Spovednica
Posted 03 October 2008 - 07:19 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 October 2008 - 07:30 PM
Kinky, dej, ti bom zdej jst povedla, da itak nimaš za kej bit, ker nisi nič posebnega. Stopi dol z oblakov in mi podaj žezlo.

In your dreams, sista'.

Kupila sem si 6 pack. LOL Začenjam. Juhej. Boljše, da ne grem ven žurat, ker danes sem take volje, da bi sigutno bil kakšen incident.

Fak, ni Grey's Anatomy.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 October 2008 - 07:31 PM

Sally, me veseli, da si se mela fajn. upam, da aklimatizacija ne bo preveč boleča.
mislim in blebetam samo še o Mehiki .... obsedena sem. komaj čakam.

v službi sem eni povedala, kar ji gre - precej ostro. se je obrestovalo.

cel dan mi gre una reklama za Pingui al kaj je po glavi .... js sm ice ice pingvin, js sm ice ice pingvin, yea yea, ice ice pingvin. somebody please shoot me. just shoot me!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 October 2008 - 08:42 PM
cel dan mi gre una reklama za Pingui al kaj je po glavi .... js sm ice ice pingvin, js sm ice ice pingvin, yea yea, ice ice pingvin. somebody please shoot me. just shoot me!

Um, meni se cel dan mota po glavi Ljudi, ljudi ratija se Đime! Di je bijo, diii je bijo? Vratio se jutros nanana, aaaaaaa, se greš dajat?

Pablo Picasso
Posted 03 October 2008 - 08:59 PM
Sinoči sem bila primorana poslušat čustven izliv nekega(omg, niti prijatelja ne bi rekla da sva), no, znanca. V glavnem, da kako on nima nobene punce in kako je osamljen. Za crknit, lih da sem se zadrževala, da mu nisem povedala kaj si res mislim. Nevem, kako se folk lahko tolk smili sam sebi in pričakuje, da ga bomo vsi tolažili, ne prenesem ga.

Spovedujem se, da uživam, ko ga zafrkavam.
Posted 03 October 2008 - 09:27 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 04 October 2008 - 01:04 PM
Nevem kako ampak OČITNO sem izgubila mojo zelo ljubljeno Loreal Color Riche šminko v almond creme odtenku.Celotno hišo sem obrnila na glavo-šminke nikjer.In sem zeloo jezna.Pa okej, me nebi brigalo, če bi to bila kaj vem kakšna Essence šminka ali pa kaj cheap ne pa mojo edino Lorealovo šminko.Kap me bo

Posted 04 October 2008 - 04:40 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 October 2008 - 06:48 PM
Pa vsi tečaji, ki jih gledam so se že začeli, upam da me bodo vsaj kje vzeli...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 October 2008 - 10:32 AM
vuelvo a vos,
Posted 05 October 2008 - 11:23 AM

V glavnem, muc je mlad, res krasen tigrček, upiral se ni nič, ko sva ga dale u boks, zdej čakamo, da veterinar sporoči, ali se bo dalo tačko rešit, upanje je, ker je vsaj čutil bolečino ubožček.

Posted 05 October 2008 - 11:23 AM

Posted 05 October 2008 - 11:39 AM

Jest bi pa na kolegičinem vratu najrajši izvedla "indijanski ogenj".

Posted 05 October 2008 - 02:00 PM

Mi pa imamo novega mačkona.

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 05 October 2008 - 04:03 PM
Luci, držim pesti da se bo izteklo tako, da bo zamuca čimbolje.

Spovedujem se, da me še vedno vse spodaj boli.
vuelvo a vos,
Posted 05 October 2008 - 04:11 PM
Posted 06 October 2008 - 01:03 PM

Posted 06 October 2008 - 05:11 PM
- preveč kadim.
- čist preveč ga mam rada, vidva se pa za en kurc, čeprav sva na isti šoli.

Posted 06 October 2008 - 05:18 PM

+ moj dragi
- štipendije in zakonodaja o njih
- dolgčas
- pomanjkanje dobrih strokovnih knjig v mariborskih knjižnicah
Posted 06 October 2008 - 05:23 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users