Jump to content

Photo

Slovenija ima talent

• Please log in to reply
1425 replies to this topic

• Guests

Posted 30 May 2010 - 10:13 PM

Men so bli All That ful dobri, pa Joe Cocker tut. Plesalka mi je bla kr, ok, fant pa tolk, da se ni poslinil zraven, ko jo je gledal. biggrin.gif Brat in sestra sta mi bla totalen POLOM, ona ko eno strasilo, ojej. Za Lino sm pa mislila, da mi ne bo vsec, kr mi zadnjic ni tk fajn pela, samo je tk noro odpela. Ful mi je smesno, da sploh besed ne razume in ne zna izgovorit, tone pa v nulo trofi. Ful mi je dobra. Skoda je, ce bo mela zafurano otrostvo, pa ce se bo ze pr mladih letih prevzela (to majo zdaj starsi na grbi, da preprecijo, sam kolkr sm vidla, bojo glih spodbujali, ne obratno), ampak res ma talent in mi je fajn, da je sla naprej.

Mislim tut, da bo zmagala v finalu. Poje ful dobro, pa se mala pa lusna je, tk da itak dobi glasov iz cele slo ful. Edino skoda, ko se vidi, da je naucena odgovore, naj jo pusti mama da rece kaj misli, ne pa da ma vse zvajeno vnaprej. otrok vso nedolznost tk zgubi...
  • 0

• Guests

Posted 30 May 2010 - 10:14 PM

Ne spremljam...sam zanima me neki...zakaj je Tjaša nazaj?
Če lahko ena na kratko pove, prosim. smile.gif

Aja...a je že konc? Že majo zmagovalca?
  • 0

#643 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 May 2010 - 10:14 PM

Ta lepotec:

IPB Image

laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 30 May 2010 - 10:16 PM

Men je bil simpaticen ta Grga. biggrin.gif

Pa ko ste se za Brankota zgrazale zadnjic za uno pikasto srajco (men je bla sicer ful vsec) - Metka Albreht jih oblaci.
  • 0

#645 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 May 2010 - 10:18 PM

ahahaha, jao... dj povej kej iz prve rok o tem prvovrstnem cepcu, kinky, daj bodi entuziastična kot si pri opisovanju bivših cimer! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#646 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 May 2010 - 10:24 PM

Ja pa kaj je tak privlačnega na tej plesalki?! V faco je kot moški.
Ajde, postavo ima ok, pa joški izgledajo kot fejk.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#647 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 May 2010 - 10:25 PM

ekaterina, sj tjaša ni nazaj, to jih dajo mal vmes na oder ( stare talente ) med časom glasovanja

men pa plesalka ni kot moški, nos čeprav je večji in bolj orlovski je meni ful lep, cela mi je lepa
  • 0

#648 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 May 2010 - 10:27 PM

QUOTE(Kinky @ 30. 5. 2010 - 23:09) View Post
ne vem kaj dela na tem šovu.

Rad bi začel solo kariero, vendar!

QUOTE(farha @ 30. 5. 2010 - 23:25) View Post
( stare talente )

Aka največje cepce.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 30 May 2010 - 10:29 PM

Ajaaaaa!!!!

Sem vedla, da lahko nate računam z razlago, farha kiss3.gif

(nisem gledala že nekaj tednov...)
  • 0

#650 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 May 2010 - 10:34 PM

Jst sm vesela za All that, so mi bli zakon. Čeprav je bil tud tale kao Joe Cocker dober.

Lina je sicer res super odpela, ampak nočem, da zmaga. Mal mi je antipatična in premlada.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#651 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 30 May 2010 - 10:46 PM

Tarzanko na koline! butl.gif Grauš babji sick.gif sick.gif

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#652 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 31 May 2010 - 12:21 AM

blink.gif

Za finale Spletnega talenta so finalisti namreč ponovno stopili pred kamero, a tokrat kar v studiu POP TV, kjer je potekalo snemanje finalnih nastopov. Finalno glasovanje smo zaključili 30. maja.
Zmagovalka Spletnega talenta, zvezda spletnega občinstva, bo v živo nastopila v finalni oddaji najbolj spektakularnega šova vseh časov SLOVENIJA IMA TALENT, ki bo 6. junija v Hali Tivoli.

Dajana Japić je v finalnem krogu glasovanja prejela največ vaših glasov.

Zvezda spletnega občinstva bo v živo nastopila v finalni oddaji najbolj spektakularnega šova vseh časov Slovenija ima talent, ki bo 6. junija v Hali Tivoli.
Čestitamo!
  • 0

#653 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 31 May 2010 - 06:09 AM

QUOTE(izabela @ 30. 5. 2010 - 23:13) View Post

Mislim tut, da bo zmagala v finalu. Poje ful dobro, pa se mala pa lusna je, tk da itak dobi glasov iz cele slo ful. Edino skoda, ko se vidi, da je naucena odgovore, naj jo pusti mama da rece kaj misli, ne pa da ma vse zvajeno vnaprej. otrok vso nedolznost tk zgubi...

Jst sm pa 100%, da ne bo zmagala v finalu.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#654 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 May 2010 - 07:28 AM

QUOTE(PurePoison @ 30. 5. 2010 - 22:08) View Post

Šit, men je šla grozljivo na jetra na avdiciji, ker je fušala, pa tega noben niti omenil ni... ampak zdaj je pa reeees dobro odpela. ohmy.gif

Ja, dobr je odpela. Je pa hodila zdej skoz na ure solo petja, mislim da k uni Marjetki iz Turbo Angels.

QUOTE(Nincha @ 30. 5. 2010 - 22:10) View Post

Mah, meni je premlada pa pika. PA precej antipatčna mi je, Conie mi je bila res cuker. Ampak vseen mi je bedno, da pač prijavljajo tok mejhne froce. Sej če zdej tok dobr poje, bo tut čez 10 let še vedno tko pela pa si bo lahko takrat ustvarila kariero ane. Pomojem zdej še nii ne ve, kaj pomeni bit "mednarodna zvedza". Pa kaj vse spada zraven.

To jst skoz govorim... sošolkam, mtki,... Moja mami je res skor umrla, kr stopila se je. Sicer pa: ne predstavljam si, da bi tamala posnela zdej CD in imela koncerte, to je največji LOL na svetu! Kdo bi to poslušal? Ne vem, kr mal bolana scena, da bi 7-letnico poslušala peti balade o nedosegljivi ljubezni, omg. Pa mam ful rada tamale, ampak tale Lina mene ni okol obrnla, Matija mi je bil veliko bolj všeč, tak otroški, pel je čist njemu primerno.
Sej ne rečem. Mogoče bo tamala ful glasbenica, najbrž ma absolutni posluh, sam COME ON, počakte še 10 let no!!

Če ona zmaga, bo to tak smeh. A si jo predstavljate v videospotu? In da bo otrok po turnejah hodil? Sorry, jst to svojmu otroku ne bi privoščila pri teh letih. Naj ima otroštvo!

QUOTE(PurePoison @ 30. 5. 2010 - 22:12) View Post

Aja, pa kljub temu, da je bila ful dobra, mi gre ta njen fenomen na jetra in bi si za moje pojme marsikdo drug bolj zaslužil, da zmaga... sploh zato, ker bo njej to res zjebalo otroštvo še bolj, kot so ga ji že.

Ditto.

Sicer sta mi bila duet ful všeč, carja, škoda k nista šla naprej. Tudi All That so bli super, trebušna plesalka zelo všečno, huda postava, dovršen nastop, Isis Wings-sam ni pa nič pokazala ne vem kaj, zvijat ala Rachel se še zmeri ne zna.

Ostalo polom, mlade žurerke sploh, okej un metalc je meni faca do konca smile.gif Teta Tončka mi ni bila smešna, Jackson je fušal, sploh pa ne morš Jacksona oponašat!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#655 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 May 2010 - 07:29 AM

QUOTE(farha @ 30. 5. 2010 - 23:18) View Post

ahahaha, jao... dj povej kej iz prve rok o tem prvovrstnem cepcu, kinky, daj bodi entuziastična kot si pri opisovanju bivših cimer! laugh.gif

laugh.gif Ma ne bom, farha, imam feeling, da samo opravljam. laugh.gif

Moram prečekirat kako je zapel. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#656 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 31 May 2010 - 08:30 AM

QUOTE(Ana @ 30. 5. 2010 - 21:22) View Post

Mlade žurerke crap (oufit ohmy.gif )
duet kr vredu
tisti striptiz je bil najbolj svetla točka
Tončka naj samo spizdi
MJ wannabe enako
All that super !!
roker tut zanič
plesalka ok
Balkan boys adijoooooo biggrin.gif
Mala Lina kr vredu

Jaz se strinjam z vsem smile.gif . Strinjam se tudi s Princesko, da ima Lina še čas in da se bo komaj čez nekaj let vidlo, če je njen glas res dober.

Navijala sem pa za AllThat, ker je oni, ko je bil policaj, bil moj sošolec v OŠ smile.gif . On pleše latinsko-ameriške plese že od malega in je bil že nevemkakivse prvak in RES obvlada ples. Pleše tudi Michaela Jacksona (ne zdaj, ko je umrl. Že na šolskih predstavah nas je zabaval z njim biggrin.gif ), ampak res dobro. Saj ste vidle moonwalk tongue.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#657 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 May 2010 - 08:37 AM

Jaz sem navijala za đo kokerja in All That kot druge, recimo.

Tamala pa v finale, what a surprise.

Jaz sem navijala za đo kokerja in All That kot druge, recimo.

Tamala pa v finale, what a surprise.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#658 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 31 May 2010 - 11:54 AM

QUOTE(Nincha @ 30. 5. 2010 - 22:30) View Post

Men pa antipatična. Nevem zakaj, pa nasplošno mam rada otroke pa pri uni Connie v BGT sem se tut jst topila, ampak tale me pa ne gane preveč. Res ne. biggrin.gif Sej hudoo poje, ampak če čist realno pogledamo- še vseen je večini všeč samo zato ker je mejhna pa luškana.

Ej men isto. Connie mi je bla res prisrčna pa iskrena, tale Lina mi je pa-ne ubijte me-zoprna.
  • 0

#659 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 31 May 2010 - 12:44 PM

Ta Grga mi je prbližno tolk annoying k divja Tjaša smile.gif
  • 0

#660 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 31 May 2010 - 01:01 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 30. 5. 2010 - 23:24) View Post

Ja pa kaj je tak privlačnega na tej plesalki?! V faco je kot moški.
Ajde, postavo ima ok, pa joški izgledajo kot fejk.

se strinjam biggrin.gif

drugače pa podpis pod Princesko
ALL THAT so mi pa bli full všeč, taka zanimiva zgodba
ona Tjaša, pa meni ni normalna, pa že v očeh ji vidiš da je neka pobesnela,,,po moje rabi resno pomoč
LOL pa oni mali Benjamin,Michael jackson KAO-a ste čule da je pel Friler laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users