Jump to content

Photo

Zaroka / poroka

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

#641 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24554 posts

Posted 18 August 2015 - 08:18 AM

Jaz sem bila na dveh porokah pri Jezeršku in obe sta imeli super hrano (tudi par kolegov je včasih delalo pri njih kot občasna pomoč in so vedno pohvalili).

Kolega sta se poročila tukaj in je bilo tudi super (kolegica pozna lastnika). Vse je bilo zelo sproščeno.

Za poročno darilo smo zbrali denar, ga dali v eno njihovo steklenico, ki so jo "original" zaprli in smo jima dali kot paket vina. Naslednji dan sta dobila SMS, naj pazita katere steklenice bosta podarila za novoletna darila.

Kolega sta se poročila v Bistri, ampak meni je bilo tam vse preveč po tekočem traku ... videla sem vsaj še 3 neveste (sicer od daleč), ampak vseeno se mi je zdelo NO-NO.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#642 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 August 2015 - 08:18 AM

Meni tudi Nona ni nič posebnega, cene pa zelo visoke za kar ponujajo.

Jezerška, razen šmorna iz Odprte kuhne :D, ne poznam. Me pa šmorn ni prepričal toliko, da bi šla kaj probati.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#643 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 18 August 2015 - 08:58 AM

Uf, ste podkovane. :woot: Hvala za vse predloge, bom vse preverila in poslala povprasevanja v kratkem.

Jaz sem bila v zivljenju na dveh porokah (od tega je bila ena 20 let nazaj), on pa na niti eni. :D Me je prosil, ce mu lahko malo razlozim, kako poteka organizacija in planiranje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#644 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 August 2015 - 09:46 AM

Prvo dobita dobrega fotografa (dobri so hitro zasedeni), vprašajta kdaj ima proste termine, potem pa iskat lokacijo. Vse ostalo lahko počasi sproti...

• 0

#645 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24554 posts

Posted 18 August 2015 - 09:51 AM

Menda tudi dober fotograf (jaz sem žal slepa za to, je pa znanec, zato ga poznam): http://www.sasokos.com/

Žal tudi cen ne vem.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#646 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 18 August 2015 - 10:37 AM

Jaz osebno poznam te tri:

http://avbart.com/

http://www.lumilab.s...a_foto_ponudba/

http://darjas.wix.co...hy1#!about/c786

• 0

#647 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 August 2015 - 10:48 AM

Jaz ti mojega priporočam, Aleš Rosa. Ni pa poročni fotograf, tako da nima svoje strani. Midva nisva hotela tipičnih poročnih fotk.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#648 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 18 August 2015 - 01:35 PM

Midva bova najprej izbrala lokacijo, fotografa pa takoj zatem, jih imam ze nekaj v izboru in so mi vsi med temi enako vsec. Verjetno ne bo krize, ker se bova porocila v naslednji porocni sezoni. On je sicer takoj rekel za april, ker imava takrat obletnico, ampak se mi zdi za poroko na prostem cisto prevec tvegano (pa tudi ce ne bi bilo dezja, jaz nocem zmrzovat), sem bolj za zgodnje in pozno poletje.
Sem rekla, da hocem biti vsaj prvih nekaj tednov po zaroki na easy in uzivati. :) Glavno, da imam obleko izbrano. B) :lol:
  • 0

― V. Van Gogh

#649 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 August 2015 - 01:37 PM

A pokazes? :)
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#650 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 18 August 2015 - 01:37 PM

Mene ful firbec matra, kaksno bos imela, pa se bom zadrzala in pustila koruzo zaenkrat se v vrecki ... :ph34r:  #kokicepress #ZS? :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#651 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 18 August 2015 - 01:39 PM

Lanvin? :D Verjetno ne, ampak, ker si rekla po meri...

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#652 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 18 August 2015 - 01:39 PM

Jo bom kar kmalu narocila in bom potem pokazala. Obljubim. :D

Ni Lanvin! XD
  • 0

― V. Van Gogh

#653 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 18 August 2015 - 07:31 PM

Eno malo glupo vprasanje glede porocnih prstanov. :oops: Kdo ju kupi, en drugemu, kakor ti pase ali je kaksen poseben kodeks glede tega? Malo mi je mimo, da on meni kupuje dva diamantna, jaz pa njemu enega iz npr. titana (takega si zeli).
  • 0

― V. Van Gogh

#654 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 August 2015 - 07:55 PM

Po pravilih jih kupi tvoja priča. 

Midva sva jih kupila sama, njegov je bil ful dražji :D

• 0

#655 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32322 posts

Posted 18 August 2015 - 07:58 PM

Jaz sem bila dvakrat priča, pa nisem nikoli prstanov kupovala :P

Oba para sta si jih izbrala in kupila sama in sicer skupaj, al kak bi rekla. Pač sta šla skupaj v zlatarno in si jih izbrala ter plačala z denarjem, ki je bil namenjen za poroko

• 0

#656 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 18 August 2015 - 07:58 PM

Midva sva jih kupila sama.

• 0

#657 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 August 2015 - 07:59 PM

Midva sva jih kupla skupaj iz skupnega poročnega denarja.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#658 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 18 August 2015 - 08:08 PM

Sama sebi ali en drugemu?
OK. Midva ne bova imela skupnega fonda za to, zato se mi zdi najbolj smiselno razdeliti ceno obeh na pol.

Od pric pa sploh ne pricakujem tega in tudi prvic slisim. Mami je bila dvakrat prica in jih tudi ni kupovala.
  • 0

― V. Van Gogh

#659 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 August 2015 - 08:39 PM

Meni je mami rekla, da naj bi jih priča kupila. Saj ima vsaka vas v Sloveniji svojo tradicijo.

Itak mi na misel ni prišlo, da bi sestri pod nos dala račun za prstana. Sva najinim mamam tudi rekla, da poroka je najina želja in, da ne želiva ali pričakujeva, da bo kdorkoli kril stroške zanjo, še manj da bi se zaradi tega zadolžil.

Je bilo pa moževi mami ful hudo, ker so ji nekaj mesecev pred poroko vlomili in vzeli ves denar, ki ga je našparala za darilo za naju.

• 0

#660 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 18 August 2015 - 09:05 PM

Sva najinim mamam tudi rekla, da poroka je najina želja in, da ne želiva ali pričakujeva, da bo kdorkoli kril stroške zanjo, še manj da bi se zaradi tega zadolžil.

Ja, enako, jaz niti slucajno ne bi hotela, da mi kdo kaj placuje, niti starsa ne. O tem sem ze veckrat govorila, da se sploh ne bi porocila, ce si poroke po lastnih zeljah ne bi mogla privosciti in bi racunala na bliznje. Prica mi bo pa najboljsa prijateljica, ki je se studentka, tako da je logicno, da nima viska denarja.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users