Spovednica
Posted 13 October 2008 - 07:47 PM
Posted 13 October 2008 - 09:34 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 October 2008 - 10:02 PM

After all this time?
Always.
Posted 13 October 2008 - 10:12 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 13 October 2008 - 10:26 PM
Špricam faks.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 October 2008 - 10:55 PM
Sploh se ne znam brzdat, nervoza me bo pokopala. Ne vem zakaj sem veeedno taka, ko se mi kaj novega dogaja. Upam, da se čimprej normalizira vse skupaj.
Posted 13 October 2008 - 11:01 PM

Posted 13 October 2008 - 11:14 PM

Bom še IM začela poslušat zaradi njega

Sem že njegovo telefonsko izvohala na netu in ugotovla, da je letos laufal na 21.

Bad, bad Adriane!

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 14 October 2008 - 08:02 AM
Samo ta pa res

Bom še IM začela poslušat zaradi njega

Sem že njegovo telefonsko izvohala na netu in ugotovla, da je letos laufal na 21.

Bad, bad Adriane!

Adriane, mislim, da je najbolje, da ne greš na nedeljsko tekmo in se poskusiš oddaljit od njega

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 14 October 2008 - 08:44 AM

Joj, kaj ti naj rečem, daj si duška še za mene

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 14 October 2008 - 08:48 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 October 2008 - 09:00 AM
Ful sm žalostna k razmišljam o prihajajočem maturancu (sicer šele avgusta drugo leto, ampak vseen).. Ker mi je tip sošolc in gremo logično skupi, po drugi strani mi je že lepo povedu da doo takrt pač ne bova več skupi oz. tut če bi bla takrt ne misl met punce k gre dol da se lahko.. Hm, izživi in mu nobena ne teži in loh dela kar hoče in je s kerkol hoče in to mi ga TOOOK mori k vidm kako jst nebom mela NČ od maturanca k kjerkoli bom karkoli bom delala bom hotla vedt kje je on, če je s kšno, in če/ko bo me bo to ubil in kaj k vem jokala bom nebo mi do partiyev nebo mi do pijače ne bo mi do družbe, NIČ. IN res na pouno mi mori to že zdej k pomislm. Pa sej že tko na splošno k si predstaulam da bo enkrat bil z drugo, ampak to pa še posebi ker bomo skos skupi in.. Ah..

Nincha, oprosti, ampak mislim, da je tvoj tip še čisto nezrel za resno zvezo.
Posted 14 October 2008 - 09:03 AM
Posted 14 October 2008 - 09:15 AM
Čestitam!
Posted 14 October 2008 - 09:17 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 October 2008 - 09:17 AM
Posted 14 October 2008 - 01:05 PM
Nincha, oprosti, ampak mislim, da je tvoj tip še čisto nezrel za resno zvezo.
Ja, itak da je nezrel za tako zvezo. Mislm, stari smo 17, prej je biu najdl s kero 2 al tri mesce. Nikol nism prčakvala da bova skupi, kaj šele tok doug. Tut ni tip fanta da bi zdržu sam z eno ampak jih je prej kr dost menjavu. In zato že to da sva tok časa skupi je ful wau. Men je ful lepo. Nočm si sploh predstaulat da bi se končal, kaj šele da ga bom mogla gledat z drugimi

After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users