Jump to content

Photo

Plan za vikend!

• Please log in to reply
1130 replies to this topic

#641 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 31 May 2007 - 06:34 PM

Pisala maturo, se učila za maturo, šla na rojstni dan od sestrične in umes speštala čas za fanta.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#642 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 01 June 2007 - 08:01 AM

Malo se učit, pa na Pokljuko gremo en RD praznovat
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#643 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 01 June 2007 - 08:41 AM

če bo sonček in topleje grem s prijateljico v soboto zvečer v mesto žurat,
v nedeljo pa releksacija:tv,branje......
  • 0

#644 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 04 June 2007 - 09:28 PM

Komi ponedeljek je, jst pa že razmišljam, da bi za vikend en dan šla mal v Brda pogledat...
  • 0

#645 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 June 2007 - 10:00 PM

Jaz sem tudi že z mislimi pri vikendu, ker se mi meša doma. Grem k fantu, potem pa bom cel teden pri njemu. Je sam doma cel teden. Tak da bom malo gospodinjo špilala hehe, oz. nama bom kuhala kosila, ko bo prišel domov iz službe - se že veselim, hehe... potem čez popoldan pa bova, že vidim, počela vse sorte... mini izleti ali poležavanje na balkonu ali seks maratoni in seveda si bom nesla poleg študijsko literaturo... sem izpit prestavila za mesec dni in bi res blo sramotno, če ne bi nardila, a ne (se bom lepo lahko učila dopoldan, ko bo on v službi... spat itak ne morem tam, ker me zjutraj, ko se rihta in odhaja, itak, čist predrami). Tak bo vse tja do naslednjega vikenda, ko greva v Budimpešto. Bo kar pestro.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#646 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 05 June 2007 - 10:03 AM

Potem pa lahko pričakujemo veliko slik od hrane. biggrin.gif Glej, da se boš potrudila.

Midva pa greva u soboto na fešto na Primorsko (Divača), tam bova seveda prespala. U nedeljo se vračava nazaj proti Žalcu, če bo lepo vreme bova pa mogoče kam zavila še vmes.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#647 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 05 June 2007 - 10:18 AM

sobota: velik učenja
nedelja: najbrž praznovala RD z domačimi
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#648 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2007 - 02:14 PM

QUOTE(Dragica @ 5. 6. 2007 - 11:03) View Post
Potem pa lahko pričakujemo veliko slik od hrane. biggrin.gif Glej, da se boš potrudila.

Haha, ja, se bom potrudila in bom nalimala. woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#649 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 05 June 2007 - 06:15 PM

V soboto bo en piknik, ki ga prireja fantova študijska smer in sem vabljena. Za nedeljo bo verjetno rezervirano počivanje.
  • 0

#650 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 June 2007 - 07:43 PM

V soboto gre fant na nek turnir odbojke, tako da bom doma - jaz, tretja sezona Grey's Anatomy in buteljka Quercusa! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#651 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 June 2007 - 07:54 PM

Kinky js tud to gledam, a maš kej delov zlovdanih? Sem ful jezna, ker sem tega v nedeljo zamudila mad2.gif

Drugač pa še ne vem kaj bom za vikend počela, al se bom učila al pa grem k eni kolegici na vikend praznovat njen RD, bomo vidl:)
  • 0

#652 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 June 2007 - 07:56 PM

QUOTE(luciferka @ 5. 6. 2007 - 20:54) View Post

Kinky js tud to gledam, a maš kej delov zlovdanih? Sem ful jezna, ker sem tega v nedeljo zamudila mad2.gif

Jaz sem pogledala že celo drugo sezono, sedaj grem naprej s tretjo (sem na polovici), ampak sem vse zbrisala, žal (kar pogledam takoj zbrišem). sad.gif Ampak saj lahko vse dol potegneš, jaz sem na mininovi to dobila! wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#653 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 June 2007 - 07:29 AM

v petek grem na koncert od Cece w00t2.gif . v soboto in nedeljo pa me čaka fuul učenja.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#654 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 June 2007 - 01:09 PM

Kje je? huh.gif

Petek&sobota - pakiranje kufrov rolleyes.gif
Nedelja - posedanje in presedanje po vlakih
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#655 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 06 June 2007 - 01:38 PM

Glede na to, da sm prjavlena na ustnega iz fizike, first thing on monday morning, se nameravam cev cajt učit. Prejšn bivši gre tko al tko v Bosno al kam, k majo neke sorodnike tm in mi ne bo mogu najedat na msn-ju, čeprov je reku, da bo kej poklicu, drugih planov nimam. Samo košarka in pinkponk v nedeljo od 5ih popoldne pa tja do 11ih zvečer nekako.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#656 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 06 June 2007 - 01:43 PM

Neke stvari bom popravila, v soboto zvečer pričakujem romantičen večer z vinom, pršutom, pralinami ob dobri glasbi šansonov in lahkega jazza. Pa likanje in pranje (kako hitro se romantika ubije!!!)
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#657 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 06 June 2007 - 03:01 PM

QUOTE(Coco* @ 6. 6. 2007 - 14:09) View Post

Kje je? huh.gif
V Samsari.
  • 0

#658 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 06 June 2007 - 03:28 PM

Moj bo tudi v znamenju romantike - prezivet na Bledu. yahoo.gif Upam, da mi je kdo ali kaj ne razblini oz. ubije.tongue.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#659 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 June 2007 - 07:23 PM

QUOTE(Kalypso @ 6. 6. 2007 - 16:01) View Post

V Samsari.

Ma ja, pa nikjer ni nobenih plakatov, reklam alpa kaj. huh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#660 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 June 2007 - 08:10 PM

QUOTE(Coco* @ 6. 6. 2007 - 20:23) View Post

Ma ja, pa nikjer ni nobenih plakatov, reklam alpa kaj. huh.gif

ja ne, pa so ble po TV skos. laugh.gif

moj vikend bo pa minil predvsem v znamenju ladies night, feštanja itd. Upam no.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users