SUper. Malo manj super edino za mojo denarnico

Anti-aging nega
Posted 12 February 2017 - 12:24 PM
[Napoleon]
Posted 12 February 2017 - 02:01 PM
Mislim, da je Nincha enkrat pisala o tem, da je imela takšno reakcijo. Mislim, da so ji v lekarni priporočili Bepanthen?
Jaz sem mela grozne opekline ja, ampak sem zdaj ubogala Podgano in lahko Belakne normalno uporabljam, tudi vsak dan, samo obvezno ga moram sprati. Pustim pol ure, kdaj tudi dlje, potem pa umijem obraz z vodo in nanesem kremo, se super obnese. Sploh po čelu in nosu ga lahko uporabljam vsak dan, po licih pa se začnem malo lupit, ampak ni pa več sledi o opeklinah. Očitno mi ne odgovarja, da bi ga puščala celo noč gor, pa še med spanjem sem si vedno vse raznesla po vekah in me je vse grozno peklo, zdaj je pa res fajn. Načeloma pa Belakne uporabljam 3-4x na teden.
After all this time?
Always.
Posted 12 February 2017 - 03:19 PM
No, zdaj sem pa naročila še primer in caffeine solution, da sem imela zastojn poštnino
Si jo dejansko imela? Kolker sem preletela na njihovi strani, piše da je zastojn poštnina nad 25 samo za naročila iz UK?
[Napoleon]
Posted 12 February 2017 - 03:26 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2017 - 05:48 PM
Posted 12 February 2017 - 06:48 PM
Kaj pa te mene nekaj zabava, vrednost naročila je 26,50 pa mi še kr kaže poštnino.
[Napoleon]
Posted 12 February 2017 - 07:23 PM
Ti si fix na victoriahealth
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 February 2017 - 07:59 PM
Fix?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 February 2017 - 08:01 PM
Jaz to iz zajebancije govorim, eni pa to čisto resno uporabljajo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 February 2017 - 08:01 PM
Ne vem kaj to pomeni, pri nas se ne uporablja tega hehe.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 February 2017 - 08:11 PM

― V. Van Gogh
Posted 12 February 2017 - 08:25 PM
Hahaha, omg. Jaz pa fiksirana na victoriahealth, ko sem že naročala in mi ni bilo nič jasno. Misterij razrešen.
Šipkovega olja pa ni :AJEBEŠ:
[Napoleon]
Posted 12 February 2017 - 08:27 PM
Fix tudi pri nas uporabljajo. Mladina predvsem

Posted 18 February 2017 - 04:16 PM
Frčica, kako ti zaenkrat ugaja tista The Ordinary vlažilna krema?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 February 2017 - 09:16 PM
Zaenkrat mi je super, tudi pred menstruacijo se mi ni spustil noben mozolj. To sicer ne pripisujem kremi, ampak celotni skupini izdelkov, ampak kot kaže mi pa mozoljev ne dela.
Na splošno sem z izdelki izjemno zadovoljna. Hialuronsko bom naročila za mami in taščo, mami bom pa dala nekaj mojih izdelkov na probo preden si sama naroči.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 February 2017 - 06:25 PM
Jaz pa še vedno čakam paket..
Posted 19 February 2017 - 07:15 PM
Frida, te dni sem začela uporabljati Derma E kremo v novi embalaži in opazim razliko v teksturi, ker so malenkost spremenili sestavine. Je malo redkejša in lažje se razmazuje. Ni pa zato nič manj hranilna.
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2017 - 07:56 PM
Aha, mogoče so pa za ta novo kremo še malo starih embalaž porabili
Ja, še vedno je super, razlika je minimalna.
Posted 19 February 2017 - 08:37 PM
Jaz pa še vedno čakam paket..
Koliko časa pa že čakaš in koliko časa ste ostale čakale na dostavo? Zdaj sicer piše na njihovi strani, da imajo ogromno naročil in so zato zamude. Jaz bom jutri naročila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users