Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
6587 replies to this topic

#6541 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46770 posts

Posted 10 July 2026 - 07:21 AM

Sam cene so kar tam tam z druzinskimi hoteli drugod po Evropi. Midva sva iskala druzinske hotele za smucarske pocitnice, pa so bile cene nocitev podobne.

Meni drugace Terme Olimije niso vsec. Se mi zdi da me je vedno ko sem bila tam hladilo, bodisi ker je bila voda mrzla ali je bilo noter hladno. Aqualuna je pa tud mene razocarala kako slabo vzdrzevana je bila pred leti. Pa ko se je ulilo, se nismo imeli nikamor prav umaknit, smo lahko sli samo domov.
  • 0

#6542 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90303 posts

Posted 10 July 2026 - 08:52 AM

O kateri ceni je zdaj govora, 900+ na noc?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6543 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18162 posts

Posted 10 July 2026 - 08:58 AM

Mene zanima, kakšen razpon cene je konkurenčen z drugimi tovrstnimi hoteli po Evropi in kaj je vključeno.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6544 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24175 posts

Posted 10 July 2026 - 09:03 AM

Ja, ta kvazi racionalizacija cene s tem, da je ona najbrž itak zastonj to dobila, v zameno za reklamo. A je sploh katera od influercerk tega tipa še na realnih tleh?

Ja, vedno privlečejo na dan ta argument, da saj na Hrvaškem je še dražje.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6545 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46770 posts

Posted 10 July 2026 - 09:24 AM

300€-400€/noc
Tule imas najcenejso opcijo za 2 noci po redni ceni brez Larinega popusta 784€, t.j. 392€/noc. To je za druzinski hotel All Inclusive po mojih izkusnjah normalna cena.

Sem sla gledat primerljive deuzinske hotele in Märchenhotel Braunwald v Švici recimo stane iz danes na jutri (mozna je samo ena nocitev, ker je zasedeno, je pa isti datum kot je na Larinem storyu) 600chf/noc (651€/noc). Frutt Lodge v Švici je za iste datume najcenejsa opcija 387chf/noc (=420chf). Cavallino Bianco v Val Gardeni je za iste datume887€/noc. Par primerov, ki jih imam shranjene in se mu je dalo pogledat ponudbe. Pa to niti niso all incusive, ampak vecinoma nocitev z zajtrkom.

Pa ne me zdaj narobe razumet, se tud meni zdi ful drago in je tud zame too much. Sam zal so cene za taksne druzinske hotele visoke. Sploh v glavni turisticni sezoni.

Attached Files

• 0

#6546 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90303 posts

Posted 10 July 2026 - 09:32 AM

Ja, ampak to so najcenejse opcije, ona pa reklamira in racionalizira ceno najdrazje. Vem, da jih je 5, pa vseeno.
Primerjati cene hotelov v Sloveniji in Svici pa tudi nima nobenega smisla. Ampak fajn, da vemo, kje smo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6547 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46770 posts

Posted 10 July 2026 - 09:36 AM

Ej ne vem kaj tocno forsira, sem sla pogledat samo to ponudbo iz linka. Pa Val Gardena je v Italiji, btw.
  • 0

#6548 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20604 posts

Posted 10 July 2026 - 09:38 AM

O bog, kako lahko primerjaš Val Gardeno in Podčetrtek. Saj ni važno samo, kaj hotel ponuja, ampak tudi, kjer se nahaja. 

• 0

#6549 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46770 posts

Posted 10 July 2026 - 10:37 AM

Imas prav Barbarina. Val Gardena lokacijsko ni primerljiva s Podcetrtkom. Melchsee Frutt in Braunwald pa sta. Ne da se mi vec iskat primerljivih opcij v drugih drzavah. Moj point je, da so otroski hoteli povsod dragi. Pa ze tako so se hoteli v zadnjem casu po mojih izkusnjah podrazili - vsepovsod, ne samo v Sloveniji. Ce ta nov hotel v Podcetrtku upravici svojo ceno ne vem. Se nisem poglabljala. Verjetno ne oz. bom raje napisala takole: so druzine, ki jim vse kar je vkljuceno v hotelsko ponudbo opravici ceno in so take ki jim je ne. Meni Terme Olimia niso vsec, tako da ne bi placala niti najcenejse opcije.

Za tole influenserko pa ste ze veckrat pisale, da reklamira predrage izdelke kot da so po ceni Spar Budget izdelkov, tako da jo je treba vzet z rezervo. Jaz ji ne sledim, ker zame nima ne zanimivih, ne uporabnih vsebin. Ti pa zdrava kmecka pamet pove, da bo seveda samo hvalila in forsirala najdrazje opcije, ce predvidevam, da dobi placan procent od strank, ki uporabijo njeno kodo.

Saj vem, da imamo malce drugacna merila glede budgeta za nastanitve, sam glede otroskih hotelov pa sem res poslala povprasevanja v kup razlicnih hotelov od Avstrije, Nemcije, Švice, Italije in so cene res visoke, tako da me te cene v Podcetrtku ne presenecajo.
  • 0

#6550 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19136 posts

Posted 10 July 2026 - 10:57 AM

Meni so recimo vsi hoteli vec al manj postali predragi.
Sploh ce hocem standard kakrsnega hocem. Redkokateri da sem pripravljena placat.
Mi nismo bili v hotelu ze 2 ali 3 leta.
Za prvi november bo morda prvic v vsem tem casu.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6551 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34089 posts

Posted 10 July 2026 - 11:36 AM

Mi gremo sredi avgusta v Istro za vikend, za nas 3 pride soba + all inclusive za 2 nočitvi 600 €.  Je pa ob morju + bazen ima. Meni je drago in v štartu nisem planirala tega, pa so me pač vsi ostali prepričali, da je bilo lani ful fino in bi radi šli spet (mi, sestra + mularija + starša). 

• 0

#6552 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7091 posts

Posted 10 July 2026 - 12:18 PM

Kam pa greste M? Se mi zdi pa lepo, da greste vsi skupaj. Poceni pa ni, ja.
  • 0

#6553 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34089 posts

Posted 10 July 2026 - 12:37 PM

Mislim, da je hotel Zorna v Poreču, nič posebnega. Lani sva s sestro zorganizirali za fotrovih 70 in za njiju tudi midve plačali, pa so potem takoj rekli, da bi ponovili. Sicer so me kar nekaj casa prepričevali, da sem na koncu popustila.
  • 0

#6554 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19136 posts

Posted 10 July 2026 - 01:43 PM

Meni je ona d best. Prov pomirja me s tem simpl zivljenjem. Taka razlika v primerjavi z inflami ki ti nekaj prodajajo na vsakem koraku in zivijo neko nedosegljivo materialisticno zivljenje. Ta profil te pusti hrepenecega po necem drugem.https://www.instagra...GI3bnRvZnIwMA==
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6555 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19136 posts

Posted 10 July 2026 - 01:48 PM

Od slovenskih profilov je pa moj najljubsi od Nike Korosec.
  • 0

#6556 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20604 posts

Posted 10 July 2026 - 02:41 PM

Hvala za tole, Fiona, sledim. Carka res, pa otroka, vau, sem pogledala vse storije za AAT. Pa ful se mi je stožilo po naših Alpah, vse to sva z mojim prehodila, vključno s celo Soško potjo od izvira do Bovca. Iskreno, raje bi šla zdaj za en teden v gore kot na morje.
  • 0

#6557 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19136 posts

Posted 11 July 2026 - 05:53 AM

Ja ful je fajna. Preprosta, ogromen vrt ma, šiva, ultre laufa, pa tko, kot ma napisano. Simpl lajf :)
  • 0

#6558 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19136 posts

Posted 11 July 2026 - 06:37 AM

Anasanki mora it platforma ful slabo da je mesecno narocnino spustila na 15 e.
  • 0

#6559 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19136 posts

Posted 11 July 2026 - 08:50 PM

https://www.instagra...3VyNWZ4N3lhajhr
  • 0

#6560 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28139 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 July 2026 - 07:23 PM

Cujeca mami ima dober point na storijih danes. :) (Pa na splošno mi je eden boljših profilov v slovenskem insta-prostoru.)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users