Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 21 September 2007 - 05:29 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 September 2007 - 05:33 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 September 2007 - 05:41 PM
Sem te prehitela s postom

A gremo klub špagetov ustanovit?

Uuuu, Hevea, frufru, si upaš?
Jaz si ne, pussy sem!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 21 September 2007 - 07:57 PM

Pa probaj kakšne maske, recimo Gliss Kur Oil Nutritive ali Total Repair 19, sta obe zelo kvalitetni in cenovno ugodni. Z redno nego lahko stanje las drastično izboljšaš. Probaj se tudi res s frizerjem pomenit za tisto prej omenjeno striženje, ker boš pomoje nenormalno zadovoljna.
Posted 21 September 2007 - 09:26 PM
Ej bejbi, jst sem bla tud tk skrajna pr svojmu; dejansko me je tko ostrigu, da ni nihče sploh opazu, da je čupa kej krajša, In res ni no. Točno tak me je ostrigu, kot so zdej svetovale; mal mi je spodnje špice šišnu, pa naredu lepo obliko, zgornjo plast pa z razliko kake treh centi pošišal. Taka čupa je dejansko bolj volumnasta, deluje bolj polno, oblikuje se bol fajn. Če je vredu frizer bo sam od sebe tako postrigel, je najboljši način, da ohraniš dost dolžino, špice pa grejo in lasje izgledajo čedkani. Jst bi ti dala en gost frufru na čelo, tak raven, nč resic.
Never!!

Barva pa se mi zdi da je bla včasih lepša

No jst bi mela spet take lase, samo daljše!

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 September 2007 - 09:42 PM

A da ne maraš frufrujev?? Ko smo s tino postrigle (frfru) si rekla, da mava obe lepo frizuro samo ti in tina2, da mate grdo. WTF??
Posted 21 September 2007 - 09:44 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 September 2007 - 09:45 PM

Posted 21 September 2007 - 09:54 PM

Posted 23 September 2007 - 01:56 PM

Ostrigla se bom po plasteh, recimo kakih 10 cm bom dala dol. Zanima pa me če katera pozna kakšen kvaliteten preliv za lase? Barvala se ne bom, se nisem še nikoli v življenju, rabim pa eno spremembo, ker sem že tako naveličana te barve da ji za verjet.
Torej - kateri preliv naj vzamem?

Hvala!

Posted 23 September 2007 - 02:46 PM
DiLeMa,
si kaj čekirala od Lavere šampon z mangom? Jaz sem se malo zapičla vanj, sploh, ko sem vzela v poštev, kako mangov balzam diši.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 September 2007 - 03:07 PM

Posted 23 September 2007 - 03:43 PM
Kinky!

Kaj če bi probala s kano? Glih tlko, da malo poživiš barvo. Bom pobrskala za odtenkom.
Mogoče bom pa res, super ideja!

Posted 23 September 2007 - 03:51 PM

Posted 23 September 2007 - 03:59 PM

Neko tako čupo kak ma Jenna, samo da ne bi bla tak kratka povrhu. Štos je v tem, da mi je tak fajn, ko si tlko frizur lahko naredim!! Pol si pa jih nem mogla

Ja, in še to. Bojim se, da bom pol zgledala, ko da bi mi kdo bombo porinil v usta in jih zaprl. Ne vem, kak bojo štrleli.
Pa kano bi si tudi dala gor, a kaj ko je barvanje pol tak drago, jaz pa nimam tlko dnarja. Že striženje konic mi je predrago

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 23 September 2007 - 04:05 PM

Sedaj pa grem k enemu kolegu, ki je sicer frizer in dela v frizerskem salonu, ampak striže tudi doma. Je dober kolega od mojega brata, tako da me bo ostrigel za nek drobiž, kano bom pa s seboj prinesla pa me bo on lepo pobarval, ker sama si ne upam.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users