Jump to content

Photo

Desperate Housewives

• Please log in to reply
1394 replies to this topic

#641 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 May 2011 - 09:47 PM

Evo pogledala. Da malo pokomentiram.

SPOILERS!

Všeč mi je, da Felicie ne bo več, mi je res že najedala.
Carlos se mi kar smili, hotel je samo braniti Gaby pa se mu je tok ponesrečilo...upam, da ne bo kaj nastradal zaradi tega, čeprav je itak ta njen stepdad znan za mrtvega že od prej.
Pri Bree se je zgodba spet ponovila. Spet bo branila svoje prijatelje, kot je takrat sina.
Lynette in Tom, čisto pričakovano. Tako res ni šlo več naprej, ne bi bilo realno. Čeprav je vseeno malo čudno res sta že toliko stvari skupaj preživela, me zanima kako bo v naslednji sezoni. Bo bilo pa definitivno čudno, če bosta narazen. ermm.gif Malo se poigravam z mislijo, da bosta mogoče Tom in Renee potem kaj imela. hmm.gif
Pa kako se bo sploh obdržala taka velika skrivnost, ko je toliko vpletenih...Aja razmišljala sem tudi malo v tej smeri...kaj, če stepdad sploh ni zares mrtev, da so se zmotili?

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#642 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 May 2011 - 03:25 PM

Mene finale ni navdušil, znajo precej bolje.
  • 0

#643 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2011 - 01:19 PM

Se popolnoma strinjam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#644 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 May 2011 - 06:21 PM

Meni je bil pa dober season finale.

Propad veze Tom Lynette je velik za nadaljevanko, še posebej, ker sta res skupaj preživela vse in še več, kot je Lynette sama rekla, 5 otrok, raka, finančne težave. In sedaj, ko bi jima v teoriji lahko šlo dobro, se življenje zakomplicira. Popolnoma realno.

Tudi twist na koncu mi je bil zelo všeč, Bree in Carlos zopet 'prijatelja', vprašanje je le, kaj bo ta skrivnost, ki jo imajo, naredila iz njihovega prijateljstva.

Lahko bi bilo boljše, se strinjam, ampak je tudi tako bil - vsaj zame - vrhunski finale.

Je pa tudi konec nategovanja zgodbe Felicia Paul, hvala bogu.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#645 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 23 May 2011 - 06:41 PM

Tudi meni! thumbup.gif Juanito bom najbolj pogrešala. laugh.gif

Men je bil ta posiljevalec fuuul znan, pa sem na koncu le pokapirala, da je igral očeta Ugly Betty. biggrin.gif
  • 0

#646 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2011 - 06:46 PM

Isto pri meni, Plain Jane, tudi jaz nisem takoj pogruntala, od kod ga poznam. XD

Jaz pa res tega finala še zdaleč ne bi opisala kot vrhunskega, no, vsak ima svoj okus.
Glede L. in T. je bilo kar malo pričakovano, ker sta skos nekako vozila skozi vse probleme ... samo
vprašanje časa je bilo, kdaj se bo kaj zatrlo. In ponavadi se res takrat, ko greš skozi vse pizdarije.

Mene ta umor ni navdušil ... tako neizvirno se mi zdi, kaj pa vem. :s

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#647 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 May 2011 - 06:48 PM

Ja, se strinjam z belim delom. Sicer pa sem že rekla; meni finale ni bil ravno navdušljiv.
  • 0

#648 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 May 2011 - 06:53 PM

Heh, imamo različne okuse. Kaj pa vem, mogoče sem pri njih malo bolj popustljiva. Sem se pa kar naježila, ko je rekel Carlos, do bo šel v zapor, potem pa Bree: no, you won't.

Lepa misel, no, da ni nič pomembnejšega od prijateljstva, in da skupaj lahko gredo čez vse. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#649 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2011 - 06:59 PM

Jaz sem bila prepričana, da bodo ga zagovorile oz. da bo celo Bree pobudnica za to.
Pa vem, da morda zvenim ''pametno'', ampak res, no. XD Kao odkup za njegovo mater.

• 0

#650 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 24 May 2011 - 07:29 AM

Meni je bilo všeč. Je pa res, da znajo naredit boljše.

Samo če je očim od Gabi, uradno že mrtev, kako bi lahko Carlosa obsodili?
Lynette mi je šla pa že pošteno na živce. Se mi je Tom na momente kar smilil. Pa sem kar ostala, ko je rekla da ji je odleglo, da gresta narazen. blink.gif

• 0

#651 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 26 May 2011 - 10:48 PM

Meni je pa to vse skupaj še bol patetično od Gossip girl.. Mislm seriously, kok ljudi ste pa že ve ubile oz. so bili ubiti v vaši sosesi? tTu pa kar vsak drugi nekoga ubije, nekomu grozi s smrtjo, naredi samomor, kaj pa vem no. Pa se preteklih sezon sploh ne spomnim, ampak že samo tuki- Beth, Felicia, očim, pa prej una blonda, kaj je že bla, Eddie?, pa Mary Alice, pa sestra od Felicie, pa un župan s katerim je Gaby hodila, pa sej sploh več ne sledim.

Kr neki, vse po istem kopitu, enega ubijejo, pol pa cena sezona sam o tem govori, pa še pet jih zraven umre. rolleyes.gif

Edit: Pa Orson, pa Carl, pa un learnar, pa mama od Carlosa, pa res še MILJARDPO bi se jih najdl. ohmy.gif

Sej men so gospodinje drugač ful všeč, sam če pa tko pogledaš pa res MAL pretiravajo.

• 0

After all this time?

Always.

#652 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 May 2011 - 10:54 PM

Glede teh umorov imaš pa prav, dejansko res umirajo kot po spisku.
  • 0

#653 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 May 2011 - 10:56 PM

Ej, pred pol ure sem prišla do istega zaključka, ker sem gledala staro epizodo, ko Eddie skuri elektrika in umre, prav sem začela štet, kdo vse je umrl. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#654 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 May 2011 - 11:01 PM

Edie mi je še zdaj žal, je znala popestriti dogajanje.
  • 0

#655 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 26 May 2011 - 11:03 PM

Meni se pa zdi, da jo je Renee povsem nadomestila. Isti karakter, iste fore.
  • 0

After all this time?

Always.

#656 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 May 2011 - 11:08 PM

Pa še antipatična ni, kot je bila Eddie. Jaz slednje čist nič ne pogrešam.

• 0

#657 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 28 May 2011 - 01:16 PM

Jst sem 6 delov v zaostanku, upam, da mi uspe ta teden pogledat. Komi čakam. w00t2.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#658 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 03 June 2011 - 08:27 AM

Pogledala. Zdej pa komi čakam naslednjo sezono. smile.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#659 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 June 2011 - 09:40 AM

Jaz tudi. Prav navezana sem nanje. Mislim, da bi lahko postale prav zanič, pa bi jih še vedno z veseljem gledala. laugh.gif
  • 0

#660 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 June 2011 - 01:51 PM

Jaz še zdaj nisem pogledala finala, ker me računalo zafrkava. surrender.gif Nisem nič brala, kar ste pisale, le svojo nesrečo sem prišla delit. biggrin.gif
Pride brat ta teden v LJ. Mogoče bo naneslo, da si njegov LT sposodim. Kak bi blo fajn ...

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users