Mozolji
Posted 21 May 2007 - 08:47 AM
Posted 21 May 2007 - 06:48 PM
Posted 22 May 2007 - 01:51 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 May 2007 - 02:04 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 May 2007 - 03:49 PM
Kaj pa Avene Cleanance K?

ce namazem na flekec z namenom, da bi izginil, fasem nov mozolj. in spet flek in spet ...

Posted 22 May 2007 - 09:16 PM
WINK (fake one)

Posted 22 May 2007 - 09:27 PM

Posted 22 May 2007 - 09:36 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 May 2007 - 03:38 PM
ce namazem na flekec z namenom, da bi izginil, fasem nov mozolj. in spet flek in spet ...

Pri meni je dosti podobno, mi zelo zmasti kožo in ponavad na tistem mestu dobim mozolj. Ali obstaja še kakšna druga krema, ki ne zmasti toliko kože in pomaga pri bledenju oz. odstranitvi teh rdečih flekov od prejšnjih grehov ?!

Posted 28 May 2007 - 08:41 AM
Posted 28 May 2007 - 06:38 PM
Ima mogoče še kdo oz. bolj verjetno katera probleme z podkožnimi mazolji in se jih nekakor ne more znebiti? Do osebnega zdravnika najraje ne bi šel, ker je čudak. Naj obiščem dermatologa in če kdo pozna kakšnega dobrega v okolici Ljubljane, ki jemlje tudi brez napotnice. Ali pa ima mogoče katera še kakšno skrito orožje, kar se tiče krem?
Hvala za odgovor!
Posted 28 May 2007 - 06:41 PM
Posted 01 June 2007 - 05:59 PM
sm nova v tem forumu..in mi je fulll zanimiv...
še posebej ta tema ki se tudi mene tiče...
js imam tudi mozolje zadnje čase pa še rk dosti po bradi pa na desnem koncu brade pa prau akne..jih imam na tisti strani že približno 3 leta...pa mi je zdravnica dala dalacin in differin..na začetku mi je fulll pomagalo..zadnje čase pa opažam da nič...na bradi mi se pojavljajo mozolji ki mi zginejo ampak še zmeraj se čuti spodaj korenina mozolja pa rdečica...in to sploh ne izgine jih mam že kake 2 meseca...pol pa mi je zdravnica dala skinoren...na začetko prva 2 tedna mi je pomagalo...zdej nič...je rekla da ko bo minilo poletje mi bo dala tablete...
ma kaj res da te tablete ki ste omenjali roquet al kaj so že imajo take stranske učinke???mislim depresija pa to...

aja pa uporabljam enkrat na teden masko pa peeling
js res nevem kaj naj nardit...
imam težave z mozolji že od 12-leta to pomeni tam nekje 8 let...
aja še nekaj če imaste mozolj ki vam pride čez noč in ga ne veste kako prekrit...
si predu pudrom nanesite zelen korektor ki se kupi v več al manj usaki prfumeriji... in si ga date na tist rdeč mozolj(pazite mora biti rdeč)in samo malo ma res malo razmažite...tista zelena barva se še vedno lahko vidi...kr itak pol boste dale čez puder...in tista zelena barva bo nevtralizirala rdečo...rezultat je odličen kr sm tudi js probala..najboljši korektor pa je od SHISEIDO je precej drag tam okoli 30 eurov ampak ga je kr dosti...probajte!!!

Posted 01 June 2007 - 06:48 PM
Če ti Differin ni nič pomagal, je to zadnja rešitev. Stranske učinke je pa potrebno vzeti v zakup.
Posted 01 June 2007 - 06:58 PM

Jazst sem p opazila da najbolj na prehrano trzam. Ta tedn sem 3x jedla pico in obraz mi kar žari. Mpak na žalost ne od zdrave kože, mpak od mozoljev.

Posted 02 June 2007 - 10:46 AM
Tiste tablete so ali Clinofug ali pa Roacuttane. Oboje imajo precej agresivne stranske učinke. Tablete so pa še KT - kontracepcija, ki tudi pomaga pri hormonskem neravnovesju.
Če ti Differin ni nič pomagal, je to zadnja rešitev. Stranske učinke je pa potrebno vzeti v zakup.
ja ja se mi zdi da mi je rekla da mi bo dala te KT pa še ene nvem kako se kličpejo...
kaj mogoče veš kakšne so te KT, mislim če kaj pomagajo pa kakšne stranske učinke imajo?!
ki vem da pri nekaterih so rekli da tudi lasje izpadajo...že tko mi izpadajo...in to precej...in še da te tablete uzamem...pol pa ajoj...
aja pa še nekaj imam pa tudi majhne mozoljčke po hrbtu in dekolteju...ampak ne mozolje...tko take pikice majhne pa ene so rdeče..in mi gre full na žiuce ki se vidi...na dekolteju sm si zadnjič probala dat skinoren pa mi je fullll naredu reakcijo...kot alergijo
kaj ti bi mi lahko kaj priporočala če veš?
Posted 03 June 2007 - 10:26 AM
pikice... jaz imam podobne na rokah, samo ne vem, če gre za isto stvar. Možno je, da so zamašene lojnice in izgledajo kot mozolji. Ni pa nujno. Ne morem na pamet sklepati. Probaj si narediti čisto blagi piling. Če gre za to, kar sem napisala, bi moralo pomagati po nekaj uporabah. (samo ne reče se temu zamašene lojnice, ampak nekako drugače, pa se trenutno ne morem spomniti).
Posted 03 June 2007 - 12:24 PM
KT so Diane. Kar precej ženskam so pomagale. To je še najbolj blaga rešitev med vsemi. Jaz bi na tvojem mestu najprej probala te, pa kasneje kaj močnejšega.
pikice... jaz imam podobne na rokah, samo ne vem, če gre za isto stvar. Možno je, da so zamašene lojnice in izgledajo kot mozolji. Ni pa nujno. Ne morem na pamet sklepati. Probaj si narediti čisto blagi piling. Če gre za to, kar sem napisala, bi moralo pomagati po nekaj uporabah. (samo ne reče se temu zamašene lojnice, ampak nekako drugače, pa se trenutno ne morem spomniti).
ok tenxxx!!!fulll tenxx za tvoje nasvete
kr meni zdravnica je rekla da jih bom imela to kuro 3 mesece...in kaj pol ko jih bom nehala jemati bo mi spet pršlo isto stanje?!kr sej js nimam nevem kakih mozoljev samo tu na bradi na desem koncu...pa tko na bradi mi pridejo kaki..ma čene po čelu in liccah nimam skoraj nič...
kaj imaš ti po ramenih te pikice al kako se jim reče?kr tudi js jih imam...zgledajo ko fulll majhno mozoljčki..samo niso gnojni..samo mi gre na živce kr so malo rdeči pa če hočeš imet kakšno majčko se vidi in je full grdo..po mojem imamo isto..vem da js sm si kupla rokavico od sisal pa si tudi s soljo delala peeling sam je ma lih malo pomagalo..edino kr mi je pomagalo je blo poleti ko me je sonce zažgalo pa morska voda...ma po mojem ko mi bo dala zdravnica tiste tablete za mozolje mi bo tudi to izginilo..upam no
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users