Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#641 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 16 February 2010 - 01:27 AM

V Budimpesto, na Metallico or both? :] Predvidevam, da v Budimpesto, ker na Metallico tako ali tako gres v Zg. ;)
Kaj posebnega gledat?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#642 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 February 2010 - 09:18 AM

Ja, pojdi na Metallico in na oglej Budimpešte, tako boš združila oboje. happy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#643 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85960 posts

Posted 16 February 2010 - 09:57 AM

QUOTE(_Planet_ @ 16. 2. 2010 - 1:27) View Post
V Budimpesto, na Metallico or both? :] Predvidevam, da v Budimpesto, ker na Metallico tako ali tako gres v Zg. ;)
Kaj posebnega gledat?

Lejo, kako filozofira. biggrin.gif Na M. v B., ja. V ZG grem pa tudi. -)

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#644 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 February 2010 - 09:59 AM

laugh.gif

Čakej, ti greš oboje, Jina?

butl.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#645 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 16 February 2010 - 11:08 AM

QUOTE(Kinky @ 16. 2. 2010 - 9:18) View Post

Ja, pojdi na Metallico in na oglej Budimpešte, tako boš združila oboje. happy.gif

Ja! woot.gif

QUOTE(Jinadaze @ 16. 2. 2010 - 9:57) View Post

Lejo, kako filozofira. biggrin.gif Na M. v B., ja. V ZG grem pa tudi. -)

lol1.gif
  • 0

• Guests

Posted 16 February 2010 - 12:10 PM

Saj se ve, da bo v Budimpešti neprimerljivo večji raztur kot pa v Zagrebu. Saj pa Košmerl ma že razprodano. Zagreb pa je še prost. Jebeš tisti njihov hipodrom. Metallico je treba doživet na stadionu. Ni to isto. Poleg tega pa je Budapest eno zelo prijetno pa romantično mesto bi lahko rekel. Maš kaj za videt. Ne kot v Zagrebu ko same grafite gledaš pizdo huje ko, da bi prišel v neko četrt Bronxa.

Planetka..a se pol vidima tam? smile.gif

P.S.- Bil na AIC pred par mesci na Dunaju. Bil zelo dober pa predvsem čustven koncert. Nov pevec me je več kot pozitivno presenetil ampak vseeno jedro in glava benda ostaja Jerry Cantrell. Mogoče nalimam par fotk kasneje. smile.gif
  • 0

#647 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 16 February 2010 - 01:42 PM

OR w00t2.gif Zelo verjetno danes nabavim karte, cakam se na kolega, ma prav dolgo ne bom, da ne bo slo vse v maloro.
  • 0

• Guests

Posted 16 February 2010 - 02:30 PM

A s kolegom boš šla? Kul. A ne gre še slučajno kaka simpatična pupa z velko rito zraven?..for me you know.. biggrin.gif Eh hecam se..ne poslušaj me...bimbo pač...

Ej superzajebano bo...v glavnem trosilo bo se vse do Ljubljane...komaj čakam.. cool.gif

• 0

#649 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85960 posts

Posted 16 February 2010 - 02:32 PM

QUOTE(Kinky @ 16. 2. 2010 - 9:59) View Post
laugh.gif

Čakej, ti greš oboje, Jina?

butl.gif

Ne grem na oboje, ni dinar. biggrin.gif

• 0

― V. Van Gogh

#650 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 16 February 2010 - 02:59 PM

QUOTE(Oakland Raider @ 16. 2. 2010 - 14:30) View Post

A s kolegom boš šla? Kul. A ne gre še slučajno kaka simpatična pupa z velko rito zraven?..for me you know.. biggrin.gif Eh hecam se..ne poslušaj me...bimbo pač...

Greva s pobom, morda gre se kolega & co.. Najde se tudi simpaticna pupa pravsnjih mer zate, samo je zal oddana.

: D

QUOTE(Oakland Raider @ 16. 2. 2010 - 14:30) View Post

Ej superzajebano bo...v glavnem trosilo bo se vse do Ljubljane...komaj čakam.. cool.gif

w00t2.gif
  • 0

• Guests

Posted 16 February 2010 - 06:33 PM

vsebina xxx besedila
  • 0

#652 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 16 February 2010 - 06:50 PM

Lepa guzva za vstop in to pri pregovorno discipliniranih severnjakih. How come? : D

Ta prva "morda" fotka je vesoljska! Nice. ;)

Zadnja je tudi zanimiva!
  • 0

• Guests

Posted 16 February 2010 - 09:42 PM

Pa bili smo kar zelo dolga gosenica ampak čeprav so pred vstopnimi vrati bili kar štirje z detektorji in glede na to, da je bila kontrola res stroga je šlo vse zelo hitro. Res. Same pohvale so me kar se tiče organizacije. Pa saj prav je tako. Ne kot pa pri nas. Indija koromandija.

Je kar real fotka verjemi. smile.gif Moja prva, ko sem prispel pred ta gromozanski trgovsko/zabaviščni objekt. To sem kar tak brezveze fotkal. Nekaj sem se bolj nor delal.
  • 0

#654 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 17 February 2010 - 12:28 AM

^^

Ni zanimivo, kamorkoli sem dosedaj sla na koncert je bilo bolje organizirano kot pri nas...jug je sploh discipliniran, nisem mogla verjeti, kako so imeli vse postimano npr. v Bg Areni - varnost, nobenega prerivanja, nobenega cakanja. Gospod clovek.
V Milanu pa...haha..sicer ni bilo guzve, bi pa na stadion lahko privlekla, kar bi hotela. :/

Hehe se je nor delal. laugh.gif

OR, prespite kaj v Budimpesti? Glede na to, da imam karti in glede na to, da se nimam namena voziti v enem dnevu tja in nazaj - I need a bed! And a breakfast. woot.gif Moooh komaj cakam! yahoo.gif

QUOTE(Kinky @ 16. 2. 2010 - 9:18) View Post

Grem! Kupila karti! w00t2.gif
  • 0

#655 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85960 posts

Posted 17 February 2010 - 12:36 AM

woot.gif

• 0

― V. Van Gogh

#656 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 17 February 2010 - 12:39 AM

biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 17 February 2010 - 08:29 AM

Jaz tam prespal ne bom. (Namreč jaz bom sam. Kot skoraj vedno. )Sem že bil večkrat v Budimpešti. Majo ogromno zelo dobrih jugendhostlov tak da za prenočit tam sploh ni problem. Pa še dokaj poceni so v primerjavi z ostalimi evropskimi hostli.

V Srbiji še na koncertu nisem bil žal. Verjamem pa, da zna bit noro.
V Italiji sem bil na The Cure pred dvema letoma pa vem kaka organizacija je. Podn od podna.
  • 0

#658 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 February 2010 - 10:10 AM

Pri Srbih in tudi Hrvatih vedno vse štima, Italija je pa ŽAL druga zgodba, ja. Se spomnim na Iron maiden Milano, turneja A matter of life and death, 2. december, ko smo zunaj čakali v gužvi skoraj 2 uri, da smo v dvorano prišli, NIČ ni bilo organizirano, kar po kavbojsko vse to oni. down.gif
  • 0

#659 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 17 February 2010 - 12:11 PM

Kinky :S Vazno, da so sendvici al kaj? : ) Res je, pri Hrvatih in Srbih stima!

OR, hvala! Sem v temi o potovanjih brala, da je Kalypso letos januarja spala na eni prijazni lokaciji v srediscu Budimpeste, bom vprasala za info. ;)
  • 0

#660 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 18 February 2010 - 12:31 PM

Kinky si videla? wink.gif
IPB Image

na tole greva najbrž, mini oddih biggrin.gif
IPB Image

najprej je bil interes za tole
IPB Image

pol je pa moj videl tole
IPB Image

in se mu je zmešalo od veselja laugh.gif , true Iron Maiden fan tongue.gif no saj, če bo vse po sreči pade oboje cool.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users