Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#641 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 September 2007 - 05:29 PM

Hevea, ti imaš iste lase kot jaz, malo svetlejše (se tudi jaz ne barvam) in daljše, če ne smo pa tam tam (pa Sarah ima tudi podobne če se ne motim). Pravi špageti brez volumna, če naredim rep rata tak majhen (tenek). Sem se pa lani decembra ostrigla 15 cm in mi je naredilo res več volumna, prav super je zgledalo! Letos decembra bom šla ponovno. Sem pa tudi jaz navezana na svoje lase, vsak cm mi veliko pomeni, ampak res narediš lasem uslugo če malo več ostrižeš. In ta ideja s plastenjem se mi zdi odlična, jo bom tudi sama upoštevala ko grem naslednjič 'pod nož'! wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#642 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 September 2007 - 05:31 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 9. 2007 - 18:29) View Post

(pa Sarah ima tudi podobne če se ne motim).

Sem te prehitela s postom tongue.gif

A gremo klub špagetov ustanovit? laugh.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#643 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 September 2007 - 05:33 PM

Ej bejbi, jst sem bla tud tk skrajna pr svojmu; dejansko me je tko ostrigu, da ni nihče sploh opazu, da je čupa kej krajša, In res ni no. Točno tak me je ostrigu, kot so zdej svetovale; mal mi je spodnje špice šišnu, pa naredu lepo obliko, zgornjo plast pa z razliko kake treh centi pošišal. Taka čupa je dejansko bolj volumnasta, deluje bolj polno, oblikuje se bol fajn. Če je vredu frizer bo sam od sebe tako postrigel, je najboljši način, da ohraniš dost dolžino, špice pa grejo in lasje izgledajo čedkani. Jst bi ti dala en gost frufru na čelo, tak raven, nč resic.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#644 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 September 2007 - 05:41 PM

QUOTE(Sarah @ 21. 9. 2007 - 18:31) View Post

Sem te prehitela s postom tongue.gif
A gremo klub špagetov ustanovit? laugh.gif

biggrin.gif 3 kandidatke smo že, ja! IPB Image

Uuuu, Hevea, frufru, si upaš?

Jaz si ne, pussy sem! cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#645 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 September 2007 - 07:57 PM

Hevea, js mislim, da bi morala dat v vsakem primeru vsaj tolk stran, pa bi lasje izgledali že full bolj lepi:

IPB Image

Pa probaj kakšne maske, recimo Gliss Kur Oil Nutritive ali Total Repair 19, sta obe zelo kvalitetni in cenovno ugodni. Z redno nego lahko stanje las drastično izboljšaš. Probaj se tudi res s frizerjem pomenit za tisto prej omenjeno striženje, ker boš pomoje nenormalno zadovoljna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#646 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 September 2007 - 09:26 PM

QUOTE(Cvetka* @ 21. 9. 2007 - 18:33) View Post

Ej bejbi, jst sem bla tud tk skrajna pr svojmu; dejansko me je tko ostrigu, da ni nihče sploh opazu, da je čupa kej krajša, In res ni no. Točno tak me je ostrigu, kot so zdej svetovale; mal mi je spodnje špice šišnu, pa naredu lepo obliko, zgornjo plast pa z razliko kake treh centi pošišal. Taka čupa je dejansko bolj volumnasta, deluje bolj polno, oblikuje se bol fajn. Če je vredu frizer bo sam od sebe tako postrigel, je najboljši način, da ohraniš dost dolžino, špice pa grejo in lasje izgledajo čedkani. Jst bi ti dala en gost frufru na čelo, tak raven, nč resic.

Never!! blink.gif Sori, ampak taki frufruji mi res niso všeč, nasploh ne maram frufrujev (z izjemo lepo narejenega postrani). biggrin.gif Tko da to totalno odpade. In pomojem mi še ne bi pasal na faco, ni šans. tongue.gif

Barva pa se mi zdi da je bla včasih lepša hmm.gif Al pa se mi samo zdi, nevem.
No jst bi mela spet take lase, samo daljše! cry.gif

IPB Image
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#647 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 21 September 2007 - 09:42 PM

Ne boš se postrigla za 1 cm, ker bom jaz zraven in ti bom zatežila tongue.gif
A da ne maraš frufrujev?? Ko smo s tino postrigle (frfru) si rekla, da mava obe lepo frizuro samo ti in tina2, da mate grdo. WTF??
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#648 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 September 2007 - 09:44 PM

Ti maš postrani frufru, bebo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#649 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 21 September 2007 - 09:45 PM

Pa ga mej tudi ti postrani smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#650 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 September 2007 - 09:54 PM

Ja nočem ga no biggrin.gif
  • 0

#651 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 September 2007 - 01:56 PM

No, sem se naročila pri frizerju. woot.gif

Ostrigla se bom po plasteh, recimo kakih 10 cm bom dala dol. Zanima pa me če katera pozna kakšen kvaliteten preliv za lase? Barvala se ne bom, se nisem še nikoli v življenju, rabim pa eno spremembo, ker sem že tako naveličana te barve da ji za verjet.

Torej - kateri preliv naj vzamem? hmm.gif

Hvala! IPB Image
  • 0

#652 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 September 2007 - 02:03 PM

Kinky! w00t2.gif

Kaj če bi probala s kano? Glih tlko, da malo poživiš barvo. Bom pobrskala za odtenkom.

IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#653 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 September 2007 - 02:46 PM

DiLeMa,
si kaj čekirala od Lavere šampon z mangom? Jaz sem se malo zapičla vanj, sploh, ko sem vzela v poštev, kako mangov balzam diši.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#654 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 September 2007 - 03:07 PM

Nisem ga vohala, ker ga niso imeli. Lahko pa povem, da limonin nenormalno diši, sploh ne po limoni, ampak - ah, krasno. Bi ga takoj vzela, če ne bi bil za mastne lase. Sem pa vzela včeraj tega s plavico, proti prhljaju, ki pa mi rahlo zaudarja. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#655 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 September 2007 - 03:13 PM

QUOTE(DiLeMa @ 23. 9. 2007 - 16:07) View Post

Lahko pa povem, da limonin nenormalno diši

A to je govora o Logoninem šamponu Limonin balzam? woot.gif Ker tega imam namen naslednjega kupit.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#656 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 September 2007 - 03:43 PM

QUOTE(Adriane @ 23. 9. 2007 - 15:03) View Post

Kinky! w00t2.gif
Kaj če bi probala s kano? Glih tlko, da malo poživiš barvo. Bom pobrskala za odtenkom.

Mogoče bom pa res, super ideja! wink.gif Hvala ti! IPB Image
  • 0

#657 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 September 2007 - 03:44 PM

Oni odtenek, ki sem ga nalimala. Verjetno boš mogla it v Kalčka pogledat in v roke prijet. Boš bolje vidla
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#658 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 September 2007 - 03:51 PM

Ja ja, bom šla. Res si želim eno spremembo, ker imam isto barvo že od vedno, dolge lase pa že vse od OŠ naprej. No, dolgi lasje ostajajo, glede barve pa....take odtenek ki si ga predlagala mi je zelo všeč. Bom poročala kaj in kako! wink.gif
  • 0

#659 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 September 2007 - 03:59 PM

Jaz bi tudi šla na striženje in farbanje sad.gif
Neko tako čupo kak ma Jenna, samo da ne bi bla tak kratka povrhu. Štos je v tem, da mi je tak fajn, ko si tlko frizur lahko naredim!! Pol si pa jih nem mogla sad.gif

Ja, in še to. Bojim se, da bom pol zgledala, ko da bi mi kdo bombo porinil v usta in jih zaprl. Ne vem, kak bojo štrleli.

Pa kano bi si tudi dala gor, a kaj ko je barvanje pol tak drago, jaz pa nimam tlko dnarja. Že striženje konic mi je predrago mad.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#660 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 September 2007 - 04:05 PM

Jaz sem dala lani decembra za striženje konic v Mič Stylingu 7 čukov. Mene je kmalu pobralo. Ker računajo enako pač za žensko striženje, ali stižejo pač neko fizuro ali pa samo ravno odrežejo konice. down.gif

Sedaj pa grem k enemu kolegu, ki je sicer frizer in dela v frizerskem salonu, ampak striže tudi doma. Je dober kolega od mojega brata, tako da me bo ostrigel za nek drobiž, kano bom pa s seboj prinesla pa me bo on lepo pobarval, ker sama si ne upam. smile.gif

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users