Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#641 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17425 posts

Posted 10 December 2008 - 09:03 PM

lol1.gif

Ob nepravilni uporabi ženske dvojine pikčasta ratam. Resno.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#642 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 10 December 2008 - 11:44 PM

Jst pa glupo gledala najprej, kaj grevi sploh pomen laugh.gif .

Motijo me ljudje, laiki, začetniki, ki se ignorantsko in zajebantsko obnašajo do boljših oz. bolj izkušenih rolleyes.gif . In kšni taki imajo potem najboljše violine, agggr. Sem že zato jezna nanje, ker bi lahko tok velik od njih dobil evil.gif !
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#643 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 11 December 2008 - 07:00 AM

grevi pa recimo "svi šli" je narečna različica, katero sem opazila na Vrhniki in okolici (pa ko sem jim omenila so ugotovili, da se tega sploh ne zavedajo laugh.gif )
  • 0

#644 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 December 2008 - 01:36 PM

NA živce mi grejo osnove programiranja, k je to tko retardirano. K da ne znamo brat. joj.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#645 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 11 December 2008 - 03:36 PM

Mi smo tudi vedno krajšali imena predmetov. Za francoščino mi je pa debilna krajšava frnca.

Na živce mi gre ko pada dež in sem potem mokra do kolen. Če grem domov je še navadn, ker se itak doma potem preoblečem. Sovražim pa če pridem mokra v šolo ali pa kam drugam in sem v mokrih hlačah še pol dneva.

Pa ne maram ko poleg deža še veter piha.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#646 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 December 2008 - 06:03 PM

Ful me naredi jezno takale situacija bom dala za primer naš razred oz generacijo .. ko za kake programe, šolske čage, izlete noben ni tolko da bi nardil kaj medtem ko jaz in še eni dobesedno "bedaki" delamo vsee namesto vseh se trudimo in res hočemo da bi vse izpadlo najboljše kar se da pol na koncu pa od unih lenih riti čuješ kao da se vun mečemo da hočemo vse mi nardit.. pa ne v fris .. drugim okol na veselo razlagajo.. pa če kaj ne izpade točno tak kot bi moglo ja valda taglauni so krivi kdo pa drug.. pol pa zveš malo kdo so ti šunjarski lenuhi ki to govorijo, greš do njih jim poveš glej tak pa tak je jas se trudim kolko lahko če ti pa kaj ne paše pa sam kaj naredi!!! On pa: nene, jas pa res ne mislim nič delat, totalna bedarija ..

JA TE PA UTIHNI ŽE ENKRAT! grrrrrr
  • 0
Memento mori.

#647 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27443 posts

Posted 11 December 2008 - 06:10 PM

Js mam neki podobnega. Npr. pri nas na fasku je en kolega zadolžen za zadeve letnika. Pač kar se tiče izpitov, predavanj, vaj itd. In on Kse ma za zelo pomembnega non stop razlaga kako bo on vse "zrihtu". Kar koli ga vprašaš bo on vse "zrihtu". In pol organizira žure, piknike, sodeluje na volitvah in bogtivedi kaj še vse. In kje je on, ko kaj odfali?? Ni ga!! Pa bi bil najmanjši problem rečt mu, da pač se ne čuti sposobnega prevzeti odgovornosti za ceu letnik, bi zbrali nekoga drugega bolj vestnega. Ampak ne, on se še ponuja in razlaga koako je on fajn in kako bo on vse "zrihtu". Raje nč več ne vprašam, nč več ne računam nanjga in če mi kaj ni jasno pač grem do profesorce in ji pojasnim problem, ga opišem kot individualnega, pomagam sama sebi. Potem, ko je moj problem rešen pa pomagam še drugim, ker skupinsko se ne da nč več rešit, zarad ene budale v letniku.

• 0

#648 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 12 December 2008 - 06:32 AM

Js pa mam pa ravno drugačen problem od vas zgoraj. Imam nekega sošolca, ki vedno hoče biti glavni, on more vedno vse vedet, vse more biti po njegovo, vse bo on naredil itd. Potem pa vedno izpade kot da smo mi tisti, ki nič ne delamo in nič ne znamo in vsi profesorji samo njega hvalijo. Ni ene ure med poukom da nebi vsak dvakrat dvignil roke in nekaj dodatno spraševl in nas spravljal v obup. Ker se je on hotel postavit pred profesorco in je naredil fancy referat za nemščino, smo mi mogli znat še eno temo več, pa že tako jih je bilo preveč!
Jaz bi ga, če bi šlo kar rpg.gif sniper.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#649 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 December 2008 - 06:57 PM

Um, veš kaj dela moja sošolka? Profesor razlaga tekočo snov, ona pa čeznekaj časa samo ponovi njegove besede in izpade v njegovih očeh cela neka pametna, haaaalo?! Profesorica pač predava in reče npr. "To je drevo.". Ona bo čez minuto dvignila roko, naredila nek nedolžno-puppy-eyes-vedoželjni pogled in rekla: "Amm, profesorca, to je drevo, ne?" In profesor bo pol cel navdušen, kako je pametna pa take, LOL. huh.gif laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#650 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 13 December 2008 - 11:44 AM

^ laugh.gif

Na živce mi grejo ljudje ki se npr. na vlaku, avtobusu,gledališču,......tko razširijo čez tisti stol kot da drugih sploh ni zraven in se še pretegujejo na veliko da rukajo ljudi okoli sebe pa jih to prav malo briga...skoraj znorim da me nekdo ves čas tkole dreza bi ga najraj nazaj vžgala mad.gif .ali pa na vlaku ko je že tako gužva potem imajo pa ljudje na sedežih poleg sebe še vso svojo navlako in so potem, če jim rečeš če bi se dalo tam vsest,vsi nekej nezadovoljniin zoprni rolleyes.gif .

