Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6481 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 06 October 2008 - 09:23 PM

Niti slučajno se mi ne da na fax hodt down.gif
  • 0

#6482 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 October 2008 - 11:28 PM

Blesava sem. Cel ljubi dan letam naokol ko nora, doma sem bla vmes glih pol ure, zdej pa sem totalno crkjena, ampak se nikakor ne morem spravit v posteljo. Tle bulim v računalnik z masko na frisu in poslušam musko, zraven pa napol dremam. Paco mam na faci že pol ure, ker se mi niti sprat ne da več it, čeprav mi vse zateguje. Po dobrem letu vsakodnevnega skupnega spanja s fantom, očitno ne znam več spat sama. Ful mi je tesnobno brez njega in celo noč se sam premetavam po postli, zbujam se pa vsako uro. Upam, da se čimprej navadim na vse skupi, ker imam same sebe že pošteno poln kufer.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6483 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 07 October 2008 - 11:58 AM

Jezna sem na ljudi, ki ne ločujejo odpadkov! angry.gif down.gif

Vidim v naši kanti cel kup lepo zloženih papirnatih vrečk, v njih pa zvezki in podobne reči. Poleg tega to napolne pol kante.

Pa pismo so ljudje ekološko omejeni ali pa leni!
Pa to se redno dogaja... enkrat bom rekla sosedom.
  • 0

#6484 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 October 2008 - 01:32 PM

Izmozgana sem
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6485 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 07 October 2008 - 01:47 PM

Organizacija na našem faksu je na nuli. Da v referatu objavijo novico šele par ur zatem, ko se pričnejo predavanja, ki bi nam naj odpadla.
  • 0

#6486 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 October 2008 - 01:53 PM

^^ Same here laugh.gif . Ali pa profesor čudežno par ur prepozno objavi da se zaradi "bolezni/česa drugega" ne more "udeležit" izpita.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6487 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 07 October 2008 - 02:05 PM

Ma ja. Meni gre to ful na živce. Sploh, če se samo zaradi tistega predmeta vozim na faks, ker je edino kar imam na urniku. Najhujši je bil en prof. v 1. in 2. letniku, ki je najprej 20 min zamudil, potem pa nam je prišel povedat, da nam predavanja odpadejo, ker ima nujno sejo ali kaj podobnega. In ena prof. letos je še posebej dobra. Vozi se z vlakom in ker imajo vlaki radi zamude, nam je naročila, da naj jo počakamo, tudi če bo zamujala eno uro. blink.gif Optimistka. rolleyes.gif
  • 0

#6488 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 October 2008 - 02:49 PM

Zakaj sploh hodite na predavanja?Kopirajte al pa se učte iz knjig,pa je.Pa še cajt se za kej bolj pametnega ponuca.
Beden urnik bom mela letos.Na faksu bom pomojem vsak dan,mam pa celih 13 ur na teden faksa,in ful bedno k mam en dan eno uro,drug dan 2 ure...itd...Mah...Mar bi mela dvakrat na teden na polno pa je...

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#6489 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 October 2008 - 02:57 PM

Izumiram ob nemščini. Pišem dva dokaj težka testa v čet. in petek, začela sem se pa učit zelo zgodaj. Ja, danes. rolleyes.gif Ne bi bil problem k bi vsaj razumela oz. samo obnovila, ne pa da dejansko NE RAZUMEM. mad.gif
Po glav mi pa vse prej k poštene stvari hodijo. laugh.gif
  • 0

#6490 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2008 - 03:16 PM

QUOTE(Sally @ 7. 10. 2008 - 15:49) View Post
Zakaj sploh hodite na predavanja?Kopirajte al pa se učte iz knjig,pa je.Pa še cajt se za kej bolj pametnega ponuca.

Na resnih faksih so predavanja obvezna. sleep.gif Pri nas je tako, da se zapisujejo prisotnost. In če nisi prisoten, ne moreš na izpit. blink.gif Pa večina profesorjev takoj opazi, kdo je hodil na predavanja in kdo ne, tudi, če si ne zapisujejo ... potem se ti lahko to na ustmenem maščuje. V prvem in drugem letniku ni problema, ker so masovna obiskovanja predavanj in je še ogromno študentov ... potem se dela selekcija. V tretjem letniku pa nas je bilo (izrednih) okoli 15 v učilnici, kar je pa malo drugače. Je pa fino, ker so predavanja bolj zanimiva, več je kontakta s profesorjem, itd. Čeprav seveda bi bilo velikokrat boljše, če bi lahko doma spala. IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6491 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 October 2008 - 05:12 PM

Hehe.No dobr pa da pr nas saj to ni obvezno.So pa obvezne laboratorijske vaje,ja.
  • 0

#6492 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 07 October 2008 - 06:17 PM

Po novem so predavanja na bolonjskih študijih obvezna.

Pri nas smo imeli obvezne samo vaje.
  • 0

#6493 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 07 October 2008 - 06:24 PM

Sem nadvse brezvoljna in danes peljem družbo ven in jim častim koktelje, in se mi ne da igrat evforije cel večer. Bruh.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#6494 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 October 2008 - 06:27 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 10. 2008 - 16:16) View Post

Na resnih faksih so predavanja obvezna. sleep.gif Pri nas je tako, da se zapisujejo prisotnost. In če nisi prisoten, ne moreš na izpit.

Tr00. Pri nas sicer predavanja še niso obvezna, a je na nekatera ZELO pametno hodit, sploh ker jih redno hodi zgolj kakih pet (študentov namreč), in pol kdaj kakega ni, en spi vmes, drug si stiska ture po riti, večina ostalih je pa v transu in je jeba dobit nek kvaliteten zapis profesorjevih monologov. Potem v izpitu dobiš pa rebuse iz predavanj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6495 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 07 October 2008 - 06:28 PM

QUOTE(Sally @ 7. 10. 2008 - 15:49) View Post

Sally, niso vsi faksi enaki, enako niso vsi profesorji enaki. Sama hodim na predavanja zato, ker se mi zdi pametno predavanja in ker se mi je v teh treh letih kar sem študentka to že obrestovalo. Pri nas predavanja niso obvezna, obvezni so le seminarji, pa še to ne povsod. Pri nas pri večini profesorjev že s predavanji dobiš dovolj informacij in je kasneje treba veliko manj truda vložit v učenje, kot bi sicer. Da ne govorim, da pri nekaterih naših predmetih drastično primanjkuje literature, pri drugih predmetih je je pa tak kup, da res ne veš kaj naj vzameš v roke (npr. pri moderni zgodovini Evrope imamo seznam literature za izpit dolg 4 A4 obojestransko kopirane liste in podatki na cobissu pravijo, da so to več 100 strani debele bukve). Problem pri literaturi je tudi problem interpretacije, ki se razlikuje pri posameznih avtorjih. Če ne hodiš na predavanja ne veš katera je tista interpretacija, ki je najbližje profesorju. Prav tako pa si pri nas, kjer nas je maximum na predavanjih ok. 50 študentov (če imamo kombinirano z dvopredmetniki), profesorji zapomnijo tiste, ki so redni udeleženci na predavanjih in so zato morda malce popustljivejši na izpitih oz. ti zastavijo "lažja" vprašanja.
  • 0

#6496 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 October 2008 - 06:34 PM

Z literaturo je pri nas isto. Mislim učbenikov nimamo, skript tudi ne. Na voljo je polna knjižnica knjig in dizertacij, kar je direkt "super" če razen angleščine ne znaš nobenega tujega jezika (predvladuje nemški, italijanski, srbo-hrvaški v cirilici, francoski).
Zakaj bi ure in ure iskal in norel po knjižnici če pač lahko odsediš tisto svojo kvoto pred profesorjem, pa ti še zraven pove on sam, kje lahko bereš naprej, ako boš kdaj rabil.

Sicer se spovedujem da je bilo danes ugotovljeno, da imam malo X noge.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6497 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 07 October 2008 - 06:51 PM

POjedla polovico kremšnite donas... shame on me, shame on me....
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#6498 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 October 2008 - 07:06 PM

Oh, ja to pa je ena grozna stvar.

Jaz se spoveduje, da sem lena ko sto mater.
  • 0
Viens, reste ici!

#6499 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 October 2008 - 08:15 PM

Ej punce,verjamem ja...Ampak to je na drugih faksih,verjetno tud odvisno od profesorjev kok so zajebantski..Jaz v treh letih nisem bla skor na niti enem predavanju,enkrat sem par prfoksov prvič šele na ustnem dejansko vidla...eden mi je rekel edino "Vas pa nisem videl nič na predavanjih..." Pa jaz "Ja,zraven faksa še delam,pa nisem ravno iz ljubljane,ampak mislim,da uspevam nadoknadit zamujeno." Pa mi je potem priznal,da sem znala več kot vsi,ki so na predavanja hodili in da to ni merilo...
Ma jaz si tam nič ne zapomnem.Doma prebiram literaturo po potrebi,sicer pa se učim pred izpiti.Pa tudi ljubljane ne maram,sem raje doma...
Tisto da delam,je bila pa debela laž biggrin.gif

• 0

#6500 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 07 October 2008 - 09:30 PM

Tud jst sem lena, nč se mi ne da rolleyes.gif
  • 0