Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
6587 replies to this topic

#6521 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90304 posts

Posted 06 July 2026 - 07:04 PM

Meni je carski, ampak to gre pa tudi meni na zivce.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6522 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90304 posts

Posted 08 July 2026 - 08:46 PM

Iz firbca sem sla pogledat, kaksne cene ima novi hotel Vilinija v termah Olimia, ki ga zdaj vse oglasujejo. Ta druzinska soba, ki jo ima Lara, je za 2 nocitvi 1840. ✌
  • 0

― V. Van Gogh

#6523 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34090 posts

Posted 08 July 2026 - 08:52 PM

Od K. prijateljica je šla s starimi starši, sestro in sestrično prejšnji teden in baje je bilo super.🫣
  • 0

#6524 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19136 posts

Posted 09 July 2026 - 05:38 AM

Jina, to se hecas?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6525 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34090 posts

Posted 09 July 2026 - 07:05 AM

Jst sm poklikala malo skozi rezervacijo za dve noči prihodnji teden in bi bilo 825€ za nas 3. Paket je pa neki soft AI. 

Itak več kot 2x preveč, kolikor sem jaz pripravljena dat za dve noči. Naši te otroške animacije itak niso več zanimive, pomoje bi prej pogledala Sotelio za naju, ki je zdaj samo za odrasle, hah. 

• 0

#6526 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90304 posts

Posted 09 July 2026 - 09:32 AM

Fiona, ne.
Meni nikoli niti na misel ni prislo, da bi sli v hotel, prilagojen otrokom. Imam ze tako poln kufer otroskega dretja, kamorkoli gremo. Enako kot preden sem imela otroka, mi gre to zdaj z leti vedno bolj na zivce.
  • 0

― V. Van Gogh

#6527 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46770 posts

Posted 09 July 2026 - 10:14 AM

Meni so pa otroški hoteli top. Če je le možno bivamo v takih. 

• 0

#6528 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18162 posts

Posted 09 July 2026 - 03:49 PM

Ja dokler so majhni se strinjam. Gre pa otroško vreščanje tud meni na živce haha, še dobro da ni dosti tega pri H. 😆
Samo cena je pa res adijo pamet. 🙈
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6529 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90304 posts

Posted 09 July 2026 - 06:10 PM

https://www.instagra...2dkOGRsaWRsb2li

Moz je bil poln gneva, ko sem mu dala to za prebrat. :D
Ampak lejte, mamo kodico - in to ne za 10, ampak kar 15 %! To se pa ze lepo pozna.
  • 0

― V. Van Gogh

#6530 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19136 posts

Posted 09 July 2026 - 07:55 PM

Najboljs je pa zivet na cloud nr 9 z mislijo da si mobilko na Hrvaskem v top sezoni lahko vsi privoscijo lol. No, tud ce si jo lahko, so cene odurne in mors bit budala da to placas.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6531 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34090 posts

Posted 09 July 2026 - 08:07 PM

Sm šla zdej pogledat te storije in men je smešno, kako poskuša racionalizirat in argumentirat ceno, ker pač... Eni nikoli ne bomo dali toliko, pa lahko dobiš za to nevemkaj. Nekje je pa tudi meja.
  • 0

#6532 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18162 posts

Posted 09 July 2026 - 09:00 PM

Ja, ta kvazi racionalizacija cene s tem, da je ona najbrž itak zastonj to dobila, v zameno za reklamo. A je sploh katera od influercerk tega tipa še na realnih tleh?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6533 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90304 posts

Posted 09 July 2026 - 09:17 PM

Ne, ona pa se najmanj. Saj ce se prav spomnim, z mozem v sezoni pokasirata 20k bruto samo od najema njihove vile pri Ninu.
  • 0

― V. Van Gogh

#6534 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19136 posts

Posted 10 July 2026 - 06:38 AM

Gre zgleda tej Viliniji kr slabo, ker je bla ze oopsi tam pa se 2, pa zdej se Lara. :D
  • 0

#6535 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34090 posts

Posted 10 July 2026 - 06:55 AM

Ja  navadna raja ima povečini poletne dopuste malo vnaprej planirane in verjetno so redki, ki si lahko privoščijo last minute po taki ceni kar na suho, hahaha. 

• 0

#6536 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18566 posts

Posted 10 July 2026 - 06:56 AM

Morajo v ljudi vcepiti silno zeljo po njej. Pa upam, da nameravajo kaj obnavljati tudi Aqualuno, ker mi smo bili preseneceni kako je ostalo tako kot ob izgradnji. Kar zanikrno in nevzdrzevano.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6537 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34090 posts

Posted 10 July 2026 - 06:59 AM

Jaz tam še  nisem bila, imam pa tak filing za Čateške in me pomoje tam ne bodo videli lep čas. 

• 0

#6538 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18566 posts

Posted 10 July 2026 - 07:02 AM

Tam je se slabse, res je. Se pa res ni spremenilo od 30+ let nazaj, ko smo dopustovali tam. Olimia je kar urejena na splosno, ampak so bile pa vcasih boljse. Ni slo vse na plus. Najbrz zaradi kolicine ljudi prej in zdaj 🤭
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6539 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34090 posts

Posted 10 July 2026 - 07:04 AM

Midva sva bila tako v Sotelii kot v Brezi (pred in po prenovi), pa mi Sotelia kot hotel sam po sebi ni  upravičil višje cene (sva pa res dobila neko hudo akcijo pred n-leti). 

Zdaj so pa cene šle res v nebo... 

• 0

#6540 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19136 posts

Posted 10 July 2026 - 07:20 AM

Mi ja zanimivo da ne dobijo nobenih pripomb na ta oglasevanja in cene.
Pa lahko bi sla tja :) sam pac zame je to kriminal. Mam neko mejo v glavi in ta se konca pri 250 na noc, pa to je zgornja zgornja meja.
Zato nas tudi amarin ne bo vec videl. Vcasih si se dobil kak termin za 145 na noc, zdaj pa ze dolgo vec ne (za druzinsko sobo mislim).
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users