-Pa ne prenesem pešk v mandarinah in pomarančah.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#651 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 13 December 2008 - 12:03 PM

v mandarinah ^^?
klementince jej smile.gif najbolše so biggrin.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#652 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 13 December 2008 - 12:29 PM

Ja v mandarinah...če se slučajno znajde kakšna not... biggrin.gif joj kar kurjo polt dobim ..nevem zakaj, pa učasih me to ni tok motilo.
O jem tut klementine in so dobre ja.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.

#653 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 13 December 2008 - 12:42 PM

Dež, bus št.8 in živčne babice nabusu.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#654 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 December 2008 - 02:53 PM

QUOTE(Coco* @ 12. 12. 2008 - 18:57) View Post

Um, veš kaj dela moja sošolka? Profesor razlaga tekočo snov, ona pa čeznekaj časa samo ponovi njegove besede in izpade v njegovih očeh cela neka pametna, haaaalo?! Profesorica pač predava in reče npr. "To je drevo.". Ona bo čez minuto dvignila roko, naredila nek nedolžno-puppy-eyes-vedoželjni pogled in rekla: "Amm, profesorca, to je drevo, ne?" In profesor bo pol cel navdušen, kako je pametna pa take, LOL. huh.gif laugh.gif

točno tak primer. Ponavljamo funkcije in profesorca praša kako se imenuje ta oblika enačbe. On pa tolk časa vn meče izraze, dokler enega ne zadane. Ja tko bi tut js lahko pol dneva delala pa bi veljala za ful nekej pametno.
Na živce mi gredo ljudje k plonkajo, pol se pa hvalijo kolk ful nekej dobr so pisal.
  • 0

#655 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 13 December 2008 - 04:12 PM

Men gre na živce ena sošolka k res ampak res NIIIIIIIIIIČČČČ ne zna, ne uči se niti pet minut pred testom, res nima pojma čist o NOBENEM predmetu, zna pa TOOK dobr plonkat da če sedi zraven nekoga ki piše pet potem tut ona piše 4 recimo. Pa ne glede na to kok je zajebana prfoxa. Pa nikol nima plonkičou huh.gif Ampak če bi ona sama pisala teste bi pomojem ponavljala že 1. letnik... Mislm sej, hvalabogu, sej se znajde ane, sam mal je pa nefer da dobiva uredu ocene zard vseh sošolcev. K pride v učilnco preden pišemo začne zagrinjat zavese in ma cele rituale presedanja preden najde sošolca od kerega bo lahko prepisvala pa mesto, kjer je prfoxa ne bo vidla al pa se ji ne bo bleščala svetloba pa tko.. Me zanima kako bo maturo nardila.. hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#656 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 13 December 2008 - 09:06 PM

^mi smo tud mel par takih, ki so se šlepal skoz srednjo šolo (vsaj pri nekaterih predmetih, recimo biologiji - jaz sem se zafrkavala celo leto s tisto fakin' celico, ker v šoli nismo nič naredil, sošolc fajn splonkal (in nekaj celo narobe prepisal - za obkrožvat), in je na koncu pisal še bolje kot jaz. talkin' 'bout fair).

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#657 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 14 December 2008 - 11:52 AM

Zelo mi gre na živce govorjenje med poukom ...ko se eni nonstop oglašajo in kr nekej govorijo med sabo pač kar ni v kontekstu snovjo in počnejo vse živo in delajo tak šunder, da se ostali sploh zbrat ne mormo.Sam potem me pa še bolj razkuri če kakšen drug , ki pač je slučajno bolj glasen in se potem tisti ki so drugače "ta glasni"začnejo znašat nad tistim ,ki slučajno kaj reče, ko pač oni hočejo da je tišina in so potem čisto zoprni in zgrožen ker "ne morejo"sledit. Znorim! rpg.gif
  • 0

#658 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 December 2008 - 11:26 PM

Da folk študira nekaj, za kar sploh nima smisla.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#659 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 18 December 2008 - 09:57 AM

uaaaa, dvigne mi zadnjo kocino ko reče kolegica sem dobiulala, sem pošiulala, grem telovaditi, grem migati. Ne vem če je to kao kul ali pa naj bi se slišalo pametno? Govoriti se nauči!!!! ggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • 0

#660 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 18 December 2008 - 05:30 PM

Na živce mi grejo punce, s katerimi recimo sedim na vlaku in jih torej imam ob sebi pol ure, ob tem pa so videti natanko takšne, kot da so nad vsemi in da so ekstremno resne, zatorej se ničemur ne nasmejejo sploh. Jaa, sej ste hude, mnjama! Naprotno od kakšnih, za katere imaš takoj prijeten občutek toplega človeka ob sebi, za katerega si prav lahko ustvariš pozitivno podobo osebnosti, ki jo najbrž ima. Pa ne maram ljudi, ki se delajo, da te kao poslušajo in se potem zasmejijo, kot da jim je kaj smešno. Prisilno, da se razume. Mi je prav težko gledati sošolko zraven mene, ki velikrat kej eni reče neki, pa je una tko narjena, ko ji odgovori, če ji .. rolleyes.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users