Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6501 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26209 posts

Posted 29 April 2012 - 02:41 PM

^:lol1:

JA!

:verymad:
  • 0

#6502 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23526 posts

Posted 30 April 2012 - 04:02 PM

Na živce mi grejo komentarji Špancev na FB, ko je kaj smešnega in napišejo jajajajajaja, namesto hahahahaha. Saj vem, da tako pač imajo, ampak mi je vseeno blesavo. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6503 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 30 April 2012 - 04:13 PM

Na živce mi gre izkoriščanje zdravil za vsak najmanjši drek. Se mi zdi, da so ljudje že čisto preveč obsedeni s tem, če je kaj narobe takoj po tablet.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6504 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 April 2012 - 04:23 PM

^^DITTO!
  • 0

#6505 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27619 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 April 2012 - 05:07 PM

Ko se mi pri zdravniku ne javijo, omfg, prav drkanje v glavo!!!! Pa DELAJO, niso na dopustu, najprej zvoni, potem pa kar naenkrat zasedeno. V PETIH urah bi se pa lahko oglasili, sramota.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6506 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46189 posts

Posted 30 April 2012 - 05:09 PM

Ko se mi pri zdravniku ne javijo, omfg, prav drkanje v glavo!!!! Pa DELAJO, niso na dopustu, najprej zvoni, potem pa kar naenkrat zasedeno. V PETIH urah bi se pa lahko oglasili, sramota.

JA! Pol ko obupaš nad klicanjem in se prikažeš tam, pa te še nahrulijo zakaj se nisi naročil/zastavil vprašanja po telefonu. :verymad:
  • 0

#6507 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86988 posts

Posted 30 April 2012 - 05:10 PM

Nesposobneži v kuhinji, prav bes me popade.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6508 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32802 posts

Posted 30 April 2012 - 05:10 PM

Moja zdravnica je pa glede tega super, vedno pokliče nazaj, in to prav ona, ne sestra!
  • 0

#6509 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 April 2012 - 06:31 PM

Moja je še najboljša - se da z njo marsikaj po mailu zmenit, ne rabiš za vsak drek tja lazit in se gužvat v čakalnici.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6510 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32802 posts

Posted 30 April 2012 - 06:40 PM

Ja, to pa itak; moja je tud ful propagirala svoj email naslov, ko sem bila prvič pri njej, hehe :P
pa kar se tiče bolniške za kakšen dan ali dva mi je zakon, ker samo pokličeš in ti odpre bolniško (če seveda ni nič takega, da bi morala prav k njej)
  • 0

#6511 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 April 2012 - 06:46 PM

Ja, to je res super. Bi mi bila nočna mora za vsako malenkost ali recept hodit tja, njej pa tudi paše, da se ji za vsako
malenkost ne hodi tja. Je pa res, da je takih žal malo in sem jim gladko j*ebe, če boš tam po več ur sedel za zadevo,
ki ti bi jo bp lahko pustili na kartoteki, kamor bi si jo prišel dvignit. Moja zdravnica je res zakon, imam veliko srečo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6512 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86988 posts

Posted 02 May 2012 - 08:08 PM

To, da slovenščini primanjkuje izrazov za barvne odtenke, strokovne in manj strokovne izraze v oblikovanju, tudi kose oblačil.
Potem pa na dolgo in široko opisuješ vsako stvar, ki ima npr. v ang. svoj izraz, ali pa uporabiš tujko in nobenemu ni nič jasno/izpadeš snob.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6513 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27619 posts

Posted 02 May 2012 - 08:18 PM

Se strinjam, ampak moram obenem omeniti, da gre meni na živce uporaba angleških izrazov (npr. za določene kose oblačil, ko si jih že omenila), ko to ni treba, ker še vseeno obstajajo slovenski izrazi. Zakaj je treba reči animal print, clutch, itd. ko pa za vse to poznamo slovenske izraze?
  • 0
Pablo Picasso

#6514 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 02 May 2012 - 08:19 PM

Na živce mi gre izkoriščanje zdravil za vsak najmanjši drek. Se mi zdi, da so ljudje že čisto preveč obsedeni s tem, če je kaj narobe takoj po tablet.

Podpis pod oboje. Tole, da se ne javljajo, sem že navajena... ampak tisto z zdravili pa res postaja noro. Brez pretiravanja, ene sošolke imajo prave mini lekarne v torbici in to vsak dan! Nočem vedet kaj imajo doma ali kaj bi vzele na potovanje, bi rable en ekstra kufer. :AJEBEŠ: Že to, da kakor hitro jih boli glava ali grlo, v sekundi vase vržejo par komadov tablet, sprejev, mazil... telo se pomoje sploh ne zna več samo k sebi spravit. Jaz tega sranja sploh ne jemljem, sploh. Postelja, dve odeji, čajek in knjiga, pa bo, ko bo. Včasih si mora telo zgolj odpočit, ker pregori od življenskega ritma.
  • 0
Memento mori.

#6515 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 02 May 2012 - 08:19 PM

Coco* jaz rečem clutch, ker ne vem kako bi drugače rekla, kakšen izraz mamo za to?
  • 0
Memento mori.

#6516 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27619 posts

Posted 02 May 2012 - 08:21 PM

Pismo torba. Vidiš, v tem je problem, ker smo tako zelo zbombardirani z angleškimi izrazi, ne poznamo več domačih, pa ne gre za neko višjo znanost.
  • 0
Pablo Picasso

#6517 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 May 2012 - 08:24 PM

Samo to ni ravno natančen prevod. Pisemska torbica je torbica v obliki pisma ( KLIK ), v angleščini pa je clutch torbica, ki se nosi v rokah (takšna, ki se jo "zgrabi" ).
  • 0
Viens, reste ici!

#6518 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 May 2012 - 08:24 PM

Jaz tudi rečem clutch, nikoli ne bom rekla pismo torba ker je debilno do kraja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6519 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27619 posts

Posted 02 May 2012 - 08:25 PM

In zakaj te torbice s slike (če odmislimo grozljiv dizajn) ne bi mogel nositi pod pazduho?
  • 0
Pablo Picasso

#6520 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 02 May 2012 - 08:27 PM

Sem si mislila, da boš uporabila ta izraz. Ampak meni vse clutch torbe niso pismo torbe, ker niso vse v obliki pisma. Tako, da mi je "clutch" še najbolj uporaben izraz.

Enako tudi vse rečemo blazer, še ene nisem slišala, da bi rekla suknjič.
  • 0
Memento mori.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users