Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#641 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85960 posts

Posted 06 April 2021 - 01:50 PM

Valda kuhajo. :) Veckrat kaj pokaze, se mi zdi da ima veliko znanja o tem. Kam bi pa sicer dajala vse te zacimbe? :D Ze od takrat se mi zdi, ko je meni pomagala in sva se tudi o tem pogovarjali (pa ne mislim samo hrane, ki vzpodbuja laktacijo). Je kar gurmanka.

Ora, a ves da prav glede njegove neizbircnosti tudi malo sebi zasluge pripisujem. :D Vmes je imel vsa mogoca obdobja, tudi eno res dolgo, ko ne bi jedel nic pametnega, ce bi jaz popuscala, namesto da sem mu se naprej ponujala vse. In je scasoma minilo, sem se pa takrat kar poglobila v to. Pa se dolocena teorija zdaj ne obnese vec (npr. glede sladkarij, ker jih do 2. leta povohal ni, od takrat pa ...). Do takrat sem mislila, da mi bo vsaj to prihranjeno. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#642 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 06 April 2021 - 01:55 PM

Mogoce imajo tako obdobje. Prav zadnjic je rekla, da ze vec tednov niso, da jih dostava resuje.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#643 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 06 April 2021 - 01:56 PM

Ja tudi jaz sem si jih in potem je prisla Sofi...

Hvala Podgana.
  • 0

#644 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 06 April 2021 - 02:05 PM

Gremo v temo otroci nadaljevat.
  • 0

#645 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 06 April 2021 - 02:35 PM

Ja to danes recimo, pulover s traktorji in žabe z roza pikicami.

Aja. : ) Ne vem, mene ni zmotilo, saj da tako hlače čez žabe.
Meni je edino “obstajanje” samo v puloverju in žabah zoprn spomin na vrtec, M. nisem nikoli tako oblačila (niti ni maral žab, no).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#646 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 06 April 2021 - 02:41 PM

Kje to gledate?

V. je danes govorila mau,mau, pa sem jo vprašala, kje je muca in je pokazala na svoja kolena :D Itak sva potem tiste žabe oblekli, kjer so muce na kolenih.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#647 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 06 April 2021 - 04:04 PM

Zadnje case me Eva Ahacevic nervira...vedno zrihtalna vse oh in sploh...jebes ce napise da je hudonpa da je utrujena, ce pa na profilu vse tipi topi zgleda

Joj ja, nekajkrat sem jo pogledala. Saj mi je ful luštna, ampak me je ravno ta zrihtanost zmotila. Mislim, da sem enkrat videla, da je napisala, da je skoz doma, ali je bila cel dan doma, vedno pa naličena, v kakšnih bluzah, oblekah. Saj normalno, da se ne bo slikarila z mastnimi lasmi, vedno z razmetanim stanovanjem v ozadju, ampak to prikazovanje popolnosti je nerealno. Pač meni to res ni blizu no.

Sem videla tudi eni objavo od neke druge ženske z majhnimi otroki, kjer je napisala, da uporablja filtre, zato ker če bi druge ženske videle, kako izgleda v resnici in kako je utrujena, bi si mogoče katera premislila in ne bi hotela imeti otrok. Mislim, halo, wtf??? :lol: Ker to, da se na družbenih omrežjih delaš lepo, popolno, spočito, je pa res ful boljše in dobro sporočilo za druge.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#648 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85960 posts

Posted 06 April 2021 - 04:32 PM

Glede Eve sem jaz ze zadnjic napisala, da tezko razumem to. In glede pospravljanja tudi, njen dec mi deluje totalno neuporaben.
  • 0

― V. Van Gogh

#649 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 06 April 2021 - 06:07 PM

Anouk:
https://instagram.co...d=1o2g6cjn0vwqa
  • 0

#650 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 06 April 2021 - 06:37 PM

Tnx, nisem vedela, da ima še en profil :D
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#651 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 06 April 2021 - 08:13 PM

Kateri je pa drugi? : ) Aja, Pikarije najbrž, tistega ne spremljam. : )
  • 0

#652 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 20 April 2021 - 11:12 PM

Vsakič, ko vidim posnetke pri Chiari, kako vozijo sina v avtu, postanem kar živčna. Očitno jim ni še nihče povedal, kako se otroka pravilno pripne v sedež.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#653 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 21 April 2021 - 07:25 AM

Uf pa res,sem sla prav preverit
  • 0

#654 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 07 May 2021 - 06:46 PM

Marina P. Frangez je mesece! razvijala (sicer simpaticno idejo), ki ze obstaja. Za identicno ceno.

Gre pa za gosko, ki s krili in vratom objame dojencka in ima skrito grelno blazinico. Ne vem, a ne vejo, da je internet dostopen vsem. Da ne mores neopazno krast idej. Nikjer ne napise kje je dobila inspiracijo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#655 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85960 posts

Posted 07 May 2021 - 07:20 PM

Pa 75 €. :o Jaz ne verjamem v te fore.
  • 0

― V. Van Gogh

#656 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 07 May 2021 - 07:23 PM

Dobr se pa slisi, ane :D Original ima (kaksno nakljucje) identicno ceno a ona nic ne ve o tem :lol: Verjamem pa, da revice, ki jo reklamirajo, res nic ne vejo.

https://www.zoenvoor...-warming-pillow
  • 0

Tumblr

#657 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85960 posts

Posted 07 May 2021 - 07:28 PM

Hahaha
Mi pa njena vseeno deluje bolj dodelana, ta izgleda kot iz Ikee za 12 €.
  • 0

― V. Van Gogh

#658 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 11 May 2021 - 02:43 PM

Pri Merá oblačilih od AD me moti samo zavajajoča reklama - da je dostopna za vse. Navadni topi za 50 € niso dostopni za vse pa konec.
Itak je problem, da je skoraj vse cotovje produkt fast fashion-a in so cene v resnici nenormalno nizke, ker jih na drugem koncu sveta naredijo ljudje skoraj zastonj in v pogojih, zaradi katerih umirajo. Lepo je, da se je lotila posla, v katerem so vsi v verigi pošteno plačani in je zato cena končnega produkta morda upravičena, ampak potem je treba reči bobu bob in se ne sprenevedat.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#659 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 28 May 2021 - 07:33 PM

Spet sem se malo Oopsi nasmejala po dolgem casu 😁 morajo bit malo posebni tile. Opazila sem to kar je ze Barbarina pisala,da z Okey ne sodelujejo vec, pa tudi sicer jim je spet nekaj obrnilo 🤦
  • 0

#660 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 07 June 2021 - 09:04 PM

Od brigitechuuye so me malo šokirali storyji, ko je vprašala, o katerih stvareh se v partnerskem odnosu ljudje ne morejo pogovoriti.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users