Menstruacija
Posted 12 April 2011 - 07:51 PM
Nila, to glede menstrualnih bolečin je najbrž odvisno od osebe. Moja mama je rodila mene in sestro, pa ima še vedno probleme s tem.
Posted 12 April 2011 - 07:54 PM
^ Moja tudi, čeprav dosti milejše, kot pred porodom.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 April 2011 - 09:33 PM
Posted 12 April 2011 - 09:35 PM
Predtem je padala okrog vsakič, če ni imela tablet ob pravem času ob sebi.
Posted 13 April 2011 - 12:12 PM
Jaz sem tudi kupila zdaj plahtico in rman. Kako ju pa piješ? (kolikokrat dnevno / razmerje?)
Jaz sem mislila pač eno šalčko plahtice dnevno, če bi bli pa krči ob M pa potem rman.
I might be wrong though. Priporočam ti tud merjenje bazalne T, če delaš na otroku

Edit: aja vidim da piješ oboje, na tešče. Dobro, jaz pijem zvečer, sam ne vem, mogoče bom tud tešče začela, je verjetno boljše tako.
Bazalno temperaturo sem merila kakšni 2 leti nazaj, pa je bila čisto zmešana. Nič kaj se ni obneslo, ker sploh ni bilo tako gibanje kot naj bi bilo.
Jaz si kar oboje namešam zjutraj in spijem. Eno šalico na dan.
Koliko pa si stara, Sonchika (približno)? Misliš, da ti ne bo uspelo v enem letu?
Stara sem 29 let in projekt otrok je v teku od septembra.

Posted 13 April 2011 - 12:29 PM
Koliko pa si stara, Sonchika (približno)? Misliš, da ti ne bo uspelo v enem letu?
Moja mama vedno pravi, da bodo menstrualne bolečine izginile šele po prvem porodu. Great.

Imam pa vsak drugi mesec prvi dan take bolečine, da stati ne morem, zvijam se v postelji in to je to. Če vzamem en Nalegsin, je bolje in potem mi do konca menst. ni treba vzeti nič več. Ena tableta na mesec verjetno ne povroči tako zelo hude škode, ampak vseeno bi si želela, da ne bi rabila te kemije.

Kar se pa tiče Lekadola - nedavno sem brala ameriško knjigo, v kateri piše, da je tudi izjemno škodljiv, vsesplošno pa velja, da ni "giften". Baje je kar precej. Ko poiščem knjigo in ta ostavek, ga prepišem ... Me je prav presenetilo, res si nisem mislila ...
KAj to pomeni?
Posted 13 April 2011 - 12:33 PM
Posted 13 April 2011 - 01:00 PM
Jaz sem pa ugotovila, da odkar sem na Aulinu, prav komaj čakam M; lahko mirno seksam brez kondoma, bolečin pa itak nimam nobenih več.

― V. Van Gogh
Posted 13 April 2011 - 01:03 PM
Sonchika, si šla že na kak pregled? (sicer še ni eno leto, but anyway.)
Posted 13 April 2011 - 01:06 PM
LOL, nisem od včeraj.

― V. Van Gogh
Posted 13 April 2011 - 01:08 PM
Posted 13 April 2011 - 01:32 PM

Posted 13 April 2011 - 02:56 PM
Posted 13 April 2011 - 02:58 PM

Posted 13 April 2011 - 03:19 PM
Imam šibke, ja, pa tudi če imela močne, se mi ne bi gravžalo

Ampak OK, midve s Sally sva glede seksa kot noč in dan. XD
― V. Van Gogh
Posted 13 April 2011 - 03:31 PM
Imam šibke, ja, pa tudi če imela močne, se mi ne bi gravžalo

Ja, enako. Jaz imam zdaj seveda bolj šibko, ker sem na KT, prej sem imela prvi dan kar precej in takrat bi
seksala, ampak imam seveda krče in me noben takrat ne dira. Vedno pa seksam tudi med M, ni se gravžalo
ne bivšemu, ne gravža se niti trenutnemu.
Ampak ja, ljudje smo si različni.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 April 2011 - 03:32 PM
Če mene vprašate se nakatere čist preveč sekirate s tole nosečnostjo, ampak ja vem - niste me vprašale

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users