Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#6541 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 June 2008 - 02:54 PM

IPB Image
  • Collistar Double Effect Eye Shadow
  • Max Factor Silk Gloss Tube
  • Collistar Eye Liner Tecnico (za prijateljico)
  • Maybelline Volume XL Plumping Effect Gloss (za prijateljico)
  • L'Oreal Voluminous x5 Carbon Black Mascara (ena za mene, ena za prijateljico)
IPB Image
  • Alverde mandljeva obarvana krema
  • Lactacyd Femina intimni robčki (posamično pakirani)
  • Exfoliac losjon za telo proti nečistočam (za fanta)

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6542 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 14 June 2008 - 03:29 PM

L'Occitane gel za čiščenje obraza riž
  • 0

#6543 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 14 June 2008 - 04:21 PM

Dilema, kolko je ta Exfoliac losijon za telo ? Pa zanima me sestavinsko, če ma dosti kislin noter, glede na to da je poletni čas in sonce ?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#6544 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 June 2008 - 04:22 PM

Maš ocenjenega v temah Sestavine, sem skoraj 100%. Stane pa čez 10€, ne vem točne cene.

Aja, pa tle ime zavaja. Ne gre za losjon, ampak za vodico (kot tonik za obraz) ki jo naneseš na vatko in potem z vatko namažeš na kožo - jaz fanta mažem po hrbtu, kjer se mu pojavljajo mozoljčki. Ni čisto nič negovalno in v nobenem primeru ne nadomesti mleka/kreme za telo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6545 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 14 June 2008 - 04:25 PM

ok, že čekiram. danke!
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#6546 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 June 2008 - 09:49 AM

Včeri sm šla ven s prjatlco in me fant kliče po telefonu, da je v trgovini in da mi je kupu neki za ustnce mazat. Sm misla oou, zihr kej živo rdečga. laugh.gif laugh.gif Pol pa pridem ponoč domov in me čaka tale glossek, sem bla ful presenečena, ker je res lep odtenek - ko sem jih js gledala, ga nisem vidla. hmm.gif

IPB Image
  • 0

#6547 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17573 posts

Posted 15 June 2008 - 09:55 AM

A je to slučajno Forever Nude? Lep je.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6548 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 June 2008 - 10:37 AM

Jap, Forever Nude je, ampak ni glih nude, vsaj ne za moje pojme.
Je taka dokaj svetlo roza (meni zelo lep odtenek, ki pristaja pomoje vsaki ženski) in ima ogromno zelo drobnega zlatega shimmra. Ustnice naredi na pogled izredno polne.

• 0

#6549 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 June 2008 - 10:43 AM

Tale sprej (prvi z leve)
IPB Image
IPB Image
  • 0

#6550 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 June 2008 - 02:55 PM

Dilema ful je dober glossek, jaz ga tudi nisem vidla ko sem jih gledala, daj slikaj ga če se ti da. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6551 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2008 - 03:22 PM

KNEIPP Negovalna kopel s šipkom in eteričnim sivkinim oljem
KNEIPP Krema za roke z blagodejnimi cvetovi mandljevca
FENJAL BL Sensitive Touch
BALEA Vazelin z avokadom in mandljevim oljem
GARNIER Sun Kissed Skin BL
GARNIER Intensive Care krema za telo (je ni na sliki, pozabila priložit)

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6552 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 June 2008 - 04:47 PM

QUOTE(Sarah @ 15. 6. 2008 - 15:55) View Post

Dilema ful je dober glossek, jaz ga tudi nisem vidla ko sem jih gledala, daj slikaj ga če se ti da. tongue.gif

Sem ti nalimala v ustrezno temo. =)

• 0

#6553 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 15 June 2008 - 07:59 PM

ja ta glossek je ful lep tongue.gif sem ga danes kupila v mercatorju. od druge kolekcije glam&shine imam roza odtenek pink moon, pa mi ni toliko všeč, ker ima srebrkanst odsev, ta pa je bolj naraven,prosojen z ravno prav shimmra. ustka pa naredi lepa ja smile.gif

fluffy, kje si dobila od kneippa kremo za roke? se mi zdi, da jo še nisem zasledila...
  • 0

#6554 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2008 - 08:14 PM

V DMu - tam jo držijo po novem, sicer se še da dobiti kje drugje, a ne vem točno, kje.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6555 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 15 June 2008 - 08:43 PM

hvala smile.gif
  • 0

#6556 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 15 June 2008 - 08:45 PM

Včeraj: IsaDora čopič za nanašanje senčila za veke smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#6557 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 17 June 2008 - 08:12 AM

L'Oreal Super Liner Carbon Gloss
  • 0

#6558 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 17 June 2008 - 11:55 AM

CadeaVera duschöl
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#6559 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 17 June 2008 - 12:20 PM

Od ene prijazne gospodične sem kupila
MAC Select SPF15 Fundation NC30 (odtenek mi zelo ustreza thumbup.gif )
TBS modra senčka

IPB Image
  • 0
We must let go to live on.

#6560 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 17 June 2008 - 05:18 PM

Slika je za prejšnji teden.

Včera sem pa kupila:
-Ombia Sun balzam za lase
-Ombia Sun sprej za lase ki neguje barvo (fuj da smrdi po alkoholu)

Attached Files

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users