Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6461 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15244 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 October 2008 - 07:19 PM

Ful sem nepotrpežljiva. Poskušam štet do deset.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6462 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 October 2008 - 07:30 PM

QUOTE(Dragica @ 3. 10. 2008 - 18:38) View Post

Kinky, dej, ti bom zdej jst povedla, da itak nimaš za kej bit, ker nisi nič posebnega. Stopi dol z oblakov in mi podaj žezlo. tongue2.gif

In your dreams, sista'. tongue.gif

Kupila sem si 6 pack. LOL Začenjam. Juhej. Boljše, da ne grem ven žurat, ker danes sem take volje, da bi sigutno bil kakšen incident.

beer.gif

Fak, ni Grey's Anatomy. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6463 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29862 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 October 2008 - 07:31 PM

vesela sem, da mam večer čist zase. in da ga preživljam v 'mojem' stanovanju in ne pri K. - ne morem se stanovanj drugih ljudi navadit pa konc. mislim, pa lahko naga tam okoli skačem pa vse, ampak ni to to. smile.gif

Sally, me veseli, da si se mela fajn. upam, da aklimatizacija ne bo preveč boleča.

mislim in blebetam samo še o Mehiki .... obsedena sem. komaj čakam. smile.gif

v službi sem eni povedala, kar ji gre - precej ostro. se je obrestovalo. hooray.gif

cel dan mi gre una reklama za Pingui al kaj je po glavi .... js sm ice ice pingvin, js sm ice ice pingvin, yea yea, ice ice pingvin. somebody please shoot me. just shoot me! laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6464 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 October 2008 - 08:42 PM

QUOTE(Špela @ 3. 10. 2008 - 20:31) View Post

cel dan mi gre una reklama za Pingui al kaj je po glavi .... js sm ice ice pingvin, js sm ice ice pingvin, yea yea, ice ice pingvin. somebody please shoot me. just shoot me! laugh.gif

Um, meni se cel dan mota po glavi Ljudi, ljudi ratija se Đime! Di je bijo, diii je bijo? Vratio se jutros nanana, aaaaaaa, se greš dajat? ph34r.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6465 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 03 October 2008 - 08:59 PM

QUOTE(Jeannette @ 3. 10. 2008 - 18:12) View Post

Sinoči sem bila primorana poslušat čustven izliv nekega(omg, niti prijatelja ne bi rekla da sva), no, znanca. V glavnem, da kako on nima nobene punce in kako je osamljen. Za crknit, lih da sem se zadrževala, da mu nisem povedala kaj si res mislim. Nevem, kako se folk lahko tolk smili sam sebi in pričakuje, da ga bomo vsi tolažili, ne prenesem ga. down.gif
Najhuje je ko kateri primerki poskusijo s tako metodo osvajanja. Doživela na lastni koži.

Spovedujem se, da uživam, ko ga zafrkavam.
  • 0

#6466 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29862 posts

Posted 03 October 2008 - 09:27 PM

Coco, lol. smile.gif

oops.gif posilila bom K., ko pride nocoj k meni spat, prisežem. oops.gif kok sovražim delovne dni, ko prihajam domov vsa sfakana in spim že ob 10h ... mislim, tut crkljala se nisva konkretno od nedelje, to ni za nikamor. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#6467 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 October 2008 - 01:04 PM

Izpovedujem mojo konkretno štoravost.
Nevem kako ampak OČITNO sem izgubila mojo zelo ljubljeno Loreal Color Riche šminko v almond creme odtenku.Celotno hišo sem obrnila na glavo-šminke nikjer.In sem zeloo jezna.Pa okej, me nebi brigalo, če bi to bila kaj vem kakšna Essence šminka ali pa kaj cheap ne pa mojo edino Lorealovo šminko.Kap me bo rolleyes.gif
  • 0

#6468 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15244 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 October 2008 - 04:40 PM

A ti tud maš almond creme. happy.gif Sej jo boš našla, jst jih konstantno izgubljam po torbicah, predalih, šalčah s kozmetiko.. še zmeraj sem jo našla. Vesolje ni neskončno, ni mogla kar tako nekam mrknit wink.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6469 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 October 2008 - 06:48 PM

Počutim se kot 80letna bakica.

Pa vsi tečaji, ki jih gledam so se že začeli, upam da me bodo vsaj kje vzeli...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6470 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 05 October 2008 - 10:32 AM

Boli me mehur.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6471 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 October 2008 - 11:23 AM

Evo... danes smo s5 reševali enga bogega mucka, spet ga je očitno nekdo povozil, ker ima fuč zadnjo desno tačko, se pa tokrat ni zavlekel k nam , ampak k bližnji sosedi in so nas klical, če je to slučajn naš maček, kar naredijo ponavadi.. Do tu use ok, potem pa ji Luci reče, če bo poklicala na kliniko, kje so danes dežurstva in peljala in baba prou osorno zabrusi, briga me sej ni moj maček, še nobenga nism in tud tega ne bom. Druzga kot fuj in fej ne morm rečt in potem ona men bluzi, da nimam vrednot, k nisem verna. Ja, da se mi ne bo res želodec obrnu, ona pa taka vestna vernica, skoz u cerkvi, res tok sm jezna, da se poščije kdo nanjo, še tega ni vredna!!! In to je vedno ista zgodba, nam se dobesedno posmehujejo za hrbtom, kako smo glupi ni vozimo svoje in tuje živali k veterinarjem, drugi pa kao "ful" dobri kristjani, polne riti keša pa se jim še poklicat ne da... včasih me je sram, da sem človek, res cry.gif

V glavnem, muc je mlad, res krasen tigrček, upiral se ni nič, ko sva ga dale u boks, zdej čakamo, da veterinar sporoči, ali se bo dalo tačko rešit, upanje je, ker je vsaj čutil bolečino ubožček. sad.gif Držte pesti, da ni nogica fuč in da se bo dalo sanirat poškodbo, ker če bo temu tako, ga bo prevzela članica društva in mu bodo potem poiskali nov in predvsem varen domek!
  • 0

#6472 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 October 2008 - 11:23 AM

Precej sem jezna na fanta, ker je naredil eno ful veliko neumnost. verymad.gif mad2.gif No, sej vem, da bo on nosil posledice, ampak ne morem, da ne bi bla jezna nanj... Mah, vsega mam že na vrh glave in ne vem, kolko časa bom še prenašala. cry.gif sad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#6473 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12004 posts

Posted 05 October 2008 - 11:39 AM

Joj Luci!!! cry.gif Držim pesti pa sporoči kako se je izteklo!! Prosim.

Jest bi pa na kolegičinem vratu najrajši izvedla "indijanski ogenj". evil.gif evil.gif evil.gif
  • 0

#6474 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 05 October 2008 - 02:00 PM

Ojej luci... cry.gif

Mi pa imamo novega mačkona. woot.gif Po dolgotrajnem iskanju smo ga dobili pri paru, ki zanj ni imel dovolj časa in se je odločil, da ga odda. Tako, da je sedaj naš. smile.gif Star je pa 4 mesece.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#6475 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 05 October 2008 - 04:03 PM

Čestitke Fifa.

Luci, držim pesti da se bo izteklo tako, da bo zamuca čimbolje. sad.gif

Spovedujem se, da me še vedno vse spodaj boli.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6476 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 October 2008 - 04:11 PM

Spovedujem se, da sem obupno lena. Takoj zdaj bom računalnik ugasnila in ga prižgala komaj pozno zvečer.

• 0
Viens, reste ici!

#6477 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 06 October 2008 - 01:03 PM

u pm. Naše knjižnice so s temo, ki bi jo imela pri enem predmetu za seminarsko (in ki bi jo morda kasneje razširila v diplomo) tako slabo založene. Vse kar je pametnega je v Ljubljani. down.gif
  • 0

#6478 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 06 October 2008 - 05:11 PM

- zadnje prihranke sm porabla za pjačo. sovražm se.
- preveč kadim.
- čist preveč ga mam rada, vidva se pa za en kurc, čeprav sva na isti šoli. dry.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#6479 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 06 October 2008 - 05:18 PM

+ denarna injekcija biggrin.gif
+ moj dragi

- štipendije in zakonodaja o njih
- dolgčas
- pomanjkanje dobrih strokovnih knjig v mariborskih knjižnicah

• 0

#6480 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29862 posts

Posted 06 October 2008 - 05:23 PM

to, da mam predstavo danes za pol ure prestavljeno, mi sporočijo s smsom v stilu ponovno obveščamo vse abonente, da se današnja predstava začne .... mislim, ponovno?! obveščena bila enx, in to dobre tri ure pred začetkom. še dobro, da ne glih 5 minut prej. rolleyes.gif in se mi vse podira in zdej brzim k kreten. sovražim to!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users