Dokler si ne popravi nosu bo na kavcu tudi ostal, ker sicer jaz ne spim sploh. Cepkov pa ne prenasam.
Posted 26 November 2019 - 02:54 PM
Posted 26 November 2019 - 03:13 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 November 2019 - 03:19 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 November 2019 - 03:50 PM
Posted 26 November 2019 - 05:51 PM
Midva imava takega na gumb, da se ga lahko razširi in je ful udoben, gosti pohvalijo, da se dobro spi.
Vsakodnevno udobje nič ne trpi oz. sploh ne uganeš dokler ne vidiš gumbe, da se ga lahko spremeni v ležišče.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 26 November 2019 - 06:10 PM
Posted 26 November 2019 - 06:54 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 November 2019 - 06:56 PM
Posted 26 November 2019 - 06:58 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 November 2019 - 06:59 PM
Posted 26 November 2019 - 07:31 PM
Posted 27 November 2019 - 01:31 PM
Končno sva se z mojim odločila, da začneva s projektom mansarda. Zdaj pa me zanima, če je katera od vas kdaj koristila kakšnega arhitekta in kakšne so kaj cene izrisov. Sama se izdelave brez tega ne bi lotila, fant pa bi to vse sam naštudiral in delal. Kolega mi je predlagal, da najamem arhitekta, ki bi izdelal študijo izvedljivosti projekta, nato pa bi s tem šla do enega izmed gradbenih birojev, kjer bi mi naredili vso dokumentacijo za izdelavo gradbenega dovoljenja,kar bi naj bilo ceneje, kot če bi ti vse naredil samo arhitekt (posegalo bi se v konstrukcijo in spreminjalo bi se ostrešje, tako da tega ne bi mogla skrit pred sosedi ). Zdaj čakam na lokacijsko informacijo potem se pa lotim iskanja, sam ne vem kaj naj cenovno pričakujem. Vem, da me bo samo gradbeno dovoljenje skupaj s komunalnim prispevkom prišelo cca 1.800,00€, ker bo nastalo 140 m2 dodaten bivalne površine v hiši. Za postopek etažiranja se še nisem pozanimala koliko to stane, samo manj kot 1000 € skor ne verjamem da bi bilo. Vsaka informacija je dobrodošla.
Posted 27 November 2019 - 03:49 PM
Uporabnega pa najbrž ne boš potem potrebovala, to je samo za novogradnje se mi zdi? Včasih imajo ti projektanti finte in nočejo podpisat papirjev, če npr. nimajo še kake ure nadzora.
Posted 05 December 2019 - 12:14 PM
Posted 06 December 2019 - 08:03 AM
Tudi moja kolegica, ki ravno prenavlja starejšo hišo. Dali so ji ideje in rešitve in upoštevali njene želje. Pravi, da sama se ne bi nikoli tako zamislila.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 06 December 2019 - 04:48 PM
Posted 14 February 2020 - 11:13 AM
Ali kdo pozna GRELNO PIPO DELIMANO ?
Malo sem brala forume, eni kritizirajo, eni so navdušeni.
Rabila bi za na jadrnico, da mi ni treba vsakič vode na štedilniku gret za pomivat posodo.
Put A Kilt On It!
Posted 14 February 2020 - 12:58 PM
S jo je montiral pred kratkim stricu in teti, ki nočeta imeti (nimata prostora) bojlerja v kuhinji. Sta zelo zadovoljna, minus je, da s hitrostjo pretoka vode temperatura pada (počasneje teče, bolj se segreje v tistem par cm širokem delu, kjer je grelec). Montiral jo je tudi v moto klubu, kjer je pozimi "ledenica" in pipa ne segreje vode do toplega, ampak samo toliko, da ni več ledenica in se da kozarce na hitro oprati. Moraš pa vedeti, da je to energijsko zelo potratna zadeva in raje preveri, če ima jadrnica dovolj štroma, da bi to podpirala.
Posted 14 February 2020 - 01:10 PM
A tvoj ne vztraja, da se posoda s slano vodo pomiva? : D Ima se, moze se (vode to ). Definitivno preveri glede energije in korozije, da ne bo zacelo po x casa kaj puscat. Na morju je vsaka stvar minljiva.
Posted 14 February 2020 - 01:10 PM
Hvala Anča!!! Sem malo skeptnična do teh TopShop ponudb
Mi je že zabičal, da bi bilo to samo, ko sva v marini , drugače ostaneva brez vsega.
Mogoče ne bi bilo slabo, da bi imela za vsak slučaj kje vesla pospravljena, če se enkrat odločiva za to
A tvoj ne vztraja, da se posoda s slano vodo pomiva? : D Ima se, moze se (vode to
).
Ima "pisoar" za umivalnik in če se le lahko, se izogne temu opravilu.... potem pa postanem jaz gospodar in je kot jaz rečem:D
Če sva več dni na morju, res vse pomijeva in splakneva v morju, potem pa jaz samo z navadno preplaknem. Od letos sva se pa prestavila na bistveno bolj oddaljen pomol in res ne bi lavor poln umazane posode nosila prat v sanitarije.
Prej je bilo tako, da sva med vožnjo pomivala, kolikor se je dalo, ko sva nazaj prišla, pa sva šla vse v kopalnico dobro oprat. Predvsem z mastnimi stvari je bil vedno problem (npr s skledo od solate).
Put A Kilt On It!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users