V vsakem primeru pa so zadaj samo štirje pari rok od bivših, tako da ni razloga, da bi bil kdorkoli tukaj kurba.
Reklame
Posted 12 December 2010 - 09:35 PM
V vsakem primeru pa so zadaj samo štirje pari rok od bivših, tako da ni razloga, da bi bil kdorkoli tukaj kurba.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2010 - 09:38 PM
Seveda da ne, tukaj podpiramo odprto seksualno zivljenje.
Posted 12 December 2010 - 09:43 PM
Right.
Pa če bi bile vse te roke moške, bi prihajale iz njenega hrbta, ker bi bili njeni bivši, so pa njegove.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2010 - 09:47 PM
Posted 12 December 2010 - 09:49 PM
Govoriš napačno.
Meni sploh ni jasno, od kje si to interpretacijo potegnil, z Bellini imava prav. ˆ-ˆ
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2010 - 09:57 PM
SHAZAM, WHAM BAM THANK YOU MAAM and HOOZAH.
Pa pustmo moj komentar o kurbanju na miru, ker je bila šaLa [sa velkim L-jem]. °^° Seveda da ni.
Posted 12 December 2010 - 09:59 PM
Ker bi predstavljale NJENE bivše, s katerimi ima zdaj tudi on opravka, je pa obratno.
Each time you sleep with someone, you also sleep with HIS past.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2010 - 10:02 PM
Ne vem no, jz sm čist zmeden ker se mi zdi to tako očitno. ;p
Posted 12 December 2010 - 10:03 PM
Saj piše his past, ne her.
Ne vem, meni je čisto nedvoumno prikazano, da je ona lahko ogrožena zaradi njegovih bivših.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2010 - 10:11 PM
Posted 12 December 2010 - 10:15 PM
Foter je rekel, da so to ženske roke, razen, če ni kakšen pianist.
Halo, saj so res ful tanke za moške.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2010 - 10:19 PM
Saj piše his past, ne her.
Ampak HIS se nanaša na SOMEONE, ki je pa lahko ali moški ali ženska. Tak si jaz to razlagam.
Meni je slika dvoumna in morda je tudi mišljena tako.
1) Lahko da je ona ogrožena, ker je spala s tolikimi moškimi - pač, ta trenuten je prikazan,
ostale roke pa so roke oseb iz preteklosti, s katerimi je bila.
2) Lahko pa da je ogrožena zato, ker je on spal s toliko različnimi partnerji - in roke ponazarjajo
objemanja različnih partnerjev s strani njega.
Roke mi pa delujejo moške, prav nič ženske. Pač niso nabildane.
Ne vidim logike, da bi bile ženske roke to. Smisel?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 December 2010 - 10:24 PM
In zakaj bi njene bivše objemale njegovo trenutno? Ajaaa, skozi to bi jo lahko okužile!
Te ženske roke (ki vsekakor ne izgledajo žensko) so odraz njegove preteklosti in pač prežijo na trenutno.
Good point! XD Mislim, da bi znala imeti prav. Čeprav tudi nasprotna razlaga ni za odmet.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 December 2010 - 10:27 PM
Ja, tako sem mislila.
So pa res grde roke, ampak meni vseeno izgledajo bolj ženske, kot moške. Mogoče, ker sem navajena Piketovih.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2010 - 10:29 PM
Slika je vsekakor pomenljiva.
Posted 12 December 2010 - 10:30 PM
Se pa strinjam da se his po mojem mnenju nanaša na "nekdo pač" in ne na določeno osebo (njo ali njega).
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 December 2010 - 11:13 PM
Vsekakor zanimiva/ucinkovita vizualizacija ze 100x prezvecenih besed.
Ona s klimo je dobra ja, sem jo ze videla nekje pred casom.
Posted 12 December 2010 - 11:14 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 December 2010 - 11:15 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users