE(Kalypso)
Tak je zadnjič, ko sem šla po tabletke k ginekologu ene tri ali štiri ženske ginekolog pustil čakat od 8h - 12h, ker je vmes šel na malico, ki se je s 45 min zavlekla na uro in 15 min. Ženske v čakalnici so skoraj popizditis doble. .

wtf !? jaz ga ročno zadavim. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#655 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 25 April 2006 - 09:13 PM

A mi zna katera pomagat.Jaz se ne gibljem med pop/dance sceno ampak sem slisala eno supidupi pesem.Ne poznam pevko,niti naslovkomada..
Opis:
Zenksi glas,"latino" stajliš (zelo pase k poletju),pop/dance varianta ter refren gre nekako takole: so many nights(ali times) ...blablabla.,.blablablaaa in love with you ..so many niiiights,so may nights(ali times).
Ze dva dni iscem in nada.

Hvala. smile.gif
  • 0

#656 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 April 2006 - 09:15 PM

Gadjo - So Many Times
  • 0

#657 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 25 April 2006 - 09:16 PM

QUOTE(luminelle)
A mi zna katera pomagat.Jaz se ne gibljem med pop/dance sceno ampak sem slisala eno supidupi pesem.Ne poznam pevko,niti naslovkomada..
Opis:
Zenksi glas,\"latino\" stajliš (zelo pase k poletju),pop/dance varianta ter refren gre nekako takole: so many nights(ali times) ...blablabla.,.blablablaaa in love with you ..so many niiiights,so may nights(ali times).

Hvala. smile.gif

mislis gadjo - so many times ?!
sam ta komad je ze kr neki casa, od poletja...?!
  • 0

#658 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Opis:
Zenksi glas,"latino" stajliš (zelo pase k poletju),pop/dance varianta ter refren gre nekako takole: so many nights(ali times) ...blablabla.,.blablablaaa in love with you ..so many niiiights,so many nights(ali times).

Hvala. smile.gif
  • 0

#659 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Sem ti že zgoraj odgovorila, ni treba ponavljat posta.
  • 0

#660 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 April 2006 - 09:22 PM

QUOTE(DiLeMa)
Sem ti že zgoraj odgovorila, ni treba ponavljat posta.

točno tko.... dddd IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users