QUOTE(PurePoison @ 30. 5. 2010 - 22:08)

Šit, men je šla grozljivo na jetra na avdiciji, ker je fušala, pa tega noben niti omenil ni... ampak zdaj je pa reeees dobro odpela.

Ja, dobr je odpela. Je pa hodila zdej skoz na ure solo petja, mislim da k uni Marjetki iz Turbo Angels.
QUOTE(Nincha @ 30. 5. 2010 - 22:10)

Mah, meni je premlada pa pika. PA precej antipatčna mi je, Conie mi je bila res cuker. Ampak vseen mi je bedno, da pač prijavljajo tok mejhne froce. Sej če zdej tok dobr poje, bo tut čez 10 let še vedno tko pela pa si bo lahko takrat ustvarila kariero ane. Pomojem zdej še nii ne ve, kaj pomeni bit "mednarodna zvedza". Pa kaj vse spada zraven.
To jst skoz govorim... sošolkam, mtki,... Moja mami je res skor umrla, kr stopila se je. Sicer pa: ne predstavljam si, da bi tamala posnela zdej CD in imela koncerte, to je največji LOL na svetu! Kdo bi to poslušal? Ne vem, kr mal bolana scena, da bi 7-letnico poslušala peti balade o nedosegljivi ljubezni, omg. Pa mam ful rada tamale, ampak tale Lina mene ni okol obrnla, Matija mi je bil veliko bolj všeč, tak otroški, pel je čist njemu primerno.
Sej ne rečem. Mogoče bo tamala ful glasbenica, najbrž ma absolutni posluh, sam COME ON, počakte še 10 let no!!
Če ona zmaga, bo to tak smeh. A si jo predstavljate v videospotu? In da bo otrok po turnejah hodil? Sorry, jst to svojmu otroku ne bi privoščila pri teh letih. Naj ima otroštvo!
QUOTE(PurePoison @ 30. 5. 2010 - 22:12)

Aja, pa kljub temu, da je bila ful dobra, mi gre ta njen fenomen na jetra in bi si za moje pojme marsikdo drug bolj zaslužil, da zmaga... sploh zato, ker bo njej to res zjebalo otroštvo še bolj, kot so ga ji že.
Ditto.
Sicer sta mi bila duet ful všeč, carja, škoda k nista šla naprej. Tudi All That so bli super, trebušna plesalka zelo všečno, huda postava, dovršen nastop, Isis Wings-sam ni pa nič pokazala ne vem kaj, zvijat ala Rachel se še zmeri ne zna.
Ostalo polom, mlade žurerke sploh, okej un metalc je meni faca do konca

Teta Tončka mi ni bila smešna, Jackson je fušal, sploh pa ne morš Jacksona oponašat